2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar bebeğim çok kötü hasta oldu. Boğazları acıyor. Burunlari tıkalı. Serumfiyolojik ve calpol. Boğazlarini rahatlatmak icin ne yapabilirim?

Bebegin kac ay anne sütü aldi canim? Kac aylik suan

Limon asitli kalmaz mi ama bilemedim. Benim başıma gelmedi de bende buradaki arkadaşlardan okudum ihlamur arada rezene falan veriyorlardı
Ayse önerin kitabında yenidoganlar hıçkırdiğinda limon damlatın. Keser yazıyordu. O yüzden verebilirim gibi düşündüm. 3 kaşık icirdim. Öksürdükçe ağlıyor kuzum.

Ayse önerin kitabında yenidoganlar hıçkırdiğinda limon damlatın. Keser yazıyordu. O yüzden verebilirim gibi düşündüm. 3 kaşık icirdim. Öksürdükçe ağlıyor kuzum.

Canim benim cok gecmis olsun limon asitli olur yazik eksitmesin bebisin midesini biz yetiskinlere bile bazen dokunur ya, ilik ihlamur ve ilik su icir annesi sık sık emzir emzirmeye devam ediyorsan, emzirmiyorsan sık sık ilik su ve ihlamur birer cay kasigi bogazini yumususak tutar hemen iyilessin kuzucugun..

Çok geçmiş olsun. Bol bol emzir bide sende ıhlamur, nane limon iç bebişe sütünden geçer. Bir çay kaşığı bende ıhlamur verdim bebişe. Sağlık ocağındaki doktoruna sor ama inşallah tez zamanda düzelir

Kuzumm o şöyle parmağınıza limon damlatıp bebeğe yalatıyorlar. Bebek sadece o ekşilikten dolayı irkilip nefesini tutuyor. Damlayı bebeğe içirmiyorlar. Ne bilim bana fazla göründğ 3 kaşık limon.

Kuzumm o şöyle parmağınıza limon damlatıp bebeğe yalatıyorlar. Bebek sadece o ekşilikten dolayı irkilip nefesini tutuyor. Damlayı bebeğe içirmiyorlar. Ne bilim bana fazla göründğ 3 kaşık limon.
Yok üc kaşık limon suyu icirmedim.yarim cay bardagina 5 damla falan damlattim.ondan üç kaşık icirdim. Kâr etmedi zaten. Tek umudum serum fizyolojik. Onu yapinca rahatlıyor.

Insallah Eşimin ailesinin yanına baska bir ile geldik. Kendi doktorumuz cok uzaklarda. Burada gittik doktora o sadece serum fizyolojik yap dedi.. Gece cok ağladi acile götürdük. Gaz da varmis. Fitil verdi. Calpol icir baska ilaç vermeyeyim cok küçük dedi.

Emziriyorum. Süt iyi geliyor ama tekrar tıkanıyor. Onu öyle çırpınırken görmek çok kötü ya. Insan ne yapacahini şaşırıyor

Hanimlar merhaba 5 eylul dogumluyuz biz. Arka taraftaki bingildagimiz hayla kapanmamis normalde bu doneme kadar cokdan kapanmis olmasi gerekiyormus( kafa ustunde ki on bingildakdan bahsetmiyorum..) boyle bir durum yasayan var mi

Slm kizlarr
Cok sukur kazasiz belasiz yolculugumuzu tamamladik. Arkada 3 cocukla biraz zor oldu ama sukur halimize.

Emziriyorum. Süt iyi geliyor ama tekrar tıkanıyor. Onu öyle çırpınırken görmek çok kötü ya. Insan ne yapacahini şaşırıyor

Gecmis olsun cnm insallah biran once toparlanir. Sik sik sf damlat ve nefesle cekilen aspiratorlerle temizle burnunun acik olmasi onemli.

Arkada bıngıldak olduğunu hiç duymamıştım.kendiniz mi farkettiniz dr.nuz mu söyledi?

Bizimki de daha kapalı değil. Doktor kontrolünde baktı arka bıngıldağa da. Bir sorun olsa söylerdi heralde. Siz doktorunuza bir sorun içiniz rahat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…