- 30 Eylül 2018
- 1.470
- 1.899
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #49.261
Biz 4 ay 11 günlük olduk.saglik ocağında vermislermiydi sizeBende kendim alıp kullanmak.doktor bugün ferrum falan filan dıyodu da,sidefer daha iyiymiş herhalde.ondan alıp kullancam.4 ay 2 gün olduk
Daha gidemedik sağlık ocağına canım.bu enfeksyondan dolayı mecburen 10 gün geç yaptıracaz aşılarınıBiz 4 ay 11 günlük olduk.saglik ocağında vermislermiydi size
Geçmiş olsun canım benim bizde bu hafta alerji uzmanina gittik sık sık az kaka yapıyordu tahlilde amip dizanteri cikti flagly diye bir antibiyotik kullanıyoruz üzgünüm ama yapacak bişey yokDaha gidemedik sağlık ocağına canım.bu enfeksyondan dolayı mecburen 10 gün geç yaptıracaz aşılarını
canım rahat olmaya çalış canı sağolsun bebeğinin geçecek bu günler gastroentolojiyede götürdüm neocate ve başka markalı birsuru mama vardı dr odasında umarım mama vermezKesinlikle basina gelmeyen bilemez ilk bebeğim anneliğimi doya doya yaşayamadım ağlamaktan, her haftamiz hastanede geçiyor sonuç yok yollarda rezil oluyoruz geliyoruz
Canım sizde alerjiden suphelenmelerinin nedeni ne, bizde en baskın mama reddiydi kaç mama değiştirdik içmiyordu bı türlü yanaklari kuru ve pütürlüydu geçmeyen bir konak var temizliyoruz durmadan tekrarlıyor kulak arkası hep kabuklu kakada kan mukus yoktu, ancak ne zaman bu neocate ye başladık kakasi mukustan ibaret oldu birde eklem yerlerinde hafif kuruluk egzama olustu mama iyice bir tuhaf yaptiAptamil pregomin as canim bizimki bu mama aldrmadi bize cuma gunu sorcam doktoruna ne zormus böyle hep bir sikinti çıkıyor
İnşallah canım geçsin gitsin artık, ek gıda ile insallah toparlariz daha iyi oluruz, ek gıda hakkında konuşulanlari bizimlede paylaş olur mucanım rahat olmaya çalış canı sağolsun bebeğinin geçecek bu günler gastroentolojiyede götürdüm neocate ve başka markalı birsuru mama vardı dr odasında umarım mama vermez
Sizin kilonuzda iyi kızım çıplak 5.650 kg 61 cm de boyu geldi dr gayet güzel dedi hep anne sütü aldı 3 aydır sut diyeti yapıyorum tek emsin diye bir haftadır yavaş yavaş yiyorum bugün 1 nokta kan gördüm
Artik dr gitmem büyüdükçe geçecek inşallah yediklerime dikkat ederim 2 ay daha sonra ek gıda yarin ek gidayida konusucam dr ile
tabi paylaşırımİnşallah canım geçsin gitsin artık, ek gıda ile insallah toparlariz daha iyi oluruz, ek gıda hakkında konuşulanlari bizimlede paylaş olur mu
Benim bir arkadasima şimdilik vermeyelim demis dr, ben birseyde soramiyorumki doktora ilçeden ile gidiyoruz ilk kez göründuk zatentabi paylaşırım
Birde kan ilacı alerjik bebeklerde kullanılması iyi değil diye duydum sizler kullaniyormusinuz ben dr onuda sorucam daha baslamadik
ah canım yaBenim bir arkadasima şimdilik vermeyelim demis dr, ben birseyde soramiyorumki doktora ilçeden ile gidiyoruz ilk kez göründuk zaten
Boyle bir durumda ilcede olmak cok zor gerçektenah canım ya
Bizde ilçede yaşıyoruz ben kv geldim burda götürüyorum 15 tatil hastanede geçti
geçmiş olsun cnm inşallah kısa sürede toparlanırsınızBugün alerjiden dolayı hastaneye yatış yaptık az önce çıktık.bebegımdem kan tahlili kaka tahlili alındı.alerjiye bağlı bakteri vs görüldü.ishal hala devam ediyor.Allah dusmanıkın basına vermesin.evladımın acı çekmesi öldürdü beni
ne zaman geçti canım 4 yaşında deme sakinCocoChanelmademoiselle Zeynolin44 ve T tuanadereli arkadaşalar çok geçmiş olsun inşallah alerjileri çabucak geçer benim eltimin kızı inwk sütü alerjisi vardı inek Eti süt sütlü ürün diyeti yapınca geçti tek avantajı eltin diyet yaptığı içim çok iyi kilo verdi
şimdi kızı 4 yaşında olacak biraz zor ama geçiyor
En azından çaresi var öyle düşünmeye çalışın Allah her dayanma gücü versin hepinize
Benim 3 hafta sürdü öyle huysuzlugu daha yeni yeni toparlıyor önceden 5 saat aralıksız uyuyan çocuk bi anda uyanmalara başladı. Şimdi yavaş yavaş tekrar eski düzenini yakalamaya başladı.Bu arada benim oğlum bu aralar gece uykusuna yattığında 2 saat boyunca 10dk da bir yarım saatte bir ağlıyor. Ya sallıyorum ya emziriyorum. Bizim gibi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?