2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Alerji gerçekten zor başına gelmeyen bilemez
Biz bugün çocuk gastroentolojiye de gittik
3 tüp kan verdik
3 kutuda kaka tahlili istediler
Kapları alıp eve geldik
Bir kaka tahlili saat 16.00 a kadar bakiliyormus kızım 16.30 da kaka yaptı 2 kutuyu esim hemen götürdü 1 i kaldı yarin öğlene kadar yaparsa onuda götürecek öğleden sonra sonuçları görüşmeye gideceğiz
Birde grip oluyor gibi
Bu 15 tatil hastanelerde geçti allah beterinden korusun
Oglumda grip büyük kızımda yeni yeni atlatıyor
Bu sene berbat bir salgın var kolay kolayda gecmiyor

Daha gidemedik sağlık ocağına canım.bu enfeksyondan dolayı mecburen 10 gün geç yaptıracaz aşılarını
Geçmiş olsun canım benim bizde bu hafta alerji uzmanina gittik sık sık az kaka yapıyordu tahlilde amip dizanteri cikti flagly diye bir antibiyotik kullanıyoruz üzgünüm ama yapacak bişey yok birde reflü ucun gaviscon verdi düzelme olmazsa gastroenteroloji ye gidicez

Kesinlikle basina gelmeyen bilemez ilk bebeğim anneliğimi doya doya yaşayamadım ağlamaktan, her haftamiz hastanede geçiyor sonuç yok yollarda rezil oluyoruz geliyoruz
canım rahat olmaya çalış canı sağolsun bebeğinin geçecek bu günler gastroentolojiyede götürdüm neocate ve başka markalı birsuru mama vardı dr odasında umarım mama vermez
Sizin kilonuzda iyi kızım çıplak 5.650 kg 61 cm de boyu geldi dr gayet güzel dedi hep anne sütü aldı 3 aydır sut diyeti yapıyorum tek emsin diye bir haftadır yavaş yavaş yiyorum bugün 1 nokta kan gördüm
Artik dr gitmem büyüdükçe geçecek inşallah yediklerime dikkat ederim 2 ay daha sonra ek gıda yarin ek gidayida konusucam dr ile

Aptamil pregomin as canim bizimki bu mama aldrmadi bize cuma gunu sorcam doktoruna ne zormus böyle hep bir sikinti çıkıyor
Canım sizde alerjiden suphelenmelerinin nedeni ne, bizde en baskın mama reddiydi kaç mama değiştirdik içmiyordu bı türlü yanaklari kuru ve pütürlüydu geçmeyen bir konak var temizliyoruz durmadan tekrarlıyor kulak arkası hep kabuklu kakada kan mukus yoktu, ancak ne zaman bu neocate ye başladık kakasi mukustan ibaret oldu birde eklem yerlerinde hafif kuruluk egzama olustu mama iyice bir tuhaf yapti

İnşallah canım geçsin gitsin artık, ek gıda ile insallah toparlariz daha iyi oluruz, ek gıda hakkında konuşulanlari bizimlede paylaş olur mu

İnşallah canım geçsin gitsin artık, ek gıda ile insallah toparlariz daha iyi oluruz, ek gıda hakkında konuşulanlari bizimlede paylaş olur mu
tabi paylaşırım
Birde kan ilacı alerjik bebeklerde kullanılması iyi değil diye duydum sizler kullaniyormusinuz ben dr onuda sorucam daha baslamadik

geçmiş olsun cnm inşallah kısa sürede toparlanırsınız

Arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. Benim 6 yaşında bir kızım var. Kendisinde de ev tozu akar alerjisi var. Alerjinin berbat birşey olduğunu biliyorum. Allah hepimize kolaylık versin. Bebisleriniz daha küçük. Zamanla geçer InşAllah.

Bu arada benim oğlum bu aralar gece uykusuna yattığında 2 saat boyunca 10dk da bir yarım saatte bir ağlıyor. Ya sallıyorum ya emziriyorum. Bizim gibi olan var mı?

CocoChanelmademoiselle Zeynolin44 ve T tuanadereli arkadaşalar çok geçmiş olsun inşallah alerjileri çabucak geçer benim eltimin kızı inwk sütü alerjisi vardı inek Eti süt sütlü ürün diyeti yapınca geçti tek avantajı eltin diyet yaptığı içim çok iyi kilo verdi
şimdi kızı 4 yaşında olacak biraz zor ama geçiyor
En azından çaresi var öyle düşünmeye çalışın Allah her dayanma gücü versin hepinize

ne zaman geçti canım 4 yaşında deme sakin

Bu arada benim oğlum bu aralar gece uykusuna yattığında 2 saat boyunca 10dk da bir yarım saatte bir ağlıyor. Ya sallıyorum ya emziriyorum. Bizim gibi olan var mı?
Benim 3 hafta sürdü öyle huysuzlugu daha yeni yeni toparlıyor önceden 5 saat aralıksız uyuyan çocuk bi anda uyanmalara başladı. Şimdi yavaş yavaş tekrar eski düzenini yakalamaya başladı.

Bebeginde inek sutu alerjisi olan anneler benim bebegim 3 aylik yeni olmustu kakasi once mukuslu sonra yesil mukuslu gelmeye basladi ve kusmalari artti istahi cok cok azalmisti kaka tahlili yaptirdik gizli kan cikti doktor alerji dedi kan verdik alerji testi yaptirdik hic bisey cikmadi. Ben diyete basladim Doktor hastaneye yatiralim dedi serum taktilar yavruma hatirlamak bile istemiyorum o gunu o kdr agladi ki serumu geri sokturup eve geldik. Gelisim geriligi olabilir dedi gastroentologa yonlendirdi. Biz doktorumuzu degistirdik yeni doktorumuz o kdr rahatti ki bebek daha olur oyle seyler 15-20 gun bekleyin sende diyete devam et kilosuna filanda takilma dedi. Gercekten 20 gune her sey normale dondu. Diger doktora kalsak belki 3 gun hastanede yatacakti yavrum yok yere. Ayrica 20 gun sonra ben diyetimi actim once 2 gun peynir yedim bisey olmayinca yogurda gectim ayni sekilde en son yumurtayi da actik bi sorunumuz yok cok sukur. Doktorlar hemen panige sokuyor insani bir daha buyuk bi rahatsizlik cikmadan gitmem doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…