2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ah canım bu da aldırmıyor alerji mamaları öyleymiş bende bir pregomin deneyeyim istemistim peki sizin kaka nasıl mukuslu mu bizim yeşil ve löp mukus
Mukus yok canim da yesil oluyor hep mamadsn mi acaba bebelac gold geri doncez galiba biz bizim alerji var mi yok mu oda belli değil

Kızlar küçük kızım grip olduģu için doktor antibiyotik ve a-ferin surup verdi bu ilaçları kullandığımızdan beri kızım günde 5 6 defa kakalı yapıyor az az ve bazen yeşil yeşil puturlu bazen sarı ve sarı puturlu ilacı yarın sabah kesiyoruz acaba normale döner mi ?

Önce ki gün 1.5 su bardağı ayran içmiştim o akşam kızımın kakasinda 8 nokta halinde kan gördüm ne zaman süt ürünü bir şey tükütsem farklı komplikasyonlar çıkıyor ya yoğun mukus ya yemyeşil sulu kaka ya da ilk defa gördüğüm noktalı kan.

2 gündür süt ürünü tuketmiyorum iyiyiz çok şükür. Doğduğundan beri sürekli kusuyor azaldı çok şükür ama ne zaman tamamen biter kestiremiyorum.

Kizim 4.5 aylik halen dönmüyor aktif bir bebek eli ayağı durmuyor ama dönme konusunda ağırdan alıyor :) bir de kızlar kızımı ne zaman kucağım da oturtsam başı öne düşüyor hiç tutamıyor dik ah ah ya hiç derdimiz bitmiyor :/

Kızım 4 aylıkken 7.300 gr 67 cm boy 41.5 cm baş çevresi bu ay neredeyse hiç kilo almamış sebebi beni doğru düzgün emmemesi alttan 2 disi şişti bekliyorum çıkmasını en azından biraz rahatlar kızım.

bende az az yiyorum bir kere bir nokta kan gördüm epeydir kan yok çok şükür
Bende rahat olucam bundan sonra yapılması gereken herşeyi yaptık
Bugün kan ve kaka tahlil sonuçlarını görüşmeye gideceğiz sadece anne sütü verdim 4 ay 10 günlük 5650 gr 61 cm gelişimi yavaş diye üzülüyorum dr gayet normal dedi mama vereceğini sanmıyorum
Kızım elimde deli gibi ağlardı simdi çok şükür daha iyi uykusuda daha iyi kilo az aliyor ne yapalım olduğu kadar rahat olucam artik allah dermansız dert vermesin
T tuanadereli sen neden anne sütü vermedin canım emmedi mi

canım sizin belirtilerde alerjiyi gösteriyor
Maşallah boyu kilosu iyi bundan sonra az alırlar zaten
Dönmeyi her çocuk farklı kızım bir tarafına donuyor sonra yuz ustu dönüp çırpınıyor:))
eline bisey verdiğimde tutup ağzına götürüyor
Alerjide büyüdükçe daha iyiye gidiyor bizde bunu gözlemledim

Canım maşallah bebeğinin kilosu da boyunda çok güzel... dönme konusuna gelince benim kızımda 3 gündür dönüyor... ama sürekli kucak istediği için dönmesini göremiyoruz çok fena benim kızımda hiç elleri ayakları durmuyor... ama başını dik tutması kazım onu ihmal etme canım kontrole gittiğinizde söyle bence doktora

Canim tek sıkıntı kusma bizim yoksa baska bisey yok o yuzden olabilir dedi hala kusuyo

Su ilaçlar berbat bisi ya bütün düzeni bozuyor. Bizim de demir damlası kullandığımızdan beri kaka rengi kokusu degisti.
Benim oğlan da çok aktif sürekli bacaklar tekmeleme modunda ben gündüz uyanınca oyun halisina bırakıyorum yerde yuvarlanıp duruyor enerjisini öyle atıyor

Rengi yesil mi canim seninkide cok kotu kokuyor oyun halisinda cok durmuyo benimki gece 2 de zor uyutuyirum

Kizkar bebeiskeriniz saat kacta uyuyor gece benimki 2 yada 3 de zor uyuyor bide aralıksız kac saat uyuyorlar

15 tatıldeyız, bayadır gıremıyordum. Öncr Sakarya, sonra İstanbul, şimdide Ankara dayız. Ebeveyn ziyaretleri. Yolculuklar iyi geçiyor, tek sorun arkada üç kişi oturuyoruz. Diğer oğlanda küçük, öne alamıyorum. Diş sorunumuz var, pırasaya bayılıyor. Çok elinde kalınca yakıyor ama. Demir sidefer 1 ml, d vitamin içinde ocean d vit 400 ünite bir puf kullanıyoruz. Sağlık ocağın verdıklerını kullanmıyorum. Benım minnoşta dönmüyor. Daha stres yapacak vakıtte değiliz ama. Uyku düzeni çok şaştı tabı. Ama ıkı saatte bır kesin uyanıyor geceleri.

Geçmiş olsun çok. Başı içinde sık sık yüzüstü yatırmanı tavsıye ederım. Kaslarını geliştirir.

Kizkar bebeiskeriniz saat kacta uyuyor gece benimki 2 yada 3 de zor uyuyor bide aralıksız kac saat uyuyorlar

Seyahatte oldugumuz için epey gec yatıyor yarım gıbı. Ikı saatte bir kalkıyor meme için.

Bizde bir hafta annemlete gittik kalabalik yerde herkesin kucaginda dolasti simdi kucak ariyor yatmak istemiyor hanim surekli kucakta gezilecek eeee o zaman ben nasil is yapcam diger 2 ablayla kim ilgilenecek

Rengi yesil mi canim seninkide cok kotu kokuyor oyun halisinda cok durmuyo benimki gece 2 de zor uyutuyirum
Aynen rengi yeşil oldu demir yüzünden. Benimki baya seviyor halıyı oyuncakları çekiştirip duruyor orda dönüyor falan ben her gece 10 en gec 10.30 da yatırıyorum

Aynen rengi yeşil oldu demir yüzünden. Benimki baya seviyor halıyı oyuncakları çekiştirip duruyor orda dönüyor falan ben her gece 10 en gec 10.30 da yatırıyorum

Teknık uyguluyordun bebişine alıştı mı yalnız uyumaya ? Merak ettim, eve döndüğümde denesem mi dıyorumda.

Canim ben anlamıyorum hiç ackiktab aglamiyor ben üç buçuk dört saatte bir 120 CC hazirliyorum çoğu zaman 90 100 içiyor gerisi kaliyor günde 5 kez içiyor yani uykusu iyi gündüz saat sekizde kalkiyor on gibi yatiyor bir saat uyuyor iki saat sonra yine uyuyor bu kez iki saat falan uyuyor aksamuzeri yine aynı iki saat uyuyor şuan uyandı, on bucuk gibi uyuyor gece iki gündür uyanmiyor artik sekiz saat uyuyor sabah altı gibi kalkiyor

Nasil uatiyorsun canim benimki uyumak istemiyor uyutmaya çalıştığım zaman cok agliyor kacta kalkiyor peki 10 da yatinca

10 da nasil yatiyorsun canim benimki uyumuyor 2 de zorla uyutuyorum bende ondan cok yoruldum uyumamasindan hic versmesende mi aglamiyor canim 5 6 saat olsa bile

Teknık uyguluyordun bebişine alıştı mı yalnız uyumaya ? Merak ettim, eve döndüğümde denesem mi dıyorumda.
Bi kaç gün devam ettim sonra bıraktım şimdi emzirip anne yani beşiğe yatırıyorum iki pis pis uyuyor havalar biraz ısınsın öyle devam edicem uyku eğitimine
Nasil uatiyorsun canim benimki uyumak istemiyor uyutmaya çalıştığım zaman cok agliyor kacta kalkiyor peki 10 da yatinca
Ben emziriyorum sonra anne yani beşiğe koyuyorum benimki beyaz gürültü seviyor onu açıyorum bi iki pis pis uyuyor 3 saat falan uyuyup bi emmek icin uyaniyor sonra 2 saat sonra 4 saat uyuyor böyle sabahı yapiyoruz. 8-9 gibi uyaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…