- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #49.281
Hayir canim kendi doktoru verdu saglik ocagindakini kustugu icinSağlık ocağımı verdi
Mukus yok canim da yesil oluyor hep mamadsn mi acaba bebelac gold geri doncez galiba biz bizim alerji var mi yok mu oda belli değilAh canım bu da aldırmıyor alerji mamaları öyleymiş bende bir pregomin deneyeyim istemistimpeki sizin kaka nasıl mukuslu mu bizim yeşil ve löp mukus
bende az az yiyorum bir kere bir nokta kan gördüm epeydir kan yok çok şükürBebeginde inek sutu alerjisi olan anneler benim bebegim 3 aylik yeni olmustu kakasi once mukuslu sonra yesil mukuslu gelmeye basladi ve kusmalari artti istahi cok cok azalmisti kaka tahlili yaptirdik gizli kan cikti doktor alerji dedi kan verdik alerji testi yaptirdik hic bisey cikmadi. Ben diyete basladim Doktor hastaneye yatiralim dedi serum taktilar yavruma hatirlamak bile istemiyorum o gunu o kdr agladi ki serumu geri sokturup eve geldik. Gelisim geriligi olabilir dedi gastroentologa yonlendirdi. Biz doktorumuzu degistirdik yeni doktorumuz o kdr rahatti ki bebek daha olur oyle seyler 15-20 gun bekleyin sende diyete devam et kilosuna filanda takilma dedi. Gercekten 20 gune her sey normale dondu. Diger doktora kalsak belki 3 gun hastanede yatacakti yavrum yok yere. Ayrica 20 gun sonra ben diyetimi actim once 2 gun peynir yedim bisey olmayinca yogurda gectim ayni sekilde en son yumurtayi da actik bi sorunumuz yok cok sukur. Doktorlar hemen panige sokuyor insani bir daha buyuk bi rahatsizlik cikmadan gitmem doktora
canım sizin belirtilerde alerjiyi gösteriyorKızlar küçük kızım grip olduģu için doktor antibiyotik ve a-ferin surup verdi bu ilaçları kullandığımızdan beri kızım günde 5 6 defa kakalı yapıyor az az ve bazen yeşil yeşil puturlu bazen sarı ve sarı puturlu ilacı yarın sabah kesiyoruz acaba normale döner mi ?
Önce ki gün 1.5 su bardağı ayran içmiştim o akşam kızımın kakasinda 8 nokta halinde kan gördüm ne zaman süt ürünü bir şey tükütsem farklı komplikasyonlar çıkıyor ya yoğun mukus ya yemyeşil sulu kaka ya da ilk defa gördüğüm noktalı kan.
2 gündür süt ürünü tuketmiyorum iyiyiz çok şükür. Doğduğundan beri sürekli kusuyor azaldı çok şükür ama ne zaman tamamen biter kestiremiyorum.
Kizim 4.5 aylik halen dönmüyor aktif bir bebek eli ayağı durmuyor ama dönme konusunda ağırdan alıyor :) bir de kızlar kızımı ne zaman kucağım da oturtsam başı öne düşüyor hiç tutamıyor dik ah ah ya hiç derdimiz bitmiyor :/
Kızım 4 aylıkken 7.300 gr 67 cm boy 41.5 cm baş çevresi bu ay neredeyse hiç kilo almamış sebebi beni doğru düzgün emmemesi alttan 2 disi şişti bekliyorum çıkmasını en azından biraz rahatlar kızım.
Canım maşallah bebeğinin kilosu da boyunda çok güzel... dönme konusuna gelince benim kızımda 3 gündür dönüyor... ama sürekli kucak istediği için dönmesini göremiyoruz çok fena benim kızımda hiç elleri ayakları durmuyor... ama başını dik tutması kazım onu ihmal etme canım kontrole gittiğinizde söyle bence doktoraKızlar küçük kızım grip olduģu için doktor antibiyotik ve a-ferin surup verdi bu ilaçları kullandığımızdan beri kızım günde 5 6 defa kakalı yapıyor az az ve bazen yeşil yeşil puturlu bazen sarı ve sarı puturlu ilacı yarın sabah kesiyoruz acaba normale döner mi ?
Önce ki gün 1.5 su bardağı ayran içmiştim o akşam kızımın kakasinda 8 nokta halinde kan gördüm ne zaman süt ürünü bir şey tükütsem farklı komplikasyonlar çıkıyor ya yoğun mukus ya yemyeşil sulu kaka ya da ilk defa gördüğüm noktalı kan.
2 gündür süt ürünü tuketmiyorum iyiyiz çok şükür. Doğduğundan beri sürekli kusuyor azaldı çok şükür ama ne zaman tamamen biter kestiremiyorum.
Kizim 4.5 aylik halen dönmüyor aktif bir bebek eli ayağı durmuyor ama dönme konusunda ağırdan alıyor :) bir de kızlar kızımı ne zaman kucağım da oturtsam başı öne düşüyor hiç tutamıyor dik ah ah ya hiç derdimiz bitmiyor :/
Kızım 4 aylıkken 7.300 gr 67 cm boy 41.5 cm baş çevresi bu ay neredeyse hiç kilo almamış sebebi beni doğru düzgün emmemesi alttan 2 disi şişti bekliyorum çıkmasını en azından biraz rahatlar kızım.
Canim tek sıkıntı kusma bizim yoksa baska bisey yok o yuzden olabilir dedi hala kusuyoCanım sizde alerjiden suphelenmelerinin nedeni ne, bizde en baskın mama reddiydi kaç mama değiştirdik içmiyordu bı türlü yanaklari kuru ve pütürlüydu geçmeyen bir konak var temizliyoruz durmadan tekrarlıyor kulak arkası hep kabuklu kakada kan mukus yoktu, ancak ne zaman bu neocate ye başladık kakasi mukustan ibaret oldu birde eklem yerlerinde hafif kuruluk egzama olustu mama iyice bir tuhaf yapti
3 saatte 120 cc içiyor canim benimkiKızlar kaç saatte bir mama veriyorsunuz ya hiç aglamiyor açım diye, dort saat geçti verdim 60 CC içti
Su ilaçlar berbat bisi ya bütün düzeni bozuyor. Bizim de demir damlası kullandığımızdan beri kaka rengi kokusu degisti.Kızlar küçük kızım grip olduģu için doktor antibiyotik ve a-ferin surup verdi bu ilaçları kullandığımızdan beri kızım günde 5 6 defa kakalı yapıyor az az ve bazen yeşil yeşil puturlu bazen sarı ve sarı puturlu ilacı yarın sabah kesiyoruz acaba normale döner mi ?
Rengi yesil mi canim seninkide cok kotu kokuyor oyun halisinda cok durmuyo benimki gece 2 de zor uyutuyirumSu ilaçlar berbat bisi ya bütün düzeni bozuyor. Bizim de demir damlası kullandığımızdan beri kaka rengi kokusu degisti.
Benim oğlan da çok aktif sürekli bacaklar tekmeleme modunda ben gündüz uyanınca oyun halisina bırakıyorum yerde yuvarlanıp duruyor enerjisini öyle atıyor
Kızlar küçük kızım grip olduģu için doktor antibiyotik ve a-ferin surup verdi bu ilaçları kullandığımızdan beri kızım günde 5 6 defa kakalı yapıyor az az ve bazen yeşil yeşil puturlu bazen sarı ve sarı puturlu ilacı yarın sabah kesiyoruz acaba normale döner mi ?
Kizkar bebeiskeriniz saat kacta uyuyor gece benimki 2 yada 3 de zor uyuyor bide aralıksız kac saat uyuyorlar
Aynen rengi yeşil oldu demir yüzünden. Benimki baya seviyor halıyı oyuncakları çekiştirip duruyor orda dönüyor falan ben her gece 10 en gec 10.30 da yatırıyorumRengi yesil mi canim seninkide cok kotu kokuyor oyun halisinda cok durmuyo benimki gece 2 de zor uyutuyirum
Aynen rengi yeşil oldu demir yüzünden. Benimki baya seviyor halıyı oyuncakları çekiştirip duruyor orda dönüyor falan ben her gece 10 en gec 10.30 da yatırıyorum
Canim ben anlamıyorum hiç ackiktab aglamiyor ben üç buçuk dört saatte bir 120 CC hazirliyorum çoğu zaman 90 100 içiyor gerisi kaliyor günde 5 kez içiyor yaniKizkar bebeiskeriniz saat kacta uyuyor gece benimki 2 yada 3 de zor uyuyor bide aralıksız kac saat uyuyorlar
Nasil uatiyorsun canim benimki uyumak istemiyor uyutmaya çalıştığım zaman cok agliyor kacta kalkiyor peki 10 da yatincaAynen rengi yeşil oldu demir yüzünden. Benimki baya seviyor halıyı oyuncakları çekiştirip duruyor orda dönüyor falan ben her gece 10 en gec 10.30 da yatırıyorum
10 da nasil yatiyorsun canim benimki uyumuyor 2 de zorla uyutuyorum bende ondan cok yoruldum uyumamasindan hic versmesende mi aglamiyor canim 5 6 saat olsa bileCanim ben anlamıyorum hiç ackiktab aglamiyor ben üç buçuk dört saatte bir 120 CC hazirliyorum çoğu zaman 90 100 içiyor gerisi kaliyor günde 5 kez içiyor yaniuykusu iyi gündüz saat sekizde kalkiyor on gibi yatiyor bir saat uyuyor iki saat sonra yine uyuyor bu kez iki saat falan uyuyor aksamuzeri yine aynı iki saat uyuyor şuan uyandı, on bucuk gibi uyuyor gece iki gündür uyanmiyor artik sekiz saat uyuyor sabah altı gibi kalkiyor
Bi kaç gün devam ettim sonra bıraktım şimdi emzirip anne yani beşiğe yatırıyorum iki pis pis uyuyor havalar biraz ısınsın öyle devam edicem uyku eğitimineTeknık uyguluyordun bebişine alıştı mı yalnız uyumaya ? Merak ettim, eve döndüğümde denesem mi dıyorumda.
Ben emziriyorum sonra anne yani beşiğe koyuyorum benimki beyaz gürültü seviyor onu açıyorum bi iki pis pis uyuyor 3 saat falan uyuyup bi emmek icin uyaniyor sonra 2 saat sonra 4 saat uyuyor böyle sabahı yapiyoruz. 8-9 gibi uyaniyorNasil uatiyorsun canim benimki uyumak istemiyor uyutmaya çalıştığım zaman cok agliyor kacta kalkiyor peki 10 da yatinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?