- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #5.701
Kızlar bende de. Uzun oturunca bel ağrısı oluyor sizde de oluyor mu
5 haftalıktı canım kese var ama bebek daha görülmedisenın kese kaç haftalık göründü ne zaman gittin
Bende aldım gün kurusu sabahları yiyorum akşama kadar gene bi nebze rahatım ama akşam olunca yerimde duramıyorum bolca su da içiyorum normale göre bayağı artırdım su miktarını ama gene şişiyorum
Aynı durumdayım canım hem gazım fazla hem bulantım bittim resmenKızlar resmen gazdan geberiyorum içimde 1,5 cm bebek var ama 5 kilo gazım var karnım kocaman oluyor şişkinlikten aşırı rahatsız edici kocamdan bile utanıyorum ya, bi de yediklerimde gaz yapacak bişiyler değil tost yesem çatlıyor karnım
Daha bebeklerimiz bu kadar minnakken biz böyle gazdan çatlayacaksak son aylarımızda bebeklerimiz karnımızda daha çok yer kapladığında biz kendimizi nerelere atarız acaba merak ediyorumAynı durumdayım canım hem gazım fazla hem bulantım bittim resmen
Birşey olmaz canım yeterki et tavuk olsun ye aynı durumdayımKızlar hazır satılan tavuklar zararlı olur mu kızarmış olanlar canım istedi de yarın işten çıkışta akşam yemeğine alırız dedim tereddütte ettim ama evde yapılan onun gibi olmuyor
senin mesajını görmeden aynısını yazmısım hepimiz aynı durumdayız desene:)Ben su fazla içmiyorum işte dün içtim bugünde çok içmedim ama artık düzene koyucam. Ama şişiliyor su da şişiriyor şu an rahat 5 aylık gibiyim
Ama suyu içince wc ihtiyacına daha rahat çıkabiliyorum 2 litre falan içmeye çalışıyorumBen su fazla içmiyorum işte dün içtim bugünde çok içmedim ama artık düzene koyucam. Ama şişiliyor su da şişiriyor şu an rahat 5 aylık gibiyim
Benim de karnım oyle ya akşam olunca hele duramıyorum evde resmen çıkıp yürüyelim falan diyorum eşime, bugün de bayağı yağmurlu çıkamadık da yürümeye çatlayacak karnım sıcak su falan koydum ayaklarımaKızlar ya benim karnım cok şiş,bildiginiz 5 aylık hamile gibiyim varmı sizdede böle bi durum,hic kilo almadım ama sanrm gazdan
Canım yüksek cıktı. Aile hekimi bana ilaç vermedi. Ancak kadın doğumdum enfeksiyonun bebeğe zararı olduğunu söyledi. Düşüğe bile neden olabiliyormuş. Bence kadın doğuncaya git canım. Allah şifa versin.Canım crp değerin kaç çıktı. Benim de enfeksiyonum yüksek çıktı ama aile hekimi artarsa sinüzitin git dedi ilaç kullanmak için bebeğin çok küçüj diyor ne yapacağız böyle bilemiyorum.
Kesinlikle canım. 2 hafta direndim yok yani hastalık gecmiyor. Ne ballı süt kaldı ne zencefil ne sarımsaklı soğanlı bal. Doktor niye daha once gelmedin deyince nasil uzuldum. Bu seferde acaba enfeksiyon bebege bir sey yapmis midir diye dusundum. Doktora gidin kizlar lütfen.Kendi kendine doktor olanlar var böyle iste sinir oluyorum ben de onlara ne güzel yazmışın bak hasta olursaniz durmayin söyleyin diye. Antibiyotik kullanmamak icin direnen arkadaslar oluyor Allah korusun hastaligi ileri gitse farkedemeyecek. O antibitiyotik gerekli olmasa zaten doktor yazmaz ve en önemlisi gebelikte kullaninan plasentaya ulasmayandan vermez. Cok gecmis olsun. Zaten gebelikte ilac kullanmak yok diye birsey yok gerekmedikce yok sadece bunu idrak edemiyoruz biz bebegimizin uzerine titreyecegiz diye.
Haklisin elbette rabbim hayirlisiyla saglikla hayirli evlat nasip etsin insallah.. hic aklimda yokken doktor kendi kendine yorum yapti bakalim hayirlisi :)Kızımda soldan yumurtlamıştım:) Benim bildiğim de sağlar kuz sollar erkek oluyortabi bizim yumurtalar cinsiyeti belirlemediği için bir hurafe olduğunu düşünüyorum. Kocaların belirlemesi ama onun da ellerinde olmaması lütuftur belki bize :)
Valla canm bütün dengemiz sasıyo işte,su içsek şişiyoruzBenim de karnım oyle ya akşam olunca hele duramıyorum evde resmen çıkıp yürüyelim falan diyorum eşime, bugün de bayağı yağmurlu çıkamadık da yürümeye çatlayacak karnım sıcak su falan koydum ayaklarıma
Güvendiğin bi yerden alırsan sorun olmaz canım taze pişmiş beklememişKızlar hazır satılan tavuklar zararlı olur mu kızarmış olanlar canım istedi de yarın işten çıkışta akşam yemeğine alırız dedim tereddütte ettim ama evde yapılan onun gibi olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?