- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.652
- 448
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #5.961
Benden isteyen olmadı ki bizim devlet hastanelerine sen söylemezsen nasılsa haberi yok gerek yok muamelesi yapıyorlar ben istedim zorla test yapmanız gerekmiyor mu diyebanada tüm tahlilleri yaptı hiv virüsüne kadar kan grubuma kadar istemiş
Ayyyy insallah canim yaaa cok korkuyorum ne kadarlikti oglun gorulgugunde ve ne zaman kaybolduokudunmu cnm üstte yazdığımı cevapla demeden yazmışım benimde oğlumda görülmüştü kist ama kayboldu sakın stres yapma beyin büyüdükçe yok oluyor bizzat yaşadığım için biliyorm
Bende sordum ama cm dedi verdigi ultrason kagitta da cm yaziyor bilmiyorum oglen baksa doktora gidicem bakalim hayirlisi insallahİmkansız bu ölçüler. Mm olsa anca 3,4 mm ve 2,6 mm olabilir belki. Kafa bedenden büyük ya şu aşamada
Insallah ya varya stresten mi dun vajinal muayene yapti ondan mi bilmiyorum kanamam var az az geliyor allahim sen yardim et yabizim kafamız anca o kadardır bir yanlışlık var bu işte
Canım cm olarak imkansız yoksa mm olmasın o değerler ama bebeğin beyni o kadar diyorsa yine büyük ya
Ayyy canım sanada kıyamam valla teşekkür ederim yinedeGünaydın gel ben hazırlıyım ya da sıcacık poğaçalar yapıp getireyim sana
Yemeyince daha çok bulaniyo midem hi kaç bisey bende atiyorum agzimaBende iki gündür çocuklara hazırlarken kendimi de çıkarıyorum artık aradan önce bi bardak su içer öğlene kadar yemezdim bişey
Canım hangi doktora gidiyosun medipolde. Bende gitmeyi düşünüyorum da doktorlar hakkında bilgim yokArkadaslar medipol hast aradim ikili tst icin 100-150 arasi fiyat degisiyor dedi cagri merkezindeki personel ilave olarak gebelik takip programiniz var mi doğuma kadar yapilan tum muayene ve testlerin icinde olduğu dedim varmis ama tam listeyi veremedi hastanedeye bizzat gelip daha net ogrenebilirsiniz dedi bununda fiyatinin 575 civarinda bir rakam olacagini söyledi onumuzdeki hafta gidip gorusmeyi dusunuyorum dogum icinde normal 1500-1700 sezeryan 1700 -2500 arasinda degisiyormus doktora gore bilginiz olsun
Bence gayet iyi,3.1 ile en düşük dozda başladım ben.Kızlar günaydın, herkesin rahat geçireceği bir gün olsun inşallah :)
Dün bana birkaç tetkik yapıldı da. TSH 2,49 çıktı. Sizce normal mi? İlaç başlayan arkadaşlar hangi değerlerde başlamıştı bir de?
Ben yakin cevreden 3 4 kisiden elif hanimin ismini aldim hep kismet olursa ona gidicem konustuklarim hepsi memnun kaldiklarini anlatıyorlarCanım hangi doktora gidiyosun medipolde. Bende gitmeyi düşünüyorum da doktorlar hakkında bilgim yok
Ben gayet iyi olduğum için kendimi çoğu zaman hamile gibş bile hissetmiyorumAyyy canım sanada kıyamam valla teşekkür ederim yinede
oyy ben de güya erken kalkıp sağlık ocağına gidip kaydımı yaptırıp testlerimi yaptıracaktım ama uyumuşum :)Hastanedeyim şimdi, başında bende hiç tahlil yapılmadı da şimdi resmen hastaneye zorla onları yaptırtıyorum
Maşallah masallahBen gayet iyi olduğum için kendimi çoğu zaman hamile gibş bile hissetmiyorumYa da ben dayanıklı biriyim galiba çok şükür ama grip olduğumu bile çok hatırlamam antibiyotik hayatımda bir kez kullandım dişim için taş gibiyim demekki
benden ısteyende devlet hastanesıydı canım maşallahBenden isteyen olmadı ki bizim devlet hastanelerine sen söylemezsen nasılsa haberi yok gerek yok muamelesi yapıyorlar ben istedim zorla test yapmanız gerekmiyor mu diyeama vesileyle bebişimi bi daha gördüm kalbi pırpır atıyor 2 cm olmuş bebeğim
kanamam varsa yarını bekleme canım hot bıgunInsallah ya varya stresten mi dun vajinal muayene yapti ondan mi bilmiyorum kanamam var az az geliyor allahim sen yardim et ya
Daha o var ya sağlık ocağına hiç gitmedim buraya taşındığımızdan beri, aile hekimi de annemlerin oradaki kaldı, toplum sağlığına gitmek gerekiyormuş orası nerede onu da bilmiyorumoyy ben de güya erken kalkıp sağlık ocağına gidip kaydımı yaptırıp testlerimi yaptıracaktım ama uyumuşum :)
Seninde mi geç yumurtlama canım,benimde sat a göre 1 hafta geriden geliyor kesem,bu cuma kalp atışı için gideceğim inş sağlıkla duyarızYarin bende gidicem dr 5+4 olması gerekiyor kesenin bakalım inşallah gelişiyor dur sıkıntı yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?