- 17 Eylül 2017
- 187
- 178
- 18
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #7.361
Meslektaşlarımı hatta zümrelerimi buluyorum burda :)Dün bende öldüm gazdan, herhalde uçaçağım artık dedim. Birşeyi merak ettim birde. Öğretmenim demişsiniz. Bnd ingilizce öğretmeniyim. Branşınız nedir.
Oo kızlar ingilizce Zumre buradaymış haberim yokmuş :)Ben de İngilizce öğretmeniyim, nöbette baya zorlandım bu haftaarkadaşlarda çek bi sandalye otur nöbette dedi ama yapabilir miyim bilmiyorum
Dimi ya :) lisede görev yapıyorum ben canım, sen?Oo kızlar ingilizce Zumre buradaymış haberim yokmuş :)
Hadi hayırlısı olsun canım, iyi haberlerini bekliyoruz. Bulantılarla yaşamaya çalışıyorum. Benim de 3 hafta sonra randevumKızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik 2 hafta sonra kontrolüm var ikili test hem de cinsiyet için çok merak ediyorum sizde durumlar nasıl
Sağol canım benim hepimiz için hayırlısı olsun çok şükür benim geçti bulantilarim 3 ay doluyor heralde ondan Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallahHadi hayırlısı olsun canım, iyi haberlerini bekliyoruz. Bulantılarla yaşamaya çalışıyorum. Benim de 3 hafta sonra randevum
Geçmiş olsun canım bol bol dinlen, yoğun ve sürekli kanama olmadığı sürece normal diyorlar, bu haftalarda kanama olabiliyormuş. Doktoruna söyledin mi
Hergün kaç kere hissediyorum ağzımda kalp ritmimi 1saniyede olsa sinir oluyorum, evet benim kedi de british shorthair 19aylıkken ilk kez çiftleşti işte damat 4/5gün bizde kaldı yarım yamalak oldu 2/3kez hamile sanırım karnının bi tarafı şiş sanki haftaiçi götürecektim kaldı artık bu hafta veterinere götürürüm
Bende de bulanti artti canim ama acligimdan bir sey kaybetmiyorum dogal olarak da surekli bir seyler atistirma geregi duyuyorumCanım valla benim iştah açıldı yani bulantı da yok normalde kahvaltının ortasında midem bulanırdı. bakalım ne olacak
Ben ortaokuldayım canim :) hatta ikili öğretim, bizim okul kalabalık. Su donemi hayırlısıyla atlatırsak bi daha ki döneme Doğum insallah :)Dimi ya :) lisede görev yapıyorum ben canım, sen?
Allah Allah hayır olsun inş. Benim kanama alanım vardı kanadı şimdi damla damla gelirse kahverengi geliyor ama doktor bir süre daha gelir dedi. Kendisi inerek bitmese bile bebek büyüdükçe yok olacak dedi. Muayene nereye oluyorsun ultrason eğer kötüyse üstten görünmüyor olabilir? İlk kanamam olduğunda devlet acile gitmiştim alttan bakmışlardı görmek için ama kendi doktorum üstten bakınca da görebildiği için üstten bakıyorKızlar ya birşey sorcam size yardımcı olun nolur,bugun yine kahveye yakın akıntım oldu ve 3 haftadır pazar günü olup geciyo gectgmiz pazartesi doktor baktı kanma alanı falan yok bide progestan basladı ama bugun yine oldu ve hep pazara denk geliyo anlamadım ya
İlk oldugunda alttan bakılmıstı hicbirşey yoktu canm 2. De karından bakıldı ondada yok ama leke var diye önlem amaçlı progestan verdi,işin garibi sadece pazar günü olması alan olsa hergün devam eder diye düsünüyorm ama bu ne ,çarsamba kontrolüm var sorcam tekrar insan korkuyoAllah Allah hayır olsun inş. Benim kanama alanım vardı kanadı şimdi damla damla gelirse kahverengi geliyor ama doktor bir süre daha gelir dedi. Kendisi inerek bitmese bile bebek büyüdükçe yok olacak dedi. Muayene nereye oluyorsun ultrason eğer kötüyse üstten görünmüyor olabilir? İlk kanamam olduğunda devlet acile gitmiştim alttan bakmışlardı görmek için ama kendi doktorum üstten bakınca da görebildiği için üstten bakıyor
İnşallah normaldir cnm bazı insanlarda nedensiz kanama olabiliyormuş benim kanama nedenim ilk iki kese görünmüştü sonra tek bebek ve tek kalp atışı duyduk diğer sağlıksız kese yapıyor dedi doktorumİlk oldugunda alttan bakılmıstı hicbirşey yoktu canm 2. De karından bakıldı ondada yok ama leke var diye önlem amaçlı progestan verdi,işin garibi sadece pazar günü olması alan olsa hergün devam eder diye düsünüyorm ama bu ne ,çarsamba kontrolüm var sorcam tekrar insan korkuyo
İnşallah canm kanama gibide degil koyu sarı,kahveye dönük gbii ama korkuyo insan valla,seninde diger keseden kaynaklanmıs demekki,Allah evlatlarımızı saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallahİnşallah normaldir cnm bazı insanlarda nedensiz kanama olabiliyormuş benim kanama nedenim ilk iki kese görünmüştü sonra tek bebek ve tek kalp atışı duyduk diğer sağlıksız kese yapıyor dedi doktorum
Canim sen baya yol almışsın darısı bize ben daha kalp atışını duymadım bu carsamba gidecegim insallah hayırlısıyla duyarım.Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik 2 hafta sonra kontrolüm var ikili test hem de cinsiyet için çok merak ediyorum sizde durumlar nasıl
Benimki hala devam ediyor malesefArkadaşlar bulantılarınız ne alemde?
aynısı ben de de var.zaman zaman kahve gibi oluyor.kanama alanı yok.dr enf olabilir dedi fitil verdiİnşallah canm kanama gibide degil koyu sarı,kahveye dönük gbii ama korkuyo insan valla,seninde diger keseden kaynaklanmıs demekki,Allah evlatlarımızı saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin inş sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniHerkese merhaba kızlar. Dışarıda hava çok güzel sanki mayıs ayı gibi, yürüyüş yapmak bize iyi gelebilir bu havadaKanaması olan arkadaşlarınızın da sıkıntısı bir an önce geçsin inşallah. Sanırım ilk 3 ay gebelikte en pimpirikli olunan ay. Bir an önce karnımızın büyüyeceği aylar gelsin inşallah sağlıkla :) Benim tahmini Doğum tarihim Eylül’ün son günü, benden önde olan arkadaşları çok şanslı görüyorum ne güzel 8-9. Haftalardasınız. Benim de bugün 7 bitti tam olarak. Bundan önceki iki hamileliğimde de yedinci haftayı hiç görememiştim. Umarım bunu sağlıkla tamamlarım.
İki gündür iyiydim bugün yine başladı benim de. Ama daha az geçen haftalara göre. İnşallah hayırlısıyla azalır seninki de canımBenimki hala devam ediyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?