2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hayirli olsun bebisin.30.haftaya kadar gidebilirsin ama araba yolculugu sana eziyet olur.en guzeli ucakla git miss gibi.ben ilk hamileligimde kibrisa gittik.suda sicacikti.iptal garantili al otelinide.araba 2 saatten sonra cok zor

ilk bebeğim kayıp ve yaşım 40 bitti artık 41 diyeyim canım..o yüzden riskli gebelik diyorlar bana ama temel neden yaş faktörü 2o lerde olsam öyle düşünmezlerdi :) başkaca bir risk yok sadece gebe kalma şansım yaşımdan dolayı bundan sonrası sıkıntı..bunda bile tüp bebeğe git diyen drlardan kaça kaça normal yoldan hamile kaldım..yoksa 1 yılda 2.defa spontan hamile kalıyorum ille de yaşın ileri bekleme tüp bebeğe git diyorlardı..kısacası kıymetli bebek diye bir tanım var tıpta (bence tüm bebekler kıymetli ama başka bişeyi anlatmaya çalıştıkları şey bu) o gruba dahil ediyorlar mesela yalvarsam normal doğum yaptırmazlar kolay kolay biliyorum..durum bu kısaca yoksa bende yaşadığım herşeye rağmen hamileliğin bir hastalık olmadığını doğal bir süreç olduğunu düşünen ve o şekilde yaşamak isteyen biriyim..

Hayirli olsun bebisin.30.haftaya kadar gidebilirsin ama araba yolculugu sana eziyet olur.en guzeli ucakla git miss gibi.ben ilk hamileligimde kibrisa gittik.suda sicacikti.iptal garantili al otelinide.araba 2 saatten sonra cok zor
molalarla filanda zor mu ki uçağı çok seven biri değilim tatiller için..valizler ve rahat rahat dolaşmak vs için..ama buda bir seçenek olsun aklımda..tşkrler

Onlar normal aralıkta canım. Teşekkürler cevabın için

geçmiş olsun canım ayaklarını sıcak tut..fazla sıcak duş önermiyorlar karnını belini çok sarma ama ayaklarını iyi ısıt ve bol su iç

Kızlar günaydın size birşey danışmak istiyorum. Hamilelik öncesi hiç gerinmek gibi bi alışkanlığım olmamasına rağmen şimdilerde sabahları deli gibi gerinmek istiyorum. Uyku uyanıklık arasında da hafif gerindiğim oluyor sonra aklıma gelince hemen bırakıyorum ve pişman oluyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan veya doktora danışan var mı gerinmenin zararı olur mu acaba.

geçmiş olsun canım ayaklarını sıcak tut..fazla sıcak duş önermiyorlar karnını belini çok sarma ama ayaklarını iyi ısıt ve bol su iç

sıcak suyu çok sevmeme rağmen transferimden beri baya ılık suyla duş alıyorum gece yorgana çok sarılıyorum gerçi ama ince giyiniyorum dün üşüttüm ya şimdi iyiyim gidip bir göreyim 4 de randevum inşallah iyidir

git canım gör için rahat etsin iyidir inş zaten..

Evet canım gerinme hissi çok fazla oluyor benim geçen seneki tüp denemem kimyasal oldu ama istemsiz gerinmelerim vardı arkadaşım hamilesin demişti testte de çıktu bu seferkini de öyle anladım şimdi gece değil sabah bacaklarım istemsiz geriniyor elimde değil

Bizim kendi restoranımız canım çalışan çocuklara aldırıp süsletiyorum heryeri, çok güzel olmuş değmiş gerçekten daha küçükmüş senin büyüdükçe sığmıyorlar evlere

Teşekkür ederim canım, kendi yeriniz olması büyük avantaj :) seneye okula gider ve bundan sonrasını artık okulda kutlarız. Seninki kaç yaşına giricek?

Bir sonraki kontrolümde sorucam mutlaka ama 2 hafta var daha. Bide ilk bebekler olunca tecrübesiziz daha çok evham yapıyor ve korkuyor insan.

Benim bazen baya kayboluyor bulantı bazende öyle rahatsız ediyor ki . Ama neden böyle olduğunu çözemiyorum ögleden sonra başlıyor aksamlari yükseliyor . Çok yemek yiyince benimde bazen artıyor . Son bir ayimiz inşallah bu günlerde geçecek :)

merhaba herkese bende 9 aralıkta geç döllenme ile hamiş olduğumu öğrendim umarım isteyen herkes olur 23 yaşındayım bi kızım var 3.5 yasında kardeşi olacak çok mutluyum ve cok heyecanliyim
Benim de sizin gibi 3.5 yaşında kızım var 8 Aralık ta hamile kaldım ama doktor bir hafta ilerde geliyor diyor

demek bi tek bnm eşim değilmiş sürekli bişeyler istiyo ne yesek dye geziyo
göbek yarıştırıyoruz resmen bazen şakasına eğilip göbegini dinliyorum aşkım tekme attı fln diye

Bazı eşler o kadar moda giriyormuşki son aylar sancı benzeri ağrı çekiyorlarmış. İnternette okumuştum ilk hamileliğimde :) sürü psikolojisi sanırım :) aynen evde ne yrsek diye geziyo kendi canının çektiği şeyleri sayıyo benim de canım çeksin ki alıp yiyelim diye ama şansına iştahım kesik bişey istemiyorum :) ama geçen akşam oturup bir kavanoz turşu yedik benden iştahlı o yedi

Bende sendenım, resmen göbeğimin gerildiğini hissediyorum ve buna ihtiyaç duyuyorum. İlkindede böyleydim. Dra sormuştum o zaman normal bir refleks demişti. Çok abartmadığın sürece zararı yok demişti.

Benim bulantım hep o şekilde canim obur turlu sabahları falan hiç bulanmıyor ama yemekten sonra öyle bir bulanıyor ki bari yemekten önce bulansaydı da az yeseydim diyorum :)

evet bnm burası 1 hafta önden gidiyo yada hesaplaması farklı bilmiyorum 63 günlüğüm yani tam 1 ay var 3 ay dolunca bitse de kurtulsak doya doya yesek
bnm gece yatınca artıyo eşim artık masus yapıyorum sanıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…