- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #8.461
Canim kadin dogum hastanelerinde bakarlar ancak. Hastanelerin acilinde ultrason yok ve bakilabilmrsi icin doktor cagirip poliklinik acilmasi gerekiyor. Ekstra ucret odersen getirtirler doktor da kanama yok vs diyorsun. Canim sen daha once buna benzer seyler yasadin az durulmalisin artik. Koyver gitsin yaa bebeginden onemlimi ? Kac sene bekledin onu bir sey olursa nasil tasirsin bu yuku. Hic bir sey olmasa bile etkileniyordur mutlaka. Yazik gunah. Allaha emanet kuzum. Sakin ol biraz sen gebesin birak onlar seni ceksin...Kızlar birşey sorucam şimdi biz takibimizi yaptırdığımız hastanede değil de herhangi bir hastanenin aciline girsek ultrasonla bebeğe bakarlar mı? dün eşimle tartıştım çok bağırdım birşeyler fırlattım ani hareket ettim çok mutfakta engel olamadım kendime birşey de yoktu aslında ama geliyorlar işte sonra da sancım oldu korkuyorum kanamam lekelenmem yok kendi doktoruma pazartesi günü çok sancım olunca gidip baktırmıştım tekrar gitmek istemiyorum o yüzden
Canim kadin dogum hastanelerinde bakarlar ancak. Hastanelerin acilinde ultrason yok ve bakilabilmrsi icin doktor cagirip poliklinik acilmasi gerekiyor. Ekstra ucret odersen getirtirler doktor da kanama yok vs diyorsun. Canim sen daha once buna benzer seyler yasadin az durulmalisin artik. Koyver gitsin yaa bebeginden onemlimi ? Kac sene bekledin onu bir sey olursa nasil tasirsin bu yuku. Hic bir sey olmasa bile etkileniyordur mutlaka. Yazik gunah. Allaha emanet kuzum. Sakin ol biraz sen gebesin birak onlar seni ceksin...
Cnm dikkat et kendine bosverr sinirlenme bisey olmamistir yaKızlar birşey sorucam şimdi biz takibimizi yaptırdığımız hastanede değil de herhangi bir hastanenin aciline girsek ultrasonla bebeğe bakarlar mı? dün eşimle tartıştım çok bağırdım birşeyler fırlattım ani hareket ettim çok mutfakta engel olamadım kendime birşey de yoktu aslında ama geliyorlar işte sonra da sancım oldu korkuyorum kanamam lekelenmem yok kendi doktoruma pazartesi günü çok sancım olunca gidip baktırmıştım tekrar gitmek istemiyorum o yüzden
Yeni arkadaşlarımızı listeye ekledim. Hayırlı olsun inşallah :)
Annem teyzem geldi 10 gün yanımda duracaklar inşallah. Bir mutluyum ki :)
Kaç yaşına gelirsek gelelim biz de anamızın guzusuyuz değil mi:) Allah sağlıklı uzun ömürler versinhepimizinkilere.
Küçükken dua ederdim ben annemden babamdan önce öleyim de acılarını görmeyeyim diye ama evladım olunca değişti tabi durumlar. Evladı yokken ne özgürmüş, tek derdi kendisiymiş insanın sonrası bir değişk ki:)
Rabbim isteyen altından kalkabilecek olan herkese nasip etsin. Evlatlarımızı da kötülerden korusun inşallah. Bir iki gündür haberlerde gördüklerimle kahroluyoruM. Aileleri nasıl dayanacakiyi ki cehennem var, iyi ki kötüler eninde sonunda cezasını buluyor.
Ne uzun yazmışım kusura bakmayın
Canım proluton depot diye bir iğneyi haftada bir vuruldum ama sulandırıcı mı o bilmiyorum. Kanamam hemen kesildi. Rahimde çok az kanama kalmış o da geçecek inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kötü tecrübelerden sonra hala temkinliyim ve kendimi kaptıramıyorumGecmis olsun Iğne kullaniyomusun canim kan sulandırıcı benimde 2 düşüğün oldu
Rkleyeyim canım:)merhaba :) sat 21 aralık, yaş 27, izmir. ilk bebeğim olacak nasip olursa. beni de listeye ekler misiniz?
çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasınaGünaydın kızlar, ikili testimizi yaptırdık bugün, 1 hafta bekliyoruz bakalm inşallah sıkıntı çıkmaz. İdrar yolları enfeksiyonum çıktı, doktor ondan kusuyorsun sürekli dedi, ilaç yazdı, 1 haftaya geçer dedi. Bebiş içerde dört dönüyor resmen olimpik yüzücü ense kalınlığı herşey sorunsuz çok şükür. Darısı herkesin başına
Aynen bende çok korkuryom heran bisey olcak diyeCanım proluton depot diye bir iğneyi haftada bir vuruldum ama sulandırıcı mı o bilmiyorum. Kanamam hemen kesildi. Rahimde çok az kanama kalmış o da geçecek inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kötü tecrübelerden sonra hala temkinliyim ve kendimi kaptıramıyorum
Hoşgeldinn ekliyorum:)Benimde sat 29 kasım, yaş 31, izmir, ilk bebeğim. Beni de listeye ekler misiniz?
Bişey olmaz takma kafanı git acile karnımın üstüne düştüm sancım var de bakarlar muhtemelenKızlar birşey sorucam şimdi biz takibimizi yaptırdığımız hastanede değil de herhangi bir hastanenin aciline girsek ultrasonla bebeğe bakarlar mı? dün eşimle tartıştım çok bağırdım birşeyler fırlattım ani hareket ettim çok mutfakta engel olamadım kendime birşey de yoktu aslında ama geliyorlar işte sonra da sancım oldu korkuyorum kanamam lekelenmem yok kendi doktoruma pazartesi günü çok sancım olunca gidip baktırmıştım tekrar gitmek istemiyorum o yüzden
Birbirimizin duacısı olalım. Allahın izniyle biz de kucağımıza alacağız. Düşecek bebeği hiçbir ilaç tutmaz. Tutunacak bebeği de ne yapsan düşüremezsin dedi doktorum. Onu hatırlayıp oluruna bırakmaya çalışıyorumAynen bende çok korkuryom heran bisey olcak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?