- 21 Ocak 2018
- 397
- 551
- 18
- 41
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #8.481
canim ben susam yağı sürüyorum burun deliklerime iyi geldi geniz akıntim da azaldi Ender Saraç'in tavsiyesiArkadaslar burun tikanikligi icin doktorum sprey yazmisti receteyi kod ile verdigi icin hangi ilaci yazdi gorememistim dün esim aldi kullanmaya basladim bugun online siteden sonucum cikmis mi diye bakarken ona da denk geldim ecz farkli isimde bir sprey vermis doktor nazonex agueous yazmis ecz nazofix vermis icime kurt düştü muadili de olsa tedirgin oldum varmi onerisi olan
Benim Anaannem son iki çocuğunda karnını çiğnetmiş, su fıçıları taşımış düşsün diye yok işte düşmeyince düşmüyorBirbirimizin duacısı olalım. Allahın izniyle biz de kucağımıza alacağız. Düşecek bebeği hiçbir ilaç tutmaz. Tutunacak bebeği de ne yapsan düşüremezsin dedi doktorum. Onu hatırlayıp oluruna bırakmaya çalışıyorum
Aynen benim doktorum da öyle dedi progestan, fibor ve folik asit kullanyrunBirbirimizin duacısı olalım. Allahın izniyle biz de kucağımıza alacağız. Düşecek bebeği hiçbir ilaç tutmaz. Tutunacak bebeği de ne yapsan düşüremezsin dedi doktorum. Onu hatırlayıp oluruna bırakmaya çalışıyorum
Acilde sanmıyorum başka hastaneden randevuyla kadın doğuma git mesela ama gereksiz bence. Sadece için rahat eder. Bağırmakla,çağırmakla,ani hareketle bebeğe bişey olmaz. Hergün neler yaşıyorum,saçımı başımı yolma derecesine geliyorum tahmin bile edemezsin ozaman hergün doktora gitmem lazım.Kızlar birşey sorucam şimdi biz takibimizi yaptırdığımız hastanede değil de herhangi bir hastanenin aciline girsek ultrasonla bebeğe bakarlar mı? dün eşimle tartıştım çok bağırdım birşeyler fırlattım ani hareket ettim çok mutfakta engel olamadım kendime birşey de yoktu aslında ama geliyorlar işte sonra da sancım oldu korkuyorum kanamam lekelenmem yok kendi doktoruma pazartesi günü çok sancım olunca gidip baktırmıştım tekrar gitmek istemiyorum o yüzden
Yaa seninde ikili test olmuş canım iyi çıkmasınada çok sevindim :). Benim doktorum neden beni 1 martta çağırdı ki ikili test içinGünaydın kızlar, ikili testimizi yaptırdık bugün, 1 hafta bekliyoruz bakalm inşallah sıkıntı çıkmaz. İdrar yolları enfeksiyonum çıktı, doktor ondan kusuyorsun sürekli dedi, ilaç yazdı, 1 haftaya geçer dedi. Bebiş içerde dört dönüyor resmen olimpik yüzücü ense kalınlığı herşey sorunsuz çok şükür. Darısı herkesin başına
Bendede ara ara oluyor. Haftasonu arabada giderken ne yesek diye fikir yürütüyordu eşim. Bişey söyledi ve o anda öğürmeye başladım adam şok oldu. Dur dedim kusucam :) aklıma bi anda o restaurant ve o yemeğin kokusu geldi içim kalktı resmen..Merhaba kizlar ben de de yeni yani bikac gündür bulanti basladi. Aslinda kusmuyorum ama bulanti hissi cok kötü. Dün aksam her zaman seve seve yedigim tursunun kapagini acmamla ögürmem bir oldu. Sabah tursuyu görünce yine basladi ögürmem. Ne kadar enteresan seyler yasiyoruz.
Bende de öğürme var. Inanılmaz bir şekilde bir yemek düşünsem hemen öğürüyorum. 3 kilo verdim.Merhaba kizlar ben de de yeni yani bikac gündür bulanti basladi. Aslinda kusmuyorum ama bulanti hissi cok kötü. Dün aksam her zaman seve seve yedigim tursunun kapagini acmamla ögürmem bir oldu. Sabah tursuyu görünce yine basladi ögürmem. Ne kadar enteresan seyler yasiyoruz.
Tahmin yapmıyorum 3 hafta bekleyin dedi, 9 marta çağırdı beni de. Cinsiyet hiiç önemli değil sağlıkla alalım da kucağımıza. 11-14 hafta arası yapılıyormuş sanırım. O ara ne zaman istenirse yapılıyor. Allah ım hepimizin bebeklerini korusun.Yaa seninde ikili test olmuş canım iyi çıkmasınada çok sevindim :). Benim doktorum neden beni 1 martta çağırdı ki ikili test için. Cinsiyet için birşey dedimi doktorunuz
Bende 30 Lara gelmek istiyorumZaman birtek bana mı geçmiyorbi an önce 15 16. Haftalara falan gelmek istiyorum ama daha çok var
Hic geçmeyen kasik ağrım yüzünden uykular zindan oldu banakızlar uyku durumu nasıl?
ben başımı uykudan kaldıramıyorum hala. akşam 8 de yatıyorum kızımla
Maşallah ya ne güzel haberler geldi bugün hepinize maşallah darısı bizlere tam kaç haftada yaptı testleriniziKızlar bende gttim doktora çok şükür iyi haberler aldım ikili testi yaptırdık haftaya bugün cikcak ama sonuçlar iyi çıkar büyük ihtimalle dedi cinsyeti de tam olmasa da erkege benziyor dedi çok heyecanlandım
inşallah canıımmHastanedeyim siramin gelmesini bekliyorum . Bu bekleyiş bile heyecanlıhepimiz güzel haberler alsaaaak musmutlu hamilelik geçirseeeek sonraaaa bebeklerimize hayırlısıyla kavussakkk.. aaaaaah ahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?