- 3 Kasım 2017
- 598
- 751
- 103
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #8.841
Kanama alanı bende de var da canım ondan sordum. Bende de 5 6 gün sürdü lekelenme sonra bitti ama içerde hala var kanama alanı. İkimizinde bir an önce geçer sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallah
Anaaamm resmen ben burdayım diyor :) herkes atsın foto :)
Kanamam var bilmiyorum dün leke idi bugün kanama oldu daha yeni geldim iğne ve hap kullandım uzanıyorum
İnşallah yok olur canım iyiyim bende bizde 8+5 iz benimkide 2 gün geriden geliyo canım o açığı kapatırlar inşallah bol bol dinlen yat aşağı uzat ayağınıEvet canım hatırladım teşekkür ederim kanama alanıda gitse daha güzel olacak herşey inş canım 9+3 oldu bugün ama bebek 9+1 görünüyor sen nasılsın
Cnm haber yokmu senden dahagünaydın kızlar. 3 gündür bulantım ve koku hassasiyetim yok. çok fazlaydı. dr a gitcem bugün iyi şeyler hissetmiyorum
Ahh o bulantılar kusmalar artık koltukla ask yasıyırum bı elımde lımon...bas agrısı cekılmez ıse parol alabılırsın nette bak bıraz sakaklars patates konuluyo sanırım yemenı sıkmak iyi gelebılır belkı aklıma pekte bısey gelmıyorArkadaşlar bayadır sabahları bulantım ve baş agrım vardı ama çok değildi. Bugün baya kötüyüm. Bugun bulantim hiç geçmedi ve baş agrım çok arttı. Özellikle baş ağrısı için napmalıyım?
Ahh o bulantılar kusmalar artık koltukla ask yasıyırum bı elımde lımon...bas agrısı cekılmez ıse parol alabılırsın nette bak bıraz sakaklars patates konuluyo sanırım yemenı sıkmak iyi gelebılır belkı aklıma pekte bısey gelmıyor
Ben de sormuştum burada ama cevap alamadım. Sonra kendim araştırdım. Placebo etkisi deniyor. O yüzden almadım.kızlar şu bulantı bilekliklerini duydunuzmu?cok memnun kalanlar olmusat bir fikriniz varmı?ben kusmuyorum ama özellikle kusan arkadaslar icin belki deneyebilirsiniz bende bakıyorum alıcam bi ama
Duydum cnm ama. Yorum okudum cogu kısı fayda etmedı bısey anlamadım dıe yorum yapınca dedım parası ıle rezıllık... ben anlamıyorum su bulantı ve kusmalara cıdden bu tıp nıe hala bı cozum bulamadıkızlar şu bulantı bilekliklerini duydunuzmu?cok memnun kalanlar olmusat bir fikriniz varmı?ben kusmuyorum ama özellikle kusan arkadaslar icin belki deneyebilirsiniz bende bakıyorum alıcam bi ama
Aynen canm ya ama ne yemek yiyebiliyoruz ne ayakta durabiliyoruz böylede,bana dr bitkisel vitamin verdi almıcaktm 1 haftadır ama bugun dayanamadım artık inşallah iyi gelir,Duydum cnm ama. Yorum okudum cogu kısı fayda etmedı bısey anlamadım dıe yorum yapınca dedım parası ıle rezıllık... ben anlamıyorum su bulantı ve kusmalara cıdden bu tıp nıe hala bı cozum bulamadıbı ıkı cesıt hapvar ve cogu zararlı mecbur kalmadıkca almayın dıolar eee napcaz
yaa onu görmedim zaten satanda cok yer yok doktora sormak lazımBen de sormuştum burada ama cevap alamadım. Sonra kendim araştırdım. Placebo etkisi deniyor. O yüzden almadım.
Canim bu mevsimde bulmak zor olabilir ama karadut surubu oneriyorun direnci cok yukseltiyor. Keciboynuzu ozu cigerleri temizliyor. Ama hemen hastaligi bitirecek bir sey sadece serum olabilir. Gerekirse hastane yatacaksin canim enfeksiyon da bebege zarar veriyor sonucta. Gecmis olsun diyorum en kisa zamanda insallahBi kaç gündür pek takip edemiyorum ben zatureyi yeni atlatmıştım hemde çok zor atlamıştım yine grip oldum yiyemiyorum içemiyorum hamilelikten sanırım bünyem çok zayıf geçen hafta bebeğimi görmüştüm iyidi ağrılarım oldu bugün yine gittim yüzü bize dönüktü bu sefer uyuyodu kalp atışını ilk defa bu kadar rahat dinledik grip için napsam kızlar ilerlemeden çünkü zature bende büyük hasarlar bıraktı doktorda tekrarlayabilir demişti zaten korkum aynı hale gelmek yiyip içememek çok kötü üzülüyorum bebeğime neyseki durumu iyimiş miniğimin bu boğaz yanmasına ne iyi gelirse yazın her fikre açığım şuan
Avuçtan 3 parmak bitimindeki akapunktur noktasıymış. Çok bulantınız olduğunda kendiniz de baskı yapabilirsiniz diyorlar. Ben denedim, bir işe yaramadı.yaa onu görmedim zaten satanda cok yer yok doktora sormak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?