2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    348
Oyun gruplarına falan götürsen ya da yaşıtları gibi yok mu çevrenizde oynasin oyalansın ? Benimki bu sıra yaşından büyük kızlarla takılmayı seviyor. Komşunun 7 yaşında kızı var onun puzzle resim yapıyor bol bol.
Var canım ablamın kzii 5 yaşında onunla oynuyorlar nerdeyse hergun görüşüyoruz oğlumun sıkıntısı tek başına oynamıyor
 
Kızlaaar şuan o kadar üzgünüm ki :cry: :cry: bugün ayrıntılı ultrasona girdim . 24 cm 400 gr. Herşeyi yolunda çıktı bir şey hariç kalbin 2 ana damarından biri aort damarı ters tarafta oluşmuş bebeğin doğar doğmaz 2 3 hafta içinde kalp ameliyatı olup bu damarın doğru yerine geçirilmesi gerekiyormuş . 2 farklı doktor baktı biri perinatolog biri çocuk kardiyolojisinden . Şuan ne düşüneceğimi bilemiyorum . :cry: :cry: böyle bir durum yaşayan eden var mıdır . başka bir doktora daha göstersem . İstanbul'da bu durumu teşhis edebilecek önerebileceğiniz iyi bir yer var mıdır . Ben medipol megaya gidiyorum bu arada
Merhaba çok uzun zaman olmuş ama bi umut yazmak istedim bende geçen hafta banada aynı şey söylendi ne yaptınız doğduğunda gerçektem böyle bişey çıktımı nolur benimle iletişime geçermisiniz nolur kafayı yiyorum günlerdir 😭
 
Canım çok geçmiş olsun sana da nasılsın şimdi şişlikler indimı.

Ay inşallah ben de de ise yarar operasyona da razıyım kurtulmak istiyorum . Bende kanama yok dış hemoroid gibi duruyor aşırı şişkin ve komple sarmış durumda .

Ay bana umut oldun inşallah bende kurtulurum yarın .
kurtulmuş muydunuz:KK43: aynı durumdayım
 
Allah razı olsun canım . Rabbim kimseye tattirmasin bunu gerçekten.
Malesef öyle bir durumda ki içeri girmeleri mümkün değil acıya rağmen denedim ama beni aşmış durumdalar .
10 gün bu ağrıyı düşünemiyorum.
Dediğin gibi inşallah yarın bi şifa kapısı açar Rabbim .

Çok Sağolun kızlar Allah razı olsun .
bu yazinizdan sonra nasıl bir süreç gecirdiniz aynı durumdayim da :KK43:
 
Kızlar dün 32+0 çalışır almak için doktora gittim çalıstıgım hastanede ,
BPD : 30w5d
HC: 30w0d
AC : 31w 1d
FL: 33w 3d geldi yani biraz minnak bir bebek olacak dedi , bakarken de kalp atışları dirençli dedi NST ye gönderdi . Nst de kalp atışları çok yüksek çıktı , acile yönlendirip serum verdirip tekrar Nst ye bakıldı Allah'tan kalp atışları normal geldi sancı da çıkmadı.
Bebeğinize sağlıkla kavuştunuz mu
 
X