- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #1.901
Cnm fıyat olarakta otekılere nazaran bı tık daha uygun hastane yenı odaları yenı genıs banyosu falan guzel ben kurtajda bı gece kaldım herseyde memnundum ıns bu sefer dogum ıcın kalmak nasıp olur... 5 adet kadın dogumcu var orda arastır ısımlerını falan fıkrın olsun yogunluk olarakta ıyı beklemıyosun oyle doruk has. GıbıCanım duymuştum bu hastaneyi kuzenimde orda doğum yaptı memnun du bende gideyim o zaman ya orayı baya met eden çıktı uygun bi hastanede sanırım
Yaa bende bu hafta gidicem doktora canım o zaman bana da vericekkkCanım benimde demir düşük çıkmış doktor demir hapı verdi gebelik boyunca kullanacaksın dedi.
Şahin Zeteroğlu’mu doktorun ? Öyle bi mesaj okudum ama siz misiniz bilemedim :)
Kızlar ben dün akşam kürtaj oldum sizin için herşey ıyi olur umarım sayfayı devretmek istiyorum isteyen mesaj atsın
bende mide bulantısı konusunda bugün kendimi daha iyi hissediyorum olmaması daha iyi hoş benimde belirti namına hissettiğim birtek o idi ama belirti aramak istemiyorum artık gördüm bebeğimi benimle diyorum nasılsaKızlar benim mide bulantim çok azaldı hamilelik belirtisi pek kalmadı sizde durumlar nasıl bu durum biraz beni tedirgin ediyor
Kızlar benim mide bulantim çok azaldı hamilelik belirtisi pek kalmadı sizde durumlar nasıl bu durum biraz beni tedirgin ediyor
gecmis olsun en yakin zaman da yine aramiza gel insallahKızlar ben dün akşam kürtaj oldum sizin için herşey ıyi olur umarım sayfayı devretmek istiyorum isteyen mesaj atsın
EVEt doruk çok fazla kalabalık ve çok saça bi sistem var kimliği alıyolar ne bi fiyat bilgisi ne başka bişey kimliği almaya gittiğinde fiyat veriyolar şaka gibi geldi bana ve 1 saat acile giriş için bekledim resmenCnm fıyat olarakta otekılere nazaran bı tık daha uygun hastane yenı odaları yenı genıs banyosu falan guzel ben kurtajda bı gece kaldım herseyde memnundum ıns bu sefer dogum ıcın kalmak nasıp olur... 5 adet kadın dogumcu var orda arastır ısımlerını falan fıkrın olsun yogunluk olarakta ıyı beklemıyosun oyle doruk has. Gıbı
Cok gecmis olsun ins en kisa zamanda tekrar hamile kalirsinKızlar ben dün akşam kürtaj oldum sizin için herşey ıyi olur umarım sayfayı devretmek istiyorum isteyen mesaj atsın
Hiç sanmiyorum canim cunku ben de 2012 de anne oldum ve silikti test sonucum. Şimdi bir kızım var.bugün öğrendim sonucumu ve kime dediysem erkek olacak dedi gebelik testi birden iki çizgi oldu bu erkeklerde oluyor diyor bir arkadaşım benim ilk çocuğumda erkek gayet silikti sonucu böyle şeyler varmı ben mi kız istediğim için taktım sağlıklı eli ayağı olsun tabi de kızım olmasını çok istiyorm nasipse çin takvimide erkek gösteriyor :)
Ben de 4+4 de gittim ilk doktora ve kese görünmedi. Dün gittim 5+4 dum ve dün kese göründü. Ama kalp atışı yok henuz.Bebeğinizin kesesini kaçıncı haftada gördünüz tam . 17 ocakta randevum var . 6+1 olacağım
Canım çok geçmiş olsun. Inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalirsinCok gecmis olsun ins en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin
Semacim benim de henüz duyulmadı kalp atışı. Ama bildiğin kadarı ile 8. Hafta da duyuluyorKızlar kalp atışını kaç ?+? Da duydunuz cuma günü gideceğim hastaneye kesinleşti karından bakılarak kaçta gördünüz çok heyecanlandım nedense
Kaç haftadasın peki kaö haftada gittiğinde duyulmadı canım bn 6+3 duyulmasada görülür diye umud ediyorum ama hakkımızda hayırlısı artıkSemacim benim de henüz duyulmadı kalp atışı. Ama bildiğin kadarı ile 8. Hafta da duyuluyor
En iyisiii senin yaptıgın aslında boyle bi gıdıyrzz haftaya bıdahaa mevzusu oluyorr en iyisi senınkii vallahııMerhaba kızlar. İki gündür okuyamamıştım bir sürü sayfa birikmiş okuya okuya geliyorum:)
Aramıza yeni arkadaşlar katılmış hayırlı olaun inşallah.
Sizler böyle 4. 5. 6. Haftadan doktora gidince ben bir garip oldum. Daha doktora gitmedim, kanama yok bir sorun yoktur diye düşünüyorum. 8. Haftaya randevu aldık cinsiyetine kadar öğrenir gelirim artık
Off bendee oyleyımm ya mıdem bıde bı garıpp ne cok bulantı hıssıı var ne de bulantım yok dıyebılceğım bır durum değişik boyle oda iştahsızlk yapıyor bende cok halsızım bu arada işten eve gıdınce hiç bişiii yapmk istemyrmmKızlar genel olarak durumlarınız nasıl yani aşırı halsiz hissediyorum surekli yatmak uyumak falan, hatta yemek yapmak da istemiyorum evi temizlemek de surekli uzanık modda durmak istiyorum öylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?