- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #1.941
Hayırlı olsun bebişin benimle aynı zamanlarda benim de sat 27 kasım bana da dün 6+1 dedi olabilliyor kafana takma seninle aynı zamanlarda Doğum yapacaz ozamanMerhaba kızlar bugün doktora gittim. Şükürler olsun hamileyim ama Sat 24 kasım hesaplarıma göre 8 haftalık ama doktor 6+3 ya da 6+6 haftalık tam net görünmüyor kesede dedi. Kalbi çok güzel atıyor dedi. Sizce bu kadar geri gelmesi normal mi? Bir De belimin sol tarafı felaket ağrıyor ağrı aynı zamanda sol kasığıma vuruyor. Daha önce bir düşüğüm var sağlıksız gebelikti. Şimdi korkuyorum.
Peki senin bel ağırın var mı?Hayırlı olsun bebişin benimle aynı zamanlarda benim de sat 27 kasım bana da dün 6+1 dedi olabilliyor kafana takma seninle aynı zamanlarda Doğum yapacaz ozaman
Guzelım bel agrısı ınan bütün gebelerde vardır kızımda cok olmustu uzanıp kalıyodum ama hıc bır sorunum yoktu annem mesel bana gebe ıken cok belının agrıdıgını soyler hatırlar bende anneme benzedım sanırım suankı gebelıgımde yıne agrıyo kasıgıma bı agrı gıdıyo Merak etme ınan bu dogal olagan bı surec Iyı dusun ıyı hısset ıyı olucak emın olPeki senin bel ağırın var mı?
Hmm daha 1hafta daha beklemek lazim yaniBulantılar 6 haftanın sonu 7 nın basında oluyor kızlar 9 ve 10 hafta en yuksek sevıyede oluyo drum oyle demıstı 9. 10. Atlat rahatlıcan dıe bende serumlarla atlattım dıyelım ama özenmeyiiinnn die çıglık atasım varyemek yemek cok guzel
Bel ağrılarımı bastıran kasık ağrılarım vardı hatta her gün düşük yapıyorum diye kendimi yedim börek ağrısı bile çok şükür azaldı ama bir ay çektim kafana takma geçer yada yatağını değiştir iyi gelebilir bu Arada sen nerde yaşıyorsun inş ist dersin:)Peki senin bel ağırın var mı?
Hahaha yaa sormayın ben de diyorum bugün keşke bulantım olsa eşimle annem tuhaf tuhaf bakıyorlar haline şükret der gibi.. :) ne bileyim dediğin gibi bebeğim yerinde demek ki diye hissetmek istiyor insan demek ki.. aslında çekilecek şey değil orası kesin tabi.. :/Ya bende bende ay galiba bulanıyor diyorum bazen ama bulanma falan yok
Keseyi görürsün canım ben geçen Cumartesi gördüm 5+0 iken. Cumartesi de 6+0 oluyorum kalp atışı randevusu verdi doktorum inşallah duyarız:)İnşallah hayırlı güzel haberlerle dönelim beklentide olan hepimizBen de cuma gideceğim heyecandan uyuyamıyorum günler geçmiyor resmen ilk olunca demekki böyle oluyormuşCuma günü 6+0 oluyorum muhtemelen daha kalp atışı duyulmaz kese falan görünür diye düşüyorum
Guzelım bel agrısı ınan bütün gebelerde vardır kızımda cok olmustu uzanıp kalıyodum ama hıc bır sorunum yoktu annem mesel bana gebe ıken cok belının agrıdıgını soyler hatırlar bende anneme benzedım sanırım suankı gebelıgımde yıne agrıyo kasıgıma bı agrı gıdıyo Merak etme ınan bu dogal olagan bı surec Iyı dusun ıyı hısset ıyı olucak emın ol
Bu sabah başladı hiç yoktu öncesinde şiddetli kasık ağrım oldu ve bende düşük yapıyorum sandım. Yok canım ben bursadayım.Bel ağrılarımı bastıran kasık ağrılarım vardı hatta her gün düşük yapıyorum diye kendimi yedim börek ağrısı bile çok şükür azaldı ama bir ay çektim kafana takma geçer yada yatağını değiştir iyi gelebilir bu Arada sen nerde yaşıyorsun inş ist dersin:)
Bundan önceki gebeligimde kalp atışı duyulmadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştım onda da mide bulantısı hic olmamıştı sanırım bu yüzden çok fazla midemin bulunmasını istiyorumHahaha yaa sormayın ben de diyorum bugün keşke bulantım olsa eşimle annem tuhaf tuhaf bakıyorlar haline şükret der gibi.. :) ne bileyim dediğin gibi bebeğim yerinde demek ki diye hissetmek istiyor insan demek ki.. aslında çekilecek şey değil orası kesin tabi.. :/
Hımm haklısın canım aminnn İnşallah rabbim o acının tekrarını yaşatmasın, kimse yaşamasın... umarım bu sefer sorunsuz sağlıklı bi hamilelik geçirirsin canım.Bundan önceki gebeligimde kalp atışı duyulmadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştım onda da mide bulantısı hic olmamıştı sanırım bu yüzden çok fazla midemin bulunmasını istiyorumRabbim saglicakla kucagimiza almayı nasip etsin
Anladım hayırlısı artık bel ağrısını hepimiz ara ara yaşıyoruz korkma dediğim gibi en iyi yöntem yatağını değiştir koltukta uyu bir deneBu sabah başladı hiç yoktu öncesinde şiddetli kasık ağrım oldu ve bende düşük yapıyorum sandım. Yok canım ben bursadayım.
Cnm sıcak hıc denemedım sadece uzanıp bel bosluguma bır yastık koyuyordum oyle ıdare ettım ama 1 hafta 10 gune gecer merak etme uzun surmez dıe düşünüyorumCevabın için sağol canım şimdi belime ılık su torbası koydum biraz rahatlattı gibi bir zararı olmaz değil mi ılık ve havluya sardım.
Tamamen tahminimce 6+3 oluyorum ama herşeyi net doktor söyleyecek çünkü son adet tarihimi bilmiyorum ama inşallah doğru bi tahmindir ve bebişimi görürüm sata göre 6+2 sin dimi canımCanım 6+2 de duyduk biz
Normalde 6 haftada görünür canım bebek kalp atışını dinlemesen bile attığını görebilirsin geç döllenme değilse hayırlı haberler alalım inşallah cuma gününe ben tahminimce 6+3 oluyorum ama hayırlısı herşeyi doktor daha iyi söylecektirBen de cuma gideceğim heyecandan uyuyamıyorum günler geçmiyor resmen ilk olunca demekki böyle oluyormuşCuma günü 6+0 oluyorum muhtemelen daha kalp atışı duyulmaz kese falan görünür diye düşüyorum
Midem bulansın kusayım hemen buraya yazıcam çok şükür kustum diyeBide nasıl kızlar bulantı bılıyomusunuz bugun dıyelım yedınız ıctınız masllahınız var yarın bı kalkıyosunuz ıkı bog bog uc lavabo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?