- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #7.021
Müjdeee
Pazartesi artış var mı tekrar vereceğim
![]()
Gözün aydın canım Maşallah hayırlı olsun hoşgeldin aramızaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Müjdeee
![]()
Seni merak ediyodum bende canımm çok sevindim rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah değerin kaç çıktı canımMüjdeee
![]()
Bugün duydum cnm çokşükür 6+5 dedi doktorum
Rabbim sağlıkla sanada nasip etsin inş
6+2 de duyduk bizde canım
6+3 te karından duydum ben
Canim ben 6+4 vajinal duydum. Ama doktor direkt alttan bakti belki karindan da duyulurdu bilemiyorum. Sen karindan istiyorsan biraz daha bekle istersen.ama duyanlar da varan bu gunde karindan
Tüp bebek forumunda baktım durdum yazdın mi diye yeni gördüm orda da mesajını, bugün bizi heyecanlandırdın ve meraklandırdın neyse ki sonuç iyi oldu :)Müjdeee
![]()
limonihaller ben tam 6+3 de karından duydum canım
Ben d
ben daha duymadım 6+6 canim doktor 7+3 te çağırdı ben carsamba gidecegim insallah duyarım
Amin canim insallah. Benim de 5 gün var ama sanki geçmiyor gibi neyse hayırlısıyla duyalım da insallah bebeklerimiz bizimle ve sağlıklı olsunlar daBenim de 7+3 te cagirdi. 10 gun var. Rabbim saglikla duymayi nasip etsin. Biz ve bizimle birlikte her bekleyene insallah![]()
Coraspini hemen bırakmıştık geçen hafta iğneye devam demişti bir genimde pıhtılaşma bozukluğu vardı çok önemli bir gen değildi ama önlem amaçlı işte bugün onuda bıraktık bir hafta sonra kontrole çağırdılar ama ultrason kağıdına bakıp bakıp ağlıyorum bebeği iyice sıkıştırmış kanama alanı iki katı büyükCanim kan sulandirici igneyi neden kullaniyordun ki? Kanama alani varken hic kan sulandirici kullanilir mi? Kanamayi daha cok arttirir diye biliyorum. Yani bana coraspini kestirmislerdi hemen. Ben mi yanlis biliyorum bilen biri aydinlatsin lutfen. Yazik sana![]()
Kalbi o kadar güzel atıyordu ki bu mücadeleyi kaybederse kaldıramam bunu sanırımCanım düzelir dağılır inşallah bak bebek iyiymiş kan sulandırıcı da kesilmiş en kısa zamanda yoluna girer inşallah
Kalbi o kadar güzel atıyordu ki bu mücadeleyi kaybederse kaldıramam bunu sanırımCanım düzelir dağılır inşallah bak bebek iyiymiş kan sulandırıcı da kesilmiş en kısa zamanda yoluna girer inşallah
Bugün gittim cnm doktora randevumuz vardı ama kaygılıydım bir hafta geriden geldiği için karından baktı kesem büyümüş gözüküyordu ama bebeği göremedik dedi idrara sıkışıktım biraz lavaboya yolladı sonra gel vajinal bakalım dedi,korktum çokYa pek sorun olmadi genelde birkaç gun geriden geldi ama sıkıntı olmadi 41+4 te dogdu kızım 3400 gr 51 cm dogdu. Sadece kalbi cok gec atti 9 haftalık falandi...
Bilmiyorum bunda ne olacak çünkü en son gittiğimde sadece kese vardi bebek yoktu ayin 13'üne çağırdı dr
Amin cnm inş sağlıkla,darısı sana olsun inşAh masallah kuzum, cok sevindim. Bin sukur, saglikla tamamina erdirsin rabbim
Canim cok uzuldum gercekten. Iste kan sulandirici da bu durumda onemli yani eger pihtilasma sorunu varsa bu sefer de o yuzden bebek riske girebilir. Canim yasayacak gunu varsa her turlu tutunacak insallah oyle olur. Uzulmekte cok haklisin ama maalesef bu durumda kaderci olmaktan baska care kalmiyor insana. Insallah bir sonraki kontrolunde cok guzel bir surprizle karsilasirsinCoraspini hemen bırakmıştık geçen hafta iğneye devam demişti bir genimde pıhtılaşma bozukluğu vardı çok önemli bir gen değildi ama önlem amaçlı işte bugün onuda bıraktık bir hafta sonra kontrole çağırdılar ama ultrason kağıdına bakıp bakıp ağlıyorum bebeği iyice sıkıştırmış kanama alanı iki katı büyük

Gözün aydınn :)) Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah :)Müjdeee
![]()
Ben de sabahtan beri siz yazdınız mı diye bakıyorum kendim gibi sevindim inanın inşallah devamı da sağlıklıca hayırlıca gelirMüjdeee
![]()