• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benim bebegimde cok ise yaradi. 4-5 gun yapamadigini biliyorum. Gece 3 te vermustim. 5 te beline kadar kaka oldu cocugum. Hergün veriyorum kaka sorunu ortadan kalkti. Benim korkum da ılacın aliskanlik yapmasi. Biraktigimizda daha büyük sıkıntıyla karsilasir miyiz?
Evet gerçekten bunu düşünmemiştim.benim anlamadığım sadece anne sütü alan bebekde neden tuvalet sorunu olur.hayret yani

Canım biz sağlık ocağındaki dr muza sorduk biogaia önerdi öyle aldık çok olmadık kullanmaya başlayalı o yüzden pek bi fayda sini gördüğümüzu söyleyemem ama şimdilik ...inş. yakın zamanda ise yarar ben tirlatmadan
Inşallah canım.bende yarın sorucam sağlık ocağında.yapamayinca huzursuz oluyolar

Dr na danışmadan kullanma ya da sağlık ocağına
Çünkü her dr önermiyor ya da vermiyormuş gaz ilacı değil,bağırsak florası için probiyotik
Biz 2. Aydır kullanıyoruz,benim gözlemlemem şu ki,damlayı unutursam günde 2-3 kez kaka yapıyor ;damlatırsam günde 1 yapıyot
Sizde neden tersi oldu ki.
Yarın aşımız var onu da sorucam bakalım

Kızlar merhaba giriyordum ama yazamadım bir türlü. Perşembe gününden bu güne süt diyeti yaptım çok çok nadir de olsa peynir vs yedim o kadar. Kizim cumartesi gününden beri çok rahatladı tuvaletini yine kendi yapıyor gazını kendi çıkartıyor Maşallah diyeyim demek ki süt gaz yapar dedikleri doğruymuş :KK43: emzirme boyunca sütten uzak durmam gerekiyor bunu anladım.

Kızlar dün kızımı oyun parkına götürdük baya koştu oynadı eve geldik dedim banyo yaptırayım hasta olmasın kızımı duşa soktum ben de yanında yıkıyorum onu ayağım kaynı bacaklarım pergel gibi açıldı. Sağ bacağım dizinden bileğime kadar ezilip morardı kemiğim acıyor doktora gitmedim kırık olsa duramazdım zaten catlakta yok sismedi çünkü çok acıyor ama ya doktora gitsem ne yapacak diye düşünüyorum geçer dimi ya of :KK43:
Geçmiş olsun canım. Ben sütü laktozsuz içiyorum gaz yapmıyor.

Kozlar nasılsınız bakalım ben kızımı hem emziriyorum hem de sağıp veriyorum bazen tükürüyor sütüme acıyorum valla ama napim böyle böyle idare ediver artık
kaptinn kaptinn canım nasıl oldun ya valla artık şu meme sorunun bitsin artık bu oğlan senin hakkını ödeyemez kızzzzz

M Maridraw canıö çok geçmiş olsun dikkat et kendine

CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle ben kullanmadım ama burda bi arkadaş öneriyordu sanki kaşık gibi mi oluyordu onlar benim kızım da emmede zorluk çıkarıyor senin kız emmek istemiyordu yanlış hatırlamıyorsam basıl şu anda

Kozlar nasılsınız bakalım ben kızımı hem emziriyorum hem de sağıp veriyorum bazen tükürüyor sütüme acıyorum valla ama napim böyle böyle idare ediver artık
kaptinn kaptinn canım nasıl oldun ya valla artık şu meme sorunun bitsin artık bu oğlan senin hakkını ödeyemez kızzzzz

CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle ben kullanmadım ama burda bi arkadaş öneriyordu sanki kaşık gibi mi oluyordu onlar benim kızım da emmede zorluk çıkarıyor senin kız emmek istemiyordu yanlış hatırlamıyorsam basıl şu anda
Hala aynı.her emme seansimiz kavga dövüş.cok yoruldum.bu biberon anne memesini biraktirmayan biberonmus.bilmiyorum korkuyorum bi taraftanda.napicami sapittim artik o kadar yorgunum ki..sutum de cok azaldi

Valla odeyemez :D canim delinen yerden baya süt geldi yumusadi gögsüm yarina bakicam bakalim yine sisicek mi

Hala aynı.her emme seansimiz kavga dövüş.cok yoruldum.bu biberon anne memesini biraktirmayan biberonmus.bilmiyorum korkuyorum bi taraftanda.napicami sapittim artik o kadar yorgunum ki..sutum de cok azaldi
Stres yapma cnm rezene çayı iç sütünü artırıyor sen stresli olursan cadı da stresli olur sütünü sağıp biraz kaşıkla ya da şırıngayla versen

Ayyyy valla canım dualarınız iki kızıma da ulaşsın inşaAllah :) özellikle küçük kızımın kusması dursun valla telef olacağım çamaşır yetişmiyor :KK70: çok sevindim sütünün çoğalmasına şifa olsun annesi bol olsun karnı doysun bebeğinin öp kokla benim yerime ❤
Cnm kusma yeni doğan reflüsü diolar eğimli yatak başka da çaresi yok,sorunda değilmdedi bzie doktor ilk çocuk çoook kusuyordu bşzim çok şükğr zamanlar geçti onunda sebebi yok diolar

Sagol canim bacağım acıyor halen yani Allahtan bacağım o düşmeyi başımı çarpsam yere Allah korusun hastanelik olurdum kesin duş un içine kaymaz plastik sereceğim kızım düşseydi mahvolurduk :KK43:
Cnm çooook büyük geçmiş olsun bununla şükür ,geçen bende balkonda benzerşnş yaşadım terliğim kaydı boşa bastım arka üstü düşmedim ama belim boşa gelince ağrdı hala da ağrıyor bu kayma dğşme cidden çok dkkat etmek lazım ben balkonumu yıkadım sonra patates almaya çıktım,buz olmuş :((çok korktum allah korusun dşsek bşz geçtm el kadar çocuklar npar:((

Canım bilemiyorum ki benim kızım da 52 günlüktü regl oldum ilk gün 4 5 damla kan geldi diğer 5 gün boyunca kahverengi leke şeklinde geldi sonra bitti bilemedim ki şimdi bir doktoruna danis istersen ya da bekle bir iki gün daha eğer aynı coklukla devam ederse mutlaka doktora git azalmazsa yani.
çok geçmiş olsun. Yarın azalmazsa gideceğim bir doktora.

Allahimmm yardimmmmm.ya bi cocugun uykusu nasil bu kadar hafif.oyle birseyki kapiyi acarken bile uyaniyor.simdi uyuttum yanina yattim pat acti gozleri.zaten uyutana kdr canim cikiyo bende uykusuzum uyumak istiyom artik gercekten vucudum cok yorgun ne kadar surecek bu boyle ya

Bugün kızımı tekrar bir doktora götürdüm. Kulak akıntısı İçin. Herşeyine baktı bir ayda 1200 gram almış maşallah kulakta kendini temizliyormuş. Boyuda 3 cm uzamış 59 olmuş çok şükür. Ara sıra takviye veriyordum verme dedi gayet iyi almış. Çok mutlu oldum. Doktor çok iyi bir doktor aydın üniversitesi Florya da

bugün oğlum hiç uyumadı ya. huysuzdu da diyemem hatta mutluydu hep şaşkın gözlerle etrafa baktı en uzun uykusu yarım saatti şimdi de gece uykusuna geçiremiyorum bir türlü :( ne güzel öğlen uykusu vardı nazarım değdi :(

Bugün kızımı tekrar bir doktora götürdüm. Kulak akıntısı İçin. Herşeyine baktı bir ayda 1200 gram almış maşallah kulakta kendini temizliyormuş. Boyuda 3 cm uzamış 59 olmuş çok şükür. Ara sıra takviye veriyordum verme dedi gayet iyi almış. Çok mutlu oldum. Doktor çok iyi bir doktor aydın üniversitesi Florya da
merhaba canım. maşallah kuzuya çok güzel kilo alkış benim oğlum da 59 cm. 1500 gr almıştı :) bu akıntı normal miymiş yani. ben de kulağını temizliyorum bi bakıyorum tekrar akmış ve kurumuş

M Maridraw geçmiş olsun iyi ki daha kötü birşey olmamış Allah korumuş.
kaptinn kaptinn arkadaşım hep senin için dua ediyorum inşaallah bu son olur bir an önce iyileşirsin

Aynen canım çok sağol korktum kizimda yanımda gözümün içine bakıp anne ağlıyor musun dedi onu üzmemek için dudaklarımı ısırdım açıdan yok kızım birşeyim yok dedim de içimde fırtınalar koptu :(

Sagol kuzum görünmez kaza ama baya canım yandı :(

Cnm kusma yeni doğan reflüsü diolar eğimli yatak başka da çaresi yok,sorunda değilmdedi bzie doktor ilk çocuk çoook kusuyordu bşzim çok şükğr zamanlar geçti onunda sebebi yok diolar
Ay benim kızımın emdigi sütü kusması çok azaldı şimdi de ağız dolusu süt kesiği şeklinde kusuyor bu iyi mi kötü mü bilemedim.
Cnm çooook büyük geçmiş olsun bununla şükür ,geçen bende balkonda benzerşnş yaşadım terliğim kaydı boşa bastım arka üstü düşmedim ama belim boşa gelince ağrdı hala da ağrıyor bu kayma dğşme cidden çok dkkat etmek lazım ben balkonumu yıkadım sonra patates almaya çıktım,buz olmuş :KK43:(çok korktum allah korusun dşsek bşz geçtm el kadar çocuklar npar:KK43:(
Canım sana da çok geçmiş olsun ne kötü birşey düşmek :( benim bir akrabam mutfakta küçük tabureye çıkmış tencere almak için ayağı tabure kaymış düşerken başını tezgaha çarpmış beyin kanaması geçirmiş kadın evde yalnız büyük oğlu işten eve gelince bulmuş annesini apar topar hastaneye kaldırıldı ama 1 gün yaşadı kim bilir kaç saattir oracıkta yattı kadın o an o geldi aklıma ya düşüp başımı vursaydım o an evde yalnız olsaydım çok korkunç :(

çok geçmiş olsun. Yarın azalmazsa gideceğim bir doktora.
Sagol canım bence normal geliyor ama dediğin gibi git en azından için rahat olsun.

Back
X