2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Slm kizlar

Kızlar 14 aralikta adet olmuştum yasmin bitince.biliyosunuz rahim de plants parçası kaldığı için 23 ekimde histereskopi olmuştum. 21 aralıkta adetim bitince kontrole gittim histereskopi sonrasi.ve doktorum rahmimin temiz olduğunu kalan parçayı attigimi söyledi. Yasmin kullanmadım bu ay.bugün 2 defa kahverengi mukuslu akintim geldi.neden olabilir.derdin biri bitiyo biri basliyo ya.telefonla sorduğumda normal olduğunu söyledi doktorum.böyle birsey yaşayan varmı. Eğer adet döngüm degismediyse ayda 1 adet olurdum doğumdan once.eğer bu adet öncesi lekelenme ise daha 14 ocakta falan olmam gerekiyor var yani daha zamanı. Anlamış değilim :KK43:

Eger adetin duzene girmeye basladiysa ovulasyon kanamasida olabilir ya da emziriyorsan adetin duzene girmediysede olabilir

Canım bizde de emmek istiyor ama sancıdan ememiyor gaz çıkıyor kakasini yapamıyor bugün kulak çubuğuyla müdahale ettiğim halde yapamadı :KK43: ben de fitil verdim uyuyor şimdi.
Biz de de sürekli gaz gece gündüz karıştı bende çok geriliyorum ya oğlum ev isi misafir uykusuzluk annem de gelmiyor bazen büyükler de anlamıyor ya herkes büyütüyor Neslihan diyor kimseye nazimiz geçmiyor annem de olsa ya çok bunaliyorum ya geçecek bugünler sabir sağlık olsun diyorum ama şuan çok zor gerçekten

Biz de de sürekli gaz gece gündüz karıştı bende çok geriliyorum ya oğlum ev isi misafir uykusuzluk annem de gelmiyor bazen büyükler de anlamıyor ya herkes büyütüyor Neslihan diyor kimseye nazimiz geçmiyor annem de olsa ya çok bunaliyorum ya geçecek bugünler sabir sağlık olsun diyorum ama şuan çok zor gerçekten
Allahim kolaylık versin. Hergün biraz daha iyiye gidecek insallah. Kış olmasi da bizlero etkiledi sanırım. Bahar geldiği zaman hrr şey daha dq güzel olacakm

İnan öyle gece sürekli uyanıyor emmek istiyor emiyor 1 saat geçiyor yine istiyor doymuyor çünkü saat başı emdigi için süt birikmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım ya atak dönemine girdik yada diş ağrısı çekiyoruz galiba.

Ay canım Doğum sonrası oluyor bende hala adet olmadım
Süt üreten hormon yumurtlamayı sağlayan hormonu baskılıyor diye biliyorum
Bu yüzden adet döngüsü değişiyor
Ya bildiğiniz açık kahve rengi mukuslu bir akıntı canım valla korktum ya ilk kez bugun oldu hayatım boyunca hiç böyle iki adet arası gormemistim

Kızlar 14 aralikta adet olmuştum yasmin bitince.biliyosunuz rahim de plants parçası kaldığı için 23 ekimde histereskopi olmuştum. 21 aralıkta adetim bitince kontrole gittim histereskopi sonrasi.ve doktorum rahmimin temiz olduğunu kalan parçayı attigimi söyledi. Yasmin kullanmadım bu ay.bugün 2 defa kahverengi mukuslu akintim geldi.neden olabilir.derdin biri bitiyo biri basliyo ya.telefonla sorduğumda normal olduğunu söyledi doktorum.böyle birsey yaşayan varmı. Eğer adet döngüm degismediyse ayda 1 adet olurdum doğumdan once.eğer bu adet öncesi lekelenme ise daha 14 ocakta falan olmam gerekiyor var yani daha zamanı. Anlamış değilim :KK43:
Bu ara lekelenmeler bendede oluyor doktora gideceğim galiba adet bitiyo bir hafta sonda koyu kıvamlı akıntı oluyo bir kaç gün sürüyo ben emziriyorum

Canım sen kızım rahatsız de misafir kabul etme bir süre eve haftalık bi temizlikçi al
eşimde akşam oğlunla ilgilensin hafta sonu falan biraz rahatla ya çok zor iki öpücük gerçekten çok iyi anlıyorum

Ama Emzirmiyorum ki ben :KK43:
Canım hormonlar karıştı bak Yasemin'de kullanmışsın o da ara kanama yapar
Artı daha yeni Doğum yaptık vücutta dengeler şaştı mesela benimde hep yumurtlama alıntısı gibi akıntım var
Çok ilginç hala adet olmadım çok düzenlidir
Evham yapma bu kadar olabiliyor işte de geç

Deniyim canim eskiden böyle degildi galiba 4 ay atagi basladi dislerde kasiniyor sen emziryormusun benimki emmedi sagarak veriyorum 5 aydir cok yorucu ama anne sutu alsin dye elimden geleni yapiyorum canim
4.ay da bebeklerde uyku gerilemesi oluyormus canım netten bi araştır istersen.Benim bebeğimde gece hiç kalkmadan uyuyordu derin derin (uyurken uykusunda emziriyorum 3 - 4 saatte bir ) 4ayı doldurduk şimdi yeni yeni kalkmaya başladı uyku gerilemesi yüzünden ve sanırım dış çıkartıcak ağzı çok sulanıyor ve kulaklarini çekiştiriyo sinirliyiz son gunlerde.
Kolik değildir 4.ay da kalmaz kolik.
Ben sinirliyken ağlarken bu aralar kucagima aliyorum sakin sakin konuşuyorum uyuması için ışıkları loş yapıyorum bazen ayağımda sallıyorum. Bazen kucagimda sallıyorum elini tutuyorum sıkı sıkı.Masal okuyorum.Çok cadiysa banyo yaptıriyoruz.Bi ara çok kötü ağlama durumlari vardı 2 buçuk aylıkken arabayla geziyorduk gece uyuyordu 5 dk da yolda. Bebek arabasıyla da gezdirdim evin içinde bi dönem ağlama krizlerinde. Fikir olsun diye aklıma gelenleri yazdım.Son olarak hiç bir şekilde uyumuyorsa sadece kolları sıkı olacak şekilde kundak yapıyordum hemen uyuyordu . Bir de bu aralar nette arı vız vız vız diye bi şarkı var arılar uçuşuyor onu açıyorum ağlama anında hemen susuyor dene istersen uyuyakaldıgi oluyor arıları izlerken :) E Elasu

İnan öyle gece sürekli uyanıyor emmek istiyor emiyor 1 saat geçiyor yine istiyor doymuyor çünkü saat başı emdigi için süt birikmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım ya atak dönemine girdik yada diş ağrısı çekiyoruz galiba.

Bizde aynı durumdayız. Bir huysuzluğu var. Mecbur sürekli ayağıma alıyorum. Yoksa hep mızır mızır.

Ama Emzirmiyorum ki ben :KK43:
Yasmin lekelenme yapar.

Yaaa kızlar 4. Ay aşısını olduktan sonra benim kızım çok huysuz oldu hiç uyumuyor 5 dk dalıyor hoppppp sonra sanki saatlerce uyumuş gibi uyanıyor... niye ki ya halbuki uykumuz bi düzene girmişti valla çok yoruldum 4 günden beri hiç uyumuyor derin bi şekilde...

Back
X