2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar benim kız 6 aylık olduğunda kefir içirmeye başlayacağım.çok sağlıklı bağışıklığı kuvvetlendiriyo kabızlığa da iyi geliyo.nette anneler anlatmış bebeğim 2 yaşında 3 yaşında vs hergün kefir iciyo ve bu yaşına kadar sıfır ilaçla geldik vs vs diye.size de öneririm.mayasını bulup almak gerekiyo öncelikle.

Arkadaşlar merhaba benim emziren annelere bir sorum olacak;
Biz şimdi 3 buçuk aylık olduk gece 5-6 saat güzel güzel uyuyor ben de emzirmek için uyandırmıyorum sonra emip uyuyor bu aradaki sürede sağma yapmalı mıyız? Bu güne kadar hiç sağma yapmadım. Sütüm azalır kesilir diye korkuyorum.
meraba canim bizimki 1 aydir 8 saat uyuyor gece.sabah kalkinca tek memeyi emziriyorum.sonra diger memeyi sagip buzluga atiyorum.sagmazsam zaten saatlerce emzirmemekten tas gibi olmus oluyor.rahatsiz ediyorsa sag sen de.3 aylik bu arada bebegim.

Kızlar meme reddi yaşıyoruz ya çok zor em,iriyorum başını itiyor ağlıyor çok zor ya ne zaman gecr ya :KK43:
Bizim yoğun olarak 1 hafta sürdü cnm. Kesinlikle o ağlarken ısrar etme. O ağlarken sen gergin olma. Mümkün olduğunca sakin ol başını okşa. Ayakta gezdirip sakinleştirip belli bir ninni soyledim öyle emzirdim cnm. Hala ufak ufak var ama bu aylarda çok normalmiş.

benimki de 3 saatte bir kalkıyordu geceleri yatmadan biberon ile iyice doyurunca saat araları uzamaya başladı şimdi çok şükür çok nadir uyanıyor Emip hemen tekrar geri yatıyor ama gün icinde 2 saat arayla yarim saat uyuyor
Ben onu da denedim cnm ama bizimkisi biberona alışınca emmek istemedi zor unutturdum. Buhar makinası aldım biraz fayda etti gibi bakalım ne gibi yollar deneyeceğim daha :KK17:

Kızlar bebeğiniz emerken meme ucunuzu damaklarıyla sıkıştırıyor mu? 2 gündür bu şekilde çok canım acıyor bazen ilk kızımın daha dişleri çıkmadan beni emmeyi bırakmıştı acaba dişleri çıktığında nasıl olacak uçlar kesilecek mi :KK43:

Dişler ilk çıktığında bir iki ısırıyor, bıde sırıtıyor o arada yüzüne, tabı senin acıdan gözünde yaş geliyor. Basıyorsun çığlığı. Sonra o da alışıyor. Belkıde öğreniyor acıttığını. Bir daha yapmıyor.

Kızlar meme reddi yaşıyoruz ya çok zor em,iriyorum başını itiyor ağlıyor çok zor ya ne zaman gecr ya :KK43:

Bir sorunumu var acaba? Boğaz ağrısı, kulak ağrısı gibi.

Bizim yoğun olarak 1 hafta sürdü cnm. Kesinlikle o ağlarken ısrar etme. O ağlarken sen gergin olma. Mümkün olduğunca sakin ol başını okşa. Ayakta gezdirip sakinleştirip belli bir ninni soyledim öyle emzirdim cnm. Hala ufak ufak var ama bu aylarda çok normalmiş.
Aynen sakinim canım konuşuyorum falan ama israrla başını itiyor agliyor uykusu çok gelinceecbur emiyor Ac olduğu için

Deniyim canim eskiden böyle degildi galiba 4 ay atagi basladi dislerde kasiniyor sen emziryormusun benimki emmedi sagarak veriyorum 5 aydir cok yorucu ama anne sutu alsin dye elimden geleni yapiyorum canim
Cnm hiç mi emmiyor sağarak azalmadı mu peki sütün mama veriyor musun

Aynen sakinim canım konuşuyorum falan ama israrla başını itiyor agliyor uykusu çok gelinceecbur emiyor Ac olduğu için
Birde şunu farkettim ben canım,ben 2 saatte bir uyutmaya çalışıyordum aslinda 1 buçuk saatte uyumak istiyormuş.ve uyuduğunda da yarim saat bir saat sonra uyandığında tekrar uyutmazsam uykusunu alamıyor gergin oluyor ve emmek istemiyor.tekrar uyuttuğum zaman daha çok uyuyor ve uykusunu almış oluyor.ve sorunsuz emiyor.

Kızlar bebeğiniz emerken meme ucunuzu damaklarıyla sıkıştırıyor mu? 2 gündür bu şekilde çok canım acıyor bazen ilk kızımın daha dişleri çıkmadan beni emmeyi bırakmıştı acaba dişleri çıktığında nasıl olacak uçlar kesilecek mi :KK43:
Hahahhh hiç sorma canım 4 gündür benim kızımda da çar aynısı... bazen emmek istemiyor Zorla veriyorum sanki inadıma ısırır gibi yapıyor bende düşünüyorum dişleri çıkınca nasıl olucak diye

Canım ben yastığa yatırıp öyle emziriyorum bazen çok ittiriyor beni emmek istiyor bu şekilde 7 8 dk emzirebiliyorum. Gaz sancısı tuvalet sancısı da olabilir bir de kulak ve boğaz enfeksiyonuda meme reddine sebep oluyor.

Dişler ilk çıktığında bir iki ısırıyor, bıde sırıtıyor o arada yüzüne, tabı senin acıdan gözünde yaş geliyor. Basıyorsun çığlığı. Sonra o da alışıyor. Belkıde öğreniyor acıttığını. Bir daha yapmıyor.

Bir sorunumu var acaba? Boğaz ağrısı, kulak ağrısı gibi.
Ben şimdiden çığlık atıyorum dün gece çok fena ısırdı dişlerimi sıktım vallahi acıdan.

Back
X