- 28 Ağustos 2018
- 1.238
- 1.302
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #48.981
biz de kontrolden geldik 7300 olmuş oğlum. sürekli kafasını kaldırmakta çalışıyor arada oturtsam mı dedim ben de doktora 6 aylık olana kadar oturtma dedi :) demir ilacı verdi bir de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalça ultrasonu çekilmedi mi canim? Çok önemli.çekilmediyse hemen cektirmelisin ki olsa bile onlem alınırBen daha oturtmuyorum benimki de uyanır uyanmaz kafayı baya kaldırıyor iyice takip ediyor artık beni goremiyorsa kafayı iyice kaldırıyor öyle bakıyor maşallah 141 günlük olduk bugün .biraz daha beklicem. Bacak bogumu birinde bi tane fazla var ya ona takıldım bende . Kalça cikikligi olabilir diye yazıyo nette![]()
Sağlık ocaginjn verdigini kullanma canım.Benim kızımında 4. Ay kontrollü ve aşıları yapıldı her şeyi yolunda çok şükür.. benim sizlere bir sorum var şu Demir damlası sorunsalıaile hekimliğinde vegaferon isimli bir damla verdiler ‘kilosu ne kadarsa o kadar damlat ama başlangıçta birer ikişer başla gitgide yükselt’ dediler..’üstüne de bi kaç çay kaşığı su içir’ dediler.. ben daha hiç su vermedim, güzel annesütünü alıyor 6 aya kadar vermem diyordum ama ‘Demir leke yapar ver’ dediler..siz nasıl veriyorsunuz bu damlayı? Ayrıca iyi güzelde bu damlada paraben var resmen zehir bu paraben sizler kullanacakmısınız? Araştırdık baya eşimle parabensiz olanlar yurtdışında var novaferrum adında bulduk ama yani illa kullanılmalı mı bu damla neler düşünüyorsunuz?
![]()
ok cnm sagol dikkat ederimCanim kan ilaciyla beraber verme dedi bana saglik ocagindaki hemsire kan ilaci ac karnina vitamin tok karnina ver aralarinda saat olsun mutlaka dedi
Ben 1 ay sonra baslamayi dusunuyorum. Simdi kucagimda oturur gibi tutuyorum ama kalcasi bosta kaliyor belinden ve diz kapaklarinin altindan tutuyorum yuk vermiyorum kalcasinaKızlar bebeklerinizi destekli oturtmaya başladınız mi yada erken mi ? Bnm kızım 4 buçuk aylık oldu yattığı yerden sürekli kafasını baya kaldırıyor dik durmak istercesine
Merhaba arkadaşlar,kuzım 4,5 aylık ve az önce diş çıkardığını gördüm.çok erken değilmi,erken çıkan dişin zararı olurmu sizce
Çekildi canım en son 3 aylıkken cektirmistik daha öncede cektirmistik hiçbir sorun çıkmadı. Kimisi kilodan diyo inşallah öyledir ay sonu kontrol var inşallah bişi çıkmazKalça ultrasonu çekilmedi mi canim? Çok önemli.çekilmediyse hemen cektirmelisin ki olsa bile onlem alınır
Cnm hiiiiiç korkma bnm ilk oğlumda synı 5. Ayı dolmadan çıkardı ,3. Aydan sora çıkabşlir dedi doltor,bünyesel diş buğdayı merhaba:))Merhaba arkadaşlar,kuzım 4,5 aylık ve az önce diş çıkardığını gördüm.çok erken değilmi,erken çıkan dişin zararı olurmu sizce
Canim ben hic vermiyorum su doktora sordum 6 aydan once verme dedi e mama dan sonra da mi dedim evet dedi zaten mama da suyla yapiliyor suan huc gerek yok mideyi yorar dedi vermiyorum ben hicMama verenler ne kadar su veriyorsunuz ya dun biberonla verince 40 CC icti bir günde ondan mı neden bilmiyorum dün ishal gibi az az yedi kere falan kaka yaptı![]()
Bugün bende vermedim su canim, dün o mu sebep oldu acaba diye, yine az icme başladı iki mama arasini dört buçuk saat tuttuğum halde , beş dk çekip bırakıyor bende dayanamadim iki numarayi tekrar denedim Allahtan öksürük tutmadı çabucak bitti bir numarayla on bes dk icircem diye uğraşıyorumCanim ben hic vermiyorum su doktora sordum 6 aydan once verme dedi e mama dan sonra da mi dedim evet dedi zaten mama da suyla yapiliyor suan huc gerek yok mideyi yorar dedi vermiyorum ben hic
bebek için olan d vitaminini kullaniyorum tüm cocuklarimdada kullandim kani kullanmadim kızımda alerjide var dr danismadan kullanmiycamaranızda sağlık ocağının verdiği kan damlası ve d vitaminin dışında bir marka kullanan var mı? varsa neden olduğunu öğrenebilir miyim bu konu çok sıkıntılı ya
D vitamini olarak doğum yaptığm hastanede doktor NutrivitD aldırmıştı bize. Sağlık ocağının aklına 2 ay sonra damla vermek geldi. Başladığımız damlaya devam ettik biz de. Cumartesi yine doktor kontrolü vardı sidefer damla önerdi onu aldık. Bugün de sağlık ocağı bie tane damla verdi.aranızda sağlık ocağının verdiği kan damlası ve d vitaminin dışında bir marka kullanan var mı? varsa neden olduğunu öğrenebilir miyim bu konu çok sıkıntılı ya
bizim doktorumuz da purferro verdi. sağlık ocağı vegaferon vermişti içeriğinde 3 tane ayrı paraben yazıyor. doktorun verdiğini aldık biz de. d vitamini olarak da monovit d3 kullanıyoruz ama onda da bha varD vitamini olarak doğum yaptığm hastanede doktor NutrivitD aldırmıştı bize. Sağlık ocağının aklına 2 ay sonra damla vermek geldi. Başladığımız damlaya devam ettik biz de. Cumartesi yine doktor kontrolü vardı sidefer damla önerdi onu aldık. Bugün de sağlık ocağı bie tane damla verdi.
İçerik olarao daha temiz olanı kullanmaya öncelik vereceğim şimdilik