2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizlar bebisleriniz hangi oyuncaklarla oynuyorlar bu ayda fikir alisverisi yapalim mi
Oyun halisindaki oyuncaklara meraklı bu sıra. Bi de yumuşak penguen falan var bende onu seviyor burnunu ağzına sokup duruyor. Cingirakta hoşuna gidiyor

Selam kızlar kontrolden geldik biz. Kan ilacı olarak sidifer yazdi boya falan yapmıyor dedi günde 7 damla kullanicam. 6800 gr olmuş 64.5 cm de boyu var. Kilo alimi 100 gr eksikmiş ayına göre bu ayda 600 gr falan alması gerekir dedi bizimki 500 gr almış. Donmeye başladıysa oturma egzersizleri yapabilirsiniz dedi.
maşallah canım. benim oğlum nerdeyse 2 aydın dönüyor doktor 6. aya kadar oturtmuyoruz dedi. çocuğum da oturmaya çalışıyor sürekli :)))

maşallah canım. benim oğlum nerdeyse 2 aydın dönüyor doktor 6. aya kadar oturtmuyoruz dedi. çocuğum da oturmaya çalışıyor sürekli :)))
Ben araştırdım baya genelde d vitamini takviyesi yapıldığı icin 4.5 aylıkken oturma egzersizlerine yavaştan başlanıyormuş. Biz bebekken öyle d vitamini falan veren olmayınca genelde 6 ay beklenilirmis. Kalçasını falan kontrol etti öyle söyledi bize

Buzde onu kullaniyiruz canim 5 damla dedi bize doktor kiloya göre değişiyor demekki 6 kilo bizimki

Ben araştırdım baya genelde d vitamini takviyesi yapıldığı icin 4.5 aylıkken oturma egzersizlerine yavaştan başlanıyormuş. Biz bebekken öyle d vitamini falan veren olmayınca genelde 6 ay beklenilirmis. Kalçasını falan kontrol etti öyle söyledi bize

Dünden beri kullandım canim iki numarayi, az az mukuslu kaka yapıp duruyor surejli, Dr gittik alerji uzmanına gitmemizi istedi kilo alımı az olmuş poposu çok fena pisik oldu haftaya randevu aldık :KK43:
Hadi ya kac kilo geldi canim kac gr almis cok mu azaldı bizimkide 600 gr almis aralik ayinda doktor normal demisti

Biz oyun halısındaki oyuncaklarla ilgilenmeye başladık bu ay daha önce sadece bakıyordu şimdi dokunarak ses çıkardıklarını keşfetti gayet güzel oynuyor. Bir de iri gözlü oyuncakları çok seviyor,baykuşlar favorimiz.
A bak baykus olabilir bizde de oyun halisi ci giraklar var canim baska nasil alabiliriz dye sorayim dedim cok cabuk sikiliyor bizimkisi :)

Evet canım bi sonraki mesajda görseli paylaşmıştım, onu kullandıktan sonra bidaha hiç kusmadı,normalde yediğinin yarısını çıkarırdı, mama olarakta golden goat
Her mamaya 1 olcek mi atiyorsun canim kac ml mamaya atiyorsun ben 100 ml 1 ölçek atyrum

canım ayni bizde öyleyiz malesef ki alerji kakalari popolarini yakıyor pisik yapıyor pazartesi bizde gidiyoruz çocuk alerjiye kilomuzda düşük geliyor bana 5.700 evdeki tartıda yarin 4. Ay asimizi olacağız orda daha net belli olur
Canım sadece mama veriyorum neocate alerji mamasini kullanıyoruz üç haftadır tam tersi mukuslu kaka artti pişik oldu yoluna girmesi gerekmez miydi?

Her mamaya 1 olcek mi atiyorsun canim kac ml mamaya atiyorsun ben 100 ml 1 ölçek atyrum
Evet evet hatırladım üzerinde zaten 100 ml mamaya 1 ölçek olarak yazıyodu bende ona göre hesaplayıp arttırıyo yada azaltıyodum,şu an kızım 17 aylık yani mamayı bırakalı çok oldu :KK66:

Canım sadece mama veriyorum neocate alerji mamasini kullanıyoruz üç haftadır tam tersi mukuslu kaka artti pişik oldu yoluna girmesi gerekmez miydi?
bende mama verir diye düşünüyorum şimdiye kadar diyet yaparak sadece anne sütü verdim sikayetlerimiz bazen yok oluyor bazen yeniden çıkıyor boyle devam edeceğiz herhalde geçene kadar

ya biz purferro aldık içinde paraben bha sls gluten kimyasal yok yazıyor ama içerikte şeker var ya :( bunun da zararı olur mu ki

Slm kizlar
Benimki bugun birkackere yuzustu donmus ama ben gormedim babannesi anlatti. Kendi ekseni etrafinda donuyo fildir fildir. Bir de memesini cikartiyor bakiyor inceliyor ama tekrar agzina koyamiyo bulamiyo yolu ☺

Kizlar bebisleriniz hangi oyuncaklarla oynuyorlar bu ayda fikir alisverisi yapalim mi
Oyun halısı, çıngırak, kolay tutabileceği tüm oyuncaklar ilgisini çekiyor nerdeyse. Ama bu aralar en önemli oyuncağı eli, burnunun dibine kadar götürüp ellerini inceliyor. Yumruk yapıp komple ağzına sokmaya çalışıyor. Yavrumm benim yaa:KK200:

Bizim dün bir ara atesimiz 38 oldu, hemen Parol verdim dustu. Bugün de hiç çıkmadı doktora götürdük biseyi yok. Neden oldu anlamadım ama tüm gece başında bekledim ateşi için, çok zordu.
Rabbim yavrularimizi korusun :dua: :nazar:

Back
X