2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
10 da nasil yatiyorsun canim benimki uyumuyor 2 de zorla uyutuyorum bende ondan cok yoruldum uyumamasindan hic versmesende mi aglamiyor canim 5 6 saat olsa bile
Beş alti saati beklemedimki hiç acikmistir diye artık veriyorum :( canım sallıyorum ben reflu yatağı var dizime koyuyorum otururken yukarı asagi sallıyorum zorlanırsa uyumakta dandini ninnisini aciyorum bir süre sonra uyuyup kalıyor

Bi kaç gün devam ettim sonra bıraktım şimdi emzirip anne yani beşiğe yatırıyorum iki pis pis uyuyor havalar biraz ısınsın öyle devam edicem uyku eğitimine

Ben emziriyorum sonra anne yani beşiğe koyuyorum benimki beyaz gürültü seviyor onu açıyorum bi iki pis pis uyuyor 3 saat falan uyuyup bi emmek icin uyaniyor sonra 2 saat sonra 4 saat uyuyor böyle sabahı yapiyoruz. 8-9 gibi uyaniyor
Hmm tamam canim sagolasin benimki cok gec uyuyor bir türlü ceviremedim gece uykusuna

Beş alti saati beklemedimki hiç acikmistir diye artık veriyorum :KK43: canım sallıyorum ben reflu yatağı var dizime koyuyorum otururken yukarı asagi sallıyorum zorlanırsa uyumakta dandini ninnisini aciyorum bir süre sonra uyuyup kalıyor
Reflu yatagina sigiyor mu canim benimki sigmiyor artik 2 aydan beri yatrmiyorum oraya

Su ilaçlar berbat bisi ya bütün düzeni bozuyor. Bizim de demir damlası kullandığımızdan beri kaka rengi kokusu degisti.
Benim oğlan da çok aktif sürekli bacaklar tekmeleme modunda ben gündüz uyanınca oyun halisina bırakıyorum yerde yuvarlanıp duruyor enerjisini öyle atıyor
Canım bizde Demir’i kullandığımızdan beri kakasını 3 4 günde bir yapıyor önce hergün yapıyordu

Kizlar mama sandalyesi hangi marka almayı düşünüyorsunuz
Ben de karar veremedim buna daha. Uzun süre kullanabileceğim bir şey olsun istiyorum almışken ama yaza tayin isteyeceğiz eşya da taşıyamayız.

Kızlar Demir damlası ne kullanıyosunız
Sidefer kullanıyoruz canım.

Kızlar kaç saatte bir mama veriyorsunuz ya hiç aglamiyor açım diye, dort saat geçti verdim 60 CC içti :KK43:
Bir günü bir gününe uymuyor canım. Bugün öğlen bire kadar hiçbie şey içmedi. Birde 80cc süt verdim. Akşamdan sonra da 2 satte bir 120 cc mama içti.

Kizkar bebeiskeriniz saat kacta uyuyor gece benimki 2 yada 3 de zor uyuyor bide aralıksız kac saat uyuyorlar
Eskiden daha düzenliydi. Bir haftadır karmakarışık oldu. Akşam 21-22 arası uyuyunca gece 12de uyanıyor ve 3e kadsr uyumuyor. Aralıksız şimdiye kadar 3 saat uyudu maksimum

Geçmiş olsun canım benim bizde bu hafta alerji uzmanina gittik sık sık az kaka yapıyordu tahlilde amip dizanteri cikti flagly diye bir antibiyotik kullanıyoruz üzgünüm ama yapacak bişey yok :KK43: birde reflü ucun gaviscon verdi düzelme olmazsa gastroenteroloji ye gidicez
canım,kiziminda kakasinda mikrop çıktı.hatta mikrop gizli kan rota virusu mukus hersey çıkmıştı.ishaldi ayni zamanda.doktor hemen yatis verdi.kan tahlili aldi.kakada enfeksiyon vardi ama bebegimin atesi huzursuzlugu vs yoktu.kan testi ise temiz çıktı cok şükür.sonra doktor dedi ki,iyi ki kan testi yapmışız,yoksa cocuga bosu bosuna antibiyotik verecektik dedi.alerjiden dolayi çıkıyormuş kakada enfeksiyon.bize de serumla flagyl verecekti.kan tahlilinden sonra aksam cikartti.tekrardan üniversite hastanesine daha gidicez yarindan sonra.seninki kan testi veya deri testi yapıldı mi?

geçmiş olsun cnm inşallah kısa sürede toparlanırsınız
Allah razi olsun canim
CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle @Zeynolin44 ve T tuanadereli arkadaşalar çok geçmiş olsun inşallah alerjileri çabucak geçer benim eltimin kızı inwk sütü alerjisi vardı inek Eti süt sütlü ürün diyeti yapınca geçti tek avantajı eltin diyet yaptığı içim çok iyi kilo verdi
şimdi kızı 4 yaşında olacak biraz zor ama geçiyor
En azından çaresi var öyle düşünmeye çalışın Allah her dayanma gücü versin hepinize
amin canim Allah razi olsun insallah gwcer:(

Ben de karar veremedim buna daha. Uzun süre kullanabileceğim bir şey olsun istiyorum almışken ama yaza tayin isteyeceğiz eşya da taşıyamayız.

Sidefer kullanıyoruz canım.

Bir günü bir gününe uymuyor canım. Bugün öğlen bire kadar hiçbie şey içmedi. Birde 80cc süt verdim. Akşamdan sonra da 2 satte bir 120 cc mama içti.

Eskiden daha düzenliydi. Bir haftadır karmakarışık oldu. Akşam 21-22 arası uyuyunca gece 12de uyanıyor ve 3e kadsr uyumuyor. Aralıksız şimdiye kadar 3 saat uyudu maksimum
Canim iki saat değil dört saat geciyir aglamiyor gayet neseli oynuyor, İkinci dönem bakıcı içinde zor olacak :( 120 yı de içerse şöyle içiyor 80 falan iciyir gazını cikariyirim yarım saat sonra tekrar deniyorum kalanı vermeyi öyle içiyor, gece sekiz saat uyuyor uaynikca çok aç olması gerekmez mi bugün uyanınca verdim 70 icti

canım,kiziminda kakasinda mikrop çıktı.hatta mikrop gizli kan rota virusu mukus hersey çıkmıştı.ishaldi ayni zamanda.doktor hemen yatis verdi.kan tahlili aldi.kakada enfeksiyon vardi ama bebegimin atesi huzursuzlugu vs yoktu.kan testi ise temiz çıktı cok şükür.sonra doktor dedi ki,iyi ki kan testi yapmışız,yoksa cocuga bosu bosuna antibiyotik verecektik dedi.alerjiden dolayi çıkıyormuş kakada enfeksiyon.bize de serumla flagyl verecekti.kan tahlilinden sonra aksam cikartti.tekrardan üniversite hastanesine daha gidicez yarindan sonra.seninki kan testi veya deri testi yapıldı mi?

Allah razi olsun canim
amin canim Allah razi olsun insallah gwcer:KK43:
Canım kana falan bakilmadi hiç alerjiden olabilirde demedi yorum yok yani anlamadim su antibiyotik bitsin baska bir dr gidicem

Canim iki saat değil dört saat geciyir aglamiyor gayet neseli oynuyor, İkinci dönem bakıcı içinde zor olacak :KK43: 120 yı de içerse şöyle içiyor 80 falan iciyir gazını cikariyirim yarım saat sonra tekrar deniyorum kalanı vermeyi öyle içiyor, gece sekiz saat uyuyor uaynikca çok aç olması gerekmez mi bugün uyanınca verdim 70 icti
En son gece beş buçukta emmişti sonrasında 8 saat boyunca ağzına sokmadı canım. Neşesi de iyiydi hep. İki kere mama yapıp döktüm dün. İki gün önce de benzerdi gece 3te emip yattı ve öğleden sonraya kadar içmedi. (emerek doyması ise imkansız sütüm yok benim o kadar.)
Zorla vermeye çalıştıkça ters tepiyor olabilir senin. Özellikle bu aylarda bebeklerde ekstra bir meme/mama reddi var. İçin biraz rahatlasın diye söylüyorum yanlış anlama lütfen beni. :KK200:
Bugün de mesela en son gece 1de 90cc süt vermiştim uyurken bir de şimdi 100 cc içti. Arada 8 saat var yine.

En son gece beş buçukta emmişti sonrasında 8 saat boyunca ağzına sokmadı canım. Neşesi de iyiydi hep. İki kere mama yapıp döktüm dün. İki gün önce de benzerdi gece 3te emip yattı ve öğleden sonraya kadar içmedi. (emerek doyması ise imkansız sütüm yok benim o kadar.)
Zorla vermeye çalıştıkça ters tepiyor olabilir senin. Özellikle bu aylarda bebeklerde ekstra bir meme/mama reddi var. İçin biraz rahatlasın diye söylüyorum yanlış anlama lütfen beni. :KK200:
Bugün de mesela en son gece 1de 90cc süt vermiştim uyurken bir de şimdi 100 cc içti. Arada 8 saat var yine.
Yok canim biliyorum sağolasın ben daha rahat olayım diye söylüyorsun, tek mama da değil derdim alerji var mı yok mu hiçbir şey bilmiyorum Dr a gidiyorum bir netice alamadan dönüyorum sadece alerji maması kullanıyoruz, popoda geçmeyen kızarıklık var ,boyun altıda pisik gibi, kollarda hahif kuruluk var eklem yerlerinde, kulak arkası kabuklu, sacindaki konak bitmiyor ve kakası yoğun mukuslu :(

Canım kana falan bakilmadi hiç alerjiden olabilirde demedi yorum yok yani anlamadim su antibiyotik bitsin baska bir dr gidicem
Kuzum sen bi doktora daha görün bence.kan tahliline falan bakilsin.eger enfeksiyon falan yoksa antibiyotik kullanmasin bebis boş yere yazık gunah

Yok canim biliyorum sağolasın ben daha rahat olayım diye söylüyorsun, tek mama da değil derdim alerji var mı yok mu hiçbir şey bilmiyorum Dr a gidiyorum bir netice alamadan dönüyorum sadece alerji maması kullanıyoruz, popoda geçmeyen kızarıklık var ,boyun altıda pisik gibi, kollarda hahif kuruluk var eklem yerlerinde, kulak arkası kabuklu, sacindaki konak bitmiyor ve kakası yoğun mukuslu :KK43:
Popo arasi kirmizi benim kiziminda.canım neocate mamada soya varmis galiba.soya alerjisi olabilir cocukta.mamayo degistirsenize.pregomin miydi neydi dogru yazmisimdir umarim.birde onu dene.ishal varmi

Mamamiz bitmis :rolleyes:

Sabah kalkinca mama yaptim. Mama kabinda cok az mama kaldi yenisini hazir edeyim bitince kabi yikar yeni mamayi bosaltirim dedim. Ben 1 kutu daha var saniyordum dolabi actim yokmus megersem. Kizlari aldim bebegi komsuya biraktim 10 dk surmemistir aldik geldik hemen. Bebegim komsu ablasina misafir oldu.

Gune macerayla basladik:KK48:

Popo arasi kirmizi benim kiziminda.canım neocate mamada soya varmis galiba.soya alerjisi olabilir cocukta.mamayo degistirsenize.pregomin miydi neydi dogru yazmisimdir umarim.birde onu dene.ishal varmi
Onu denicem zaten canım istettim bugün yarim elimde olacak, iyi de Dr hicbisey demiyor ne mama değişikliği yapalım diyor ne başka bişey, çok sinir oldum eli boş geri donduk

2. Ve 3. Çocuğu olan anneler size bir sorum olacak yaz bitiminde yani Ağustos 6 da büyük kızım 4 yaşını bitirip 5 den gün almaya başlayacak devlet anasınıfına göndermeyi düşünüyorum oranın şartlarını bilmiyorum size sorum şu kızım tuvaletten sonra kendini temizleyemiyor ben yardımcı oluyorum okula gidene kadar bunu nasıl öğretebilirim hiç bir fikrim yok erken mi acaba öğrenmesi için öz bakımını kendi yapmasını öğrenmesini istiyorum hatta ufaktan kendi kendine banyo yapmaya teşvik ediyorum :) aceleci mi davranıyorum acaba ?

Onu denicem zaten canım istettim bugün yarim elimde olacak, iyi de Dr hicbisey demiyor ne mama değişikliği yapalım diyor ne başka bişey, çok sinir oldum eli boş geri donduk
Bencede doktoru degistir canim, bizde yarin diyarbakira deri testine gidecegiz.kizimin alerjisi gecmiyor hergun ishal.acaba otobüsle mi gitsem yoksa taksi mi tutsam bilmiyorum.arabamizda yok.kizim da cok huysuz bi kiz.napcam bilmiyorim :(

Back
X