- 7 Ocak 2018
- 27.639
- 80.194
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #49.781
Canım senşn kızın maşallah kilosu iyiydi neden ki kilo almıyorHangisi canım neocate mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım senşn kızın maşallah kilosu iyiydi neden ki kilo almıyorHangisi canım neocate mi?
Geçmedikçe henüz canım ayın 29 unda bes aylik olacağız aslında kilo takıntım falan yoktu en son 6200 dü ama bu ay hiç kilo almadı gibi hissediyorum canımı sikan o, birde son bir haftadır mamayı icmek istemiyor zorlayarak içirmeye çalışıyorumCanım biz ek gıdaya geçtik şuanda kaç kilo bilmiyorum Perşembe günü aşımız var o zaman tartılacak yazarım buraya.. siz başladınız. Mı ek gıdaya bi de senin bebiş kaç kilo ki taktın kilosuna
Evet canım neocateHangisi canım neocate mi?
Çok güzeel. Bir de kabızlık ve alerji olmasaydı. Ben de yoğurt denemesine devam ediyorum. Hala istediğim sonucu alamaıdm.Evet ikinci kızım ama ilk gibi heyecanlıyım ben de :) ben ilk bal kabağından başladım bugün bal kabağına ek havuç koyacağım içine bir de hergün küçük kahve fincanın çeyreği kadar yaklaşık 7 8 çay kaşığı armut suyu veriyorum. İlk muhallebi başladık ama fena kabiz yaptıonu kestim hemen
İnşallah yaşamayız o problemleri çok zor cidden. Bir de okula başladım bebeğime yarım gün bir yabancı bakıyor. Aklım hep evde.Bende korkuyorum kabizlik ve alerjiden yuzde egzamada var
Ben dr araştırıyorum. Çok kararsızım. İyi, konforlu bir şey almak istiyorum ama yazın tayin durumumuz da var. Eşya taşımayacağuz bir yandan ekonomik olması lazım. Salıncak şeklinde oasha baby mama sandalyesi gördüm geçen bir kafede bebeğim onu severse ondan alabilirim.Kizlar Bebegim 5 aylik olmak uzere.1 ay sonra ek gidaya gececegimiz icin mama sandalyesi almak istiyorum.ama hangi model alacagima karar veremiyorum.kullanipta memnun kaldığınız bi model var mi? Yardimci olursanız cok sevinirim.ikea veya joie mimzy multiply falan dusunuyorum.sizce hangisi kullanislidir?
600gr aldı.Bu ay hiç kilo almadı gibi geliyor bana, beşinci ayda kaç kilo aldı acaba sizin bebekler?
Canım benim kızım kolumu yüzümü ısırıyor hırsından çeneme dalıyor saçlarımı yoruyor ben jel kullanıyorum bazen o bile fayda etmiyor en son çok çok ağrısı olursa fitil veriyorum bizim üstler de şişti.Çok fazla diş eti kaşıntısı var kızımın. Hırsından çığlık çığlığa ağlıyor. Bağır çağır uyanıyor uyksundan. 2 tane jel aldım ama kullanmaya cesaret edemiyorum doktorlsr önermiyor. Kriz anlarında bulunsun diye tutuyorum.
Ay sorma canım ya ne oldu bende anlamadım bu ay ne kilo aldı ne de boyu uzadı doktor süt alerjisinden şüphelendi mama verdi onu da iciremiyorum Allahtan süt ürünleri tuketmiyorum da kızım 1 haftadır doğru düzgün emmeye başladı beniCanım senşn kızın maşallah kilosu iyiydi neden ki kilo almıyor
O ne berbat bir tattır kızım biberonla içmediği için kaşıkla veriyorum yavrum öğüre öğüre bi kalıyor sen nasıl içiriyorum canım içine birşeyler kattın mı :/Evet canım neocate
Aynı şeyleri yapıyor kızım da. Ama beyazlık vs yok görünürde. Özellikle 3 gündür arttı bu durum.Canım benim kızım kolumu yüzümü ısırıyor hırsından çeneme dalıyor saçlarımı yoruyor ben jel kullanıyorum bazen o bile fayda etmiyor en son çok çok ağrısı olursa fitil veriyorum bizim üstler de şişti.
Bizim şişlik var alttan 2 beyaz çizgi var belirgin bir şekilde henüz uc vermedilerAynı şeyleri yapıyor kızım da. Ama beyazlık vs yok görünürde. Özellikle 3 gündür arttı bu durum.
Yaaaa çok üzüldüm ek gıdaya. Başladınız mıAy sorma canım ya ne oldu bende anlamadım bu ay ne kilo aldı ne de boyu uzadı doktor süt alerjisinden şüphelendi mama verdi onu da iciremiyorum Allahtan süt ürünleri tuketmiyorum da kızım 1 haftadır doğru düzgün emmeye başladı beni![]()
Hımmmm küçükmüş bebiş daha canım zaman zaman oluyor öyle istememek benim kızım da hiç düzgün emmiyorGeçmedikçe henüz canım ayın 29 unda bes aylik olacağız aslında kilo takıntım falan yoktu en son 6200 dü ama bu ay hiç kilo almadı gibi hissediyorum canımı sikan o, birde son bir haftadır mamayı icmek istemiyor zorlayarak içirmeye çalışıyorum![]()
Başladım canım 2 hafta oldu.Yaaaa çok üzüldüm ek gıdaya. Başladınız mı
Ayyyyyy desene bizim Perşembe günü alımız var zaten kızım normalde çok huysuz iyice tavan yapacakkk5. Ay çok düzenli gecti bizim adımıza. Haftaya 6 aylık aşıları var ve atak haftalarına girilecek yine düzen bozulacak. Benimki atak haftalarında huysuzlugun zirvesini yaşıyor:)
Bizde 10 gün oldu. BaşlayalıBaşladım canım 2 hafta oldu.
4 asi olcak yanlış hatırlamıyorsam bizimde haftaya pazartesi. Asidan sonra illa bi huysuz oluyor bi de atak haftaları geliyor daha da fena olur sanırım kendimi en kötüsüne alıştırıyorum şimdiden :)Ayyyyyy desene bizim Perşembe günü alımız var zaten kızım normalde çok huysuz iyice tavan yapacakkk![]()
Evet biri ağızdan olmak üzere 4 aşı varmış menenjit aşısını yaptırmaz isek 1 yaşa kadar aşı yok neden hepsini 6. Aya sıkıştırdılar hayret4 asi olcak yanlış hatırlamıyorsam bizimde haftaya pazartesi. Asidan sonra illa bi huysuz oluyor bi de atak haftaları geliyor daha da fena olur sanırım kendimi en kötüsüne alıştırıyorum şimdiden :)