2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Cnm bnmde 3taneydi dondurulmuş önce 2tane transfer oldu hamile kaldım, düşük yaptım ama, en son kalanda transfer oldu snra oda tutmadı cnm bu işlerr hiçç belli olmuo sana sölim..

Cnm hayırlu ugurlu olur işallah bu defakiii transferin güsel haberlerini bize burdan ilet olurmu meraktaım cnmm
Allah razı olsun amin canım inşallah.bakalım bu 5.tedavım. dondurulmuş ıkıncı tedavım olacak buda olmazsa sıfırdan baslamak çok zor rabbım dıleyen herkese nasıp etsın.farklı olarak bi serım kullanmıs olacagım bu ıkı embriyonun önceki ıkılıden bı tık daha düşük kalitesi.bakalım umarım rabbim gönlümdekini verir.haber veririm tabiki

Cnm bnmde 3taneydi dondurulmuş önce 2tane transfer oldu hamile kaldım, düşük yaptım ama, en son kalanda transfer oldu snra oda tutmadı cnm bu işlerr hiçç belli olmuo sana sölim..
Ilkınde ıkı tabemı trabsfer edılmıstı .bu son tedavınde embrıyo gerıden gelıyodu dıger ıkısı ıyımıydı

Tutma ihtimali yuksek bence. Olumlu düşün güzel sonuçlansın.

Kızlar ya basınızı şişiriyorum kusurabakmayın yarın transferım var bıraz once crinone jel pembe sekılde gerı geldı ama skıntı olurmu kı acaba

Kızlar ya basınızı şişiriyorum kusurabakmayın yarın transferım var bıraz once crinone jel pembe sekılde gerı geldı ama skıntı olurmu kı acaba

Bunu doktora sorsanız daha iyi olur. Crinojel herkeste farklı renklerde geri geliyor, neden bu markayı satmaya çalışıyorlar anlamıyorum. Çok pahalı bi de.. progestan fitil var mesela, aynı içeriğe sahip. Benim de 7 denememde progestan fitil verdiler, nedense 8. de crinojel verdiler.

Benim tarafta her şey yolunda çok şükür.
12 hafta bitti 13’e girdim.
İkiz bekliyorum :) kimse kalmadi burda
Merhaba öncelikle allah bağışlasın.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşiallah.çift emriyo mu transfer eetiler size.bende ikiz istiyorumda.tek embriyoyla ikiz olyormu.yoksa çift embriyo mu transfer ettirmek lazım ikiz olması için bunu merak ediyorum.

Evet 2 tane transfer edildi ve ikisi de ngs’li yani sağlıklı idi. Bazen 1 tane transfer ediliyo ve ikiye bölünüyor. Hepsi olasılık. Umarım dileğiniz gerçekleşir.

Şu an her şey yolunda çok şükür. 2 hafta sonra kontrolüm var, umarım cinsiyetlerini o gün görür doktor :)) sen nasılsın, geçti mi bulantılar?

Iyiyim hamd olsun bulantı ve kusmalar devam ediyo malesef hiç değişen bişi yok herkes 12den sonra düzelir dedi ama 13 oldu tık yok ama kanamam lekelenmem yok ya ona şükrediyorum perşembe günü kontrolüm var benimde bakalım cinsiyetlerini ögrenimiyiz eğer söylerlerse burdan yazarım inşallah bakalım

Çok heyecanla bekliyorum, öğrenir öğrenmez yaz :)

Selam arkadaşlar yazılanları en başından beri takip ettim ben 1.5 yıllık evliyim yaşım 34 evlendikten 6 ay sonra korunmayı bıraktım ama maalesef olmadı doktor direk rahim filmi istedi ve sol taraf tamamen tıkalı sağ taraf ta hafif bir geçiş var aynı zamanda hidrosalpenks var dendi şimdi aralık 5 te tüp bebek için iğnelere başlayacağım yumurtalar toplanıp dondurulacak ve laparoskopi olacağım aynı zamanda kist te mevcut rahim duvarının arkasında sonra şubat gibi donmuş embriyo transfer edicekler bu konuda hiç bir fikrim yok burda yazılanları okuyunca kafam karıştı bana genetik yada özel pıhtılaşma testi falan hiç bir şey yapılmadı şimdi ya tutmazsa diye korkuyorum ilk denemeden sonra mı yapılıyor bu testler yoksa bana mı yapılmıyor yardımcı olursanız sevinirim çok uzattım kusura bakmayın kafam çok karıştı bu arada takiplerim İzmir de olucak ama yumurta toplama transfer İstanbul da olucak

Merhaba canım oncelikle gecmis olsun tedaviniz hayirli olsun . Gorules su ki sadece sizin icin tetkik istedigini goruyorum doktorunuzun esinizle ilgili herhangi bir test istemedi mi ?

merhaba eşim ile ilgili sperm testi yapıldı onda herhangi bi problem çıkmadı o yüzden onu yazmayı unutmuşum bana tsh ft3 ft4 prolaktin progesteron ca125 e2 toxoıgm hemogram akş aptz ve tam idrar birde en son amh testi yapıldı okadar genetik yada başka birşey yapılmadı çok bilgisizim kusura bakmayın bu tüp bebek olayı bile daha benim için çok yeni o yüzden zaten sıkıntı

Gereken tum testler yapilmis genelde pihtilasma ve genetik testleri negatiflerden sonra yapiyorlar. Ben de henuz yaptirmis degilim. Genetik testler biraz masrafli oluyor o yuzden pek yapmak istemiyorlar. Belki daha sonra. Esiniz de problem yokmus bu + guzel . Sizin de amh degeri iyiyse . Yapilacak islemlerinizden sonra tutar gibi geliyor canim . Ne kusuru bu arada bu yuzden buradayiz diger arkadaslar da bilgi vereceklerdir emin olun.

Bende bi an paniğe kapıldım çok teşekkür ederim amh değerim 2,09 çıktı umarım iyidir doktor birşey söylemedi bende o sırada neden hemen tüp bebek diye sorgulama içerisindeyken sormadım açıkçası netten baktığımda iyi gibi duruyor yinede bilemem sizde bekleme sürecindesiniz sanırım umarım herşey gönlünüzce olur en kısa sürede hepimiz ve nerde varsa kavuşuruz hayırlısı ve sağlıkla

Degerin gayet guzel belki tedavini olduktan sonra dogal bile kalabilirsin seni engelleyen hidrosalpenks ve tup tikanikligi. Umudunu kaybetmedikce her zaman umut vardir. Bol dua ve sabir canim. Ben transferimi oldum bugun 7.gunum cumartesi test yapilacak hakkimiz da hayirlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…