- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.941
KIZLAR LUTFEN YARDIM EDİN...
Canm merhaba tüp bebek tedavisi görüyorum 12 eylülde opu oldu 1 ay dinlenip transfer olucak tı bu ay adetim gecikti ve suan tarlusal na basladım bitmek uzere boyle gecıkme yasıyan varmı acaba
Insallah kuzum ya Allahım hayırlısını versin herkes ıcınBende yaşamıştum tatlım merak etme bikaç güne olursun
Merhabalar, prp yöntemini rahmi daha iyi duruma getirmek için kullanıyorlar. Çok sayıda düşük, kürtaj olanlarda ya da rahim kalınlaşmasında sorun yaşanılan hastalarda uygulanıyor. Madem tekrar deniyeceksiniz size tavsiyem çok kaşeli antioksidanlar kullanın ve de mini tüp bebek yöntemi ile havuzlama yapın. İnşallah Rabbim size de bize de anne olmayı nasip eder...merhaba arkadaşlar,ben yeniyim 3 tüp te başarısızlık var ve yaş 47 olunca doktor yumurta danasyonu önerdi tabiki yapmıyacam ,d bakır dr hakan coksüer prp tedavisi okudum ,prp tedavisi yapan bilgisi olan lutfen yardımcı olun bilgi verin, hepimiz aynı duygular içerisindeyiz.
yapılacak eminim ki çok şey vardır arkadaşım istersen bi kaç doktorun daha fikrini al inan bazen kimi doktor mucize oluyormerhaba arkadaşlar,ben yeniyim 3 tüp te başarısızlık var ve yaş 47 olunca doktor yumurta danasyonu önerdi tabiki yapmıyacam ,d bakır dr hakan coksüer prp tedavisi okudum ,prp tedavisi yapan bilgisi olan lutfen yardımcı olun bilgi verin, hepimiz aynı duygular içerisindeyiz.
Yoo başka yerlerde yapıyor artık. Ankara başkent üniversitesinde vardı, ben İzmir irenbedeyim burda da yapılıyor.yapılacak eminim ki çok şey vardır arkadaşım istersen bi kaç doktorun daha fikrini al inan bazen kimi doktor mucize oluyor
araştırdığımda sadece kıbrıs ve d.bakır var,başka merkezlerde yapıldığını göremedim, prp yöntemi ile tedavi gören arkadaşların bilgisine ihtiyacım var.
teşekkur ederim arkadaşım,ayriyeten tedavi olan arkadaşlar varsa bilgi lutfeeen.Yoo başka yerlerde yapıyor artık. Ankara başkent üniversitesinde vardı, ben İzmir irenbedeyim burda da yapılıyor.
Merhaba. Nasılsın? Merak ettim şuan hangi aşamadasın?canım merhaba cevabinizi yeni gordum yarin adet gunum var ama suan kahverengi lekelenme yasiyorum adet onceside olabir yaklasık olarak goguslerimde acayip sekilde sızı vardı psikolojik olarak olabilir ama yemeklerden sanki tiksindim gibi oldum ama tabiri caizsse fazlasiylada yedim yemekleri :) ama galiba olmak istedigimde inanmis olabilirim :) seninkide hayirli olsun canim Allahim kucagina ladirsin insaAllah
Canım nasılsınBen 3. Gün aşırı silik çizgi gördüm ama ikizler ondan :)
Canım nasılsın
Tarama testi yaptı Mİ dr un .
Fetal DNA ne kiSagol canım. İkizlerde ikili test sonucu net olmuyormuş, o yüzden yapılmayacak. Fetal dna yapılacak ama tarihi belli değil henüz. 22’sinde kontrolüm var sanırım o zaman belli olur. Senin nasıl durumlar?
Fetal DNA ne ki
Benim kontrol de 24 ünde
2 gündür fena durumdayım
Çok fazla kasıntım var tüm vücut olarak
Heryerim kızardı deli gbi kaşınıyorum
Baska bir sıkıntı YOk şimdilik
Hamileliğe alışma dışında :)
İnsallah senin de temiz çıkar sonuçlarınBu test canım http://www.prenatest.com.tr/pdf/PrenaTestBilgilendirmeBrosuru.pdf
Benim de yüzümde kaşıntı oluyo hatta tahriş oldu biraz sonra azaldı. Hamileliğe ben de aşırı duygu patlamasıyla yanaşmıyorum karakterim böyle :)
Umarımmmmİnsallah senin de temiz çıkar sonuçların
Kızlar napiosunuz:))
Nasıl gidiyor genişler nasıl
Rahat ol canım korkma.. herşey çok güzel olacak öyle düşün..transfer bekliyorum, heyecanlıyım. biraz umutlu biraz karamsarım. nasıl olduğumu tam olarak bilemiyorum galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?