2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

merhaba arkadaşlar,ben yeniyim 3 tüp te başarısızlık var ve yaş 47 olunca doktor yumurta danasyonu önerdi tabiki yapmıyacam ,d bakır dr hakan coksüer prp tedavisi okudum ,prp tedavisi yapan bilgisi olan lutfen yardımcı olun bilgi verin, hepimiz aynı duygular içerisindeyiz.

Merhabalar, prp yöntemini rahmi daha iyi duruma getirmek için kullanıyorlar. Çok sayıda düşük, kürtaj olanlarda ya da rahim kalınlaşmasında sorun yaşanılan hastalarda uygulanıyor. Madem tekrar deniyeceksiniz size tavsiyem çok kaşeli antioksidanlar kullanın ve de mini tüp bebek yöntemi ile havuzlama yapın. İnşallah Rabbim size de bize de anne olmayı nasip eder...

yapılacak eminim ki çok şey vardır arkadaşım istersen bi kaç doktorun daha fikrini al inan bazen kimi doktor mucize oluyor

yapılacak eminim ki çok şey vardır arkadaşım istersen bi kaç doktorun daha fikrini al inan bazen kimi doktor mucize oluyor

araştırdığımda sadece kıbrıs ve d.bakır var,başka merkezlerde yapıldığını göremedim, prp yöntemi ile tedavi gören arkadaşların bilgisine ihtiyacım var.

Yoo başka yerlerde yapıyor artık. Ankara başkent üniversitesinde vardı, ben İzmir irenbedeyim burda da yapılıyor.

Merhaba. Nasılsın? Merak ettim şuan hangi aşamadasın?

KıZlar selam
Hamilelik döneminde kasıntı yasıyor musunuz
Ben cok fena durumdayım
Tim vücudum kaşınıyor kızarıyor
Sizde durum nedir ?

Sagol canım. İkizlerde ikili test sonucu net olmuyormuş, o yüzden yapılmayacak. Fetal dna yapılacak ama tarihi belli değil henüz. 22’sinde kontrolüm var sanırım o zaman belli olur. Senin nasıl durumlar?
Fetal DNA ne ki
Benim kontrol de 24 ünde
2 gündür fena durumdayım
Çok fazla kasıntım var tüm vücut olarak
Heryerim kızardı deli gbi kaşınıyorum

Baska bir sıkıntı YOk şimdilik
Hamileliğe alışma dışında :)

Bu test canım http://www.prenatest.com.tr/pdf/PrenaTestBilgilendirmeBrosuru.pdf

Benim de yüzümde kaşıntı oluyo hatta tahriş oldu biraz sonra azaldı. Hamileliğe ben de aşırı duygu patlamasıyla yanaşmıyorum karakterim böyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…