2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Kızlar iyigeceler negatiften sonra hsg çektirdim hidrosalpenk var dedi doktor ama şimdilik operasyon olacak kadar ileri boyutta değil dedi en son.peşine bu adetimle tedaviye başladım kalan 2 embriyom için salı günü transferim var Allah izin verirse dua edin busefer olur inş buarada trabsfer sonrası smoflipid kullanacakmışım farklı olarak

İnşallah olur, buraya da yaz haber ver lütfen

Inşallah bize buradan güzel haberler verirsin canım.. hakkinda hayirlisi

Benim tarafta her şey yolunda çok şükür.
12 hafta bitti 13’e girdim.
İkiz bekliyorum :) kimse kalmadi burda

Evet kimse yok
Bende 11+5im inşallah. Benimde herşey yolunda şimdilik.. sana da maşallah canım inşallah sağlıcakla büyür..

Hayırlı sabahlar güzel hamişler uzun zamandır foruma bakamadım. Sizleride acayip merak ediyorum msjinizi görünce sevindim hepiniz iyisiniz maşallah. Benim hamilelik inanılmaz zor geçiyo 10 kilodan fazla verdim mide bulantısı ve kusmadan artık helak oldum 12+5 olduk ama azalacağına çoğaliyo sağlıklı besleniyorum
Kanamam oldu acile gittik iğne vurdular yatak istirahati verdiler kalkmadan yatiyorum bu zor günlerin geçmesi için dua ediyorum ama hamile gibi değil hasta modundayim. Bebişler ikiz ve sağlıkları iyi çok şükür haftaya cinsiyetlerini öğrenicez. Ama benim çok ciddi psikolojim bozuk sürekli ağlıyorum migrenim tutuyo ve haliyle gunlerim zor geçiyo dua edin rabbim hayırlısıyla kucagimiza bebeklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin
Hepimiz benin dualarimdasiniz gelip yazamıyorum ama aklimdasiniz hep

Sen de hep aklimdasin canim. Benim de midem bulaniyor ama seninkini okuyunca çok minik kaldı.. üzüldüm böyle olmana. Umarım en kısa zamanda geçer bulantıların. Sevgiler...

Allah kolaylık versin canım. Aynen benim de bulantılarım oluyor ama görüyorum ki çok bi zararı yok bana. Bugünleri atlatınca inşallah hamileliğin tadını çıkaracaksın az kaldı inşallah. Bebislerin iyi olmasına çok sevindim :))

Kızlar birşey soracagım.dondurulmus embrıyosu tutmayıp sonrakı dondurulmus tutan varmı aranızda.benım sımdı 4 embrıyo donduruldu 2 sı tutmadıya salı dıger ıkısı trabsfer edılecek dusunuyorum dıyorum onlar tutmadıysa buda tutmaz stres oluyorum

Genelde hormonel ya da rahimsel bi sorun yoksa sağlıklı embriyo tutunur. Yani onlar tutmadıysa bunlar da tutmayacak diye bişi yok. Bol şans dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…