2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Gözünaydın hayırlı olsun cnmm çokk sevindimmm topigimizinn 3.hamişiiiii

Cnm tebrikler yaa hatika hbr bu rabbim herkesibole sevindir bu mubarek ayda rabbim ins guzel gunlerle buyutmeyi nasip etsin kuzum

8 denemenin tecrübesinden midir nedir ama ben bayaa belirti yaşadım, negatiflerde içimi hep boş hissetmiştim.. ondan dayanamayıp yaptım. Çizginin rengi de hep koyulaştı, bakalım artık kan testini beklicem.

Umarım hepimiz pozitif oluruzz

Kizlar iki saat once kan verdim ve negatif malesef rabbim hepinizin yuzunu guldursun ins uzun sure girmem hatta artik hic gormem buraya hakkinizi helal edin

Canım belirtilerin nelerdi anlatır mısın?

cocukoloji canım pozitif olanlar belirtilerinide yazsın hamile olanları etiketliyorsun ya onların belirtilerinide kopyala yapıştır yapsan en azından hepimize umut olur :) tüp bebeğe cesaret edemeyeler belki heveslendirip onlarada vesile olmuş oluruz:)))

Ok cnm tabiiii yazarım kızlar belirtelerinizide yazarmısınz pozitif olanlar Turkuazvesari caliskan_kiz G Gizos_02

Kizlar iki saat once kan verdim ve negatif malesef rabbim hepinizin yuzunu guldursun ins uzun sure girmem hatta artik hic gormem buraya hakkinizi helal edin
Cnm senin daha sonuç gününe 4 gün vardı cnm daha belli olmazki bazısının 1gün kala bile belli olmayabilio belki geç tutunmadır neden erken kan verdin?

Ok cnm tabiiii yazarım kızlar belirtelerinizide yazarmısınz pozitif olanlar Turkuazvesari caliskan_kiz G Gizos_02
Benim adet ağrısı bel ağrısı mahveden cinsten oldu ve aksine hala göğüs ağrım yok dün adet sancısı yoktu mesela bel ağrısıda ara ara oluyodu bugün bel ağrısı yok adet olcakmışım ağrısı ağrı kesici içirecek cinstendi ama içmedim tabi

Öncelikle kan testinde 2’ye katlanma, kese ve kalp atışından sonra gerçekten hamile olduğuma inanacağım.

Belirtilerim:

Transfer gününden itibaren kasıklarımda karıncalanma-uyuşma hissi sağlı sollu ve çok az yok oldu, genelde hep hissettim ve bu hissin regl öncesiyle alakası yok.

2. Günün gecesi aşırı terli uyandım ( böyle bişi bundan önceki 5. Deneme düşüğümdeki hamilelikte olmuştu)

5 ve 6. Günlerde hafif kasık ağrısı (regl ağrısı gibi değil, daha farklı) ve çok az bulantı.

Uykulu hissetme.

Bir de 2 kere üzerime fenalıklar bastı, bunu nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum :)

Evet benim de göğüslerimde hiç belirti yok, aynılar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…