- 29 Nisan 2013
- 65
- 49
- 88
- Konu Sahibi cocukoloji
-
hayır canım bekleyeceğim..Cnm hiç test yaptnmı? Erken gebelik testi idrarda çıkar..
Gözünaydın hayırlı olsun cnmm çokk sevindimmm topigimizinn 3.hamişiiiiiKızlar inanamıcaksınız ama 3. Gün idrar testinde ruh gibi 2. Çizgi çıktı, görmek için kendini zorluyodun. Hayal görüyorum sandım 4. Gün tekrar yaptım, çizgi silik ama daha belirgin oldu. Bugün yani 6. Günümde tekrar yaptım 2 katı koyulaşmıştı. Kan testinden önce yazmıcaktım ama dayanamadım, sevinmeye korkuyorum, kendimi napayım bilmiyorum inanın..
Ok cnm hayırlısı ile güsel sonuçlarla gelhayır canım bekleyeceğim..
inşallah canım. ilkinde kimyasal gebelik oldu. 3 sonuç da iyi gelmeden rahatlayamayacağım....Ok cnm hayırlısı ile güsel sonuçlarla gel
Cnm tebrikler yaa hatika hbr bu rabbim herkesibole sevindir bu mubarek ayda rabbim ins guzel gunlerle buyutmeyi nasip etsin kuzumKızlar inanamıcaksınız ama 3. Gün idrar testinde ruh gibi 2. Çizgi çıktı, görmek için kendini zorluyodun. Hayal görüyorum sandım 4. Gün tekrar yaptım, çizgi silik ama daha belirgin oldu. Bugün yani 6. Günümde tekrar yaptım 2 katı koyulaşmıştı. Kan testinden önce yazmıcaktım ama dayanamadım, sevinmeye korkuyorum, kendimi napayım bilmiyorum inanın..
Cnm 8denemende hiç hamile kalmamışmıydın?Merhaba kızlar, benim 8. Deneme, 2 adet ngs li sağlıklı dondurulmuş embriyo transferim oldu. 26 eylül test günüm. Hep aklımda bu konu var, herkese bol şans diliyorum
Aaa erken gebelik testi değil mi bu:)) hayırlı olsun canım benim bence sevinmelisin çünkü dondurulmuş embriyo transferi oldun yani çatlatma iğnesinin etkisi olmamış oluyor:))
Hay maşallah ne sabirsizsin gülüm dayanamadın dimiya bende hiç cesaret yok ben korkuyorum test falan yapmaya ama sen şimdi bana cesaret verdin ya bariz iki çizgi ben burdayım diyo inşallah doğrudur inşallahhhhh hamişsindir
Gözünaydın hayırlı olsun cnmm çokk sevindimmm topigimizinn 3.hamişiiiii
5.’de kaldım sadece, sağlıksız embriyoydu büyük ihtimalle, düşük oldu.Cnm 8denemende hiç hamile kalmamışmıydın?
Çok teşekkürler, hepinizden güzel haberler bekliyorumCnm tebrikler yaa hatika hbr bu rabbim herkesibole sevindir bu mubarek ayda rabbim ins guzel gunlerle buyutmeyi nasip etsin kuzum
Canım belirtilerin nelerdi anlatır mısın?8 denemenin tecrübesinden midir nedir ama ben bayaa belirti yaşadım, negatiflerde içimi hep boş hissetmiştim.. ondan dayanamayıp yaptım. Çizginin rengi de hep koyulaştı, bakalım artık kan testini beklicem.
Umarım hepimiz pozitif oluruzz
Ok cnm tabiiii yazarım kızlar belirtelerinizide yazarmısınz pozitif olanlarCanım belirtilerin nelerdi anlatır mısın?
cocukoloji canım pozitif olanlar belirtilerinide yazsın hamile olanları etiketliyorsun ya onların belirtilerinide kopyala yapıştır yapsan en azından hepimize umut olur :) tüp bebeğe cesaret edemeyeler belki heveslendirip onlarada vesile olmuş oluruz:)))
Cnm senin daha sonuç gününe 4 gün vardı cnm daha belli olmazki bazısının 1gün kala bile belli olmayabilio belki geç tutunmadır neden erken kan verdin?Kizlar iki saat once kan verdim ve negatif malesef rabbim hepinizin yuzunu guldursun ins uzun sure girmem hatta artik hic gormem buraya hakkinizi helal edin
Benim adet ağrısı bel ağrısı mahveden cinsten oldu ve aksine hala göğüs ağrım yokOk cnm tabiiii yazarım kızlar belirtelerinizide yazarmısınz pozitif olanlarTurkuazvesari caliskan_kiz G Gizos_02
Evet bak benim arkadaşımın test gününden üç gün sonra belli oldu geç döllenme olmuş diyeCnm senin daha sonuç gününe 4 gün vardı cnm daha belli olmazki bazısının 1gün kala bile belli olmayabilio belki geç tutunmadır neden erken kan verdin?
Ok cnm tabiiii yazarım kızlar belirtelerinizide yazarmısınz pozitif olanlarTurkuazvesari caliskan_kiz G Gizos_02
Evet benim de göğüslerimde hiç belirti yok, aynılar :)Benim adet ağrısı bel ağrısı mahveden cinsten oldu ve aksine hala göğüs ağrım yokdün adet sancısı yoktu mesela bel ağrısıda ara ara oluyodu bugün bel ağrısı yok adet olcakmışım ağrısı ağrı kesici içirecek cinstendi ama içmedim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?