- 24 Nisan 2016
- 70
- 86
- 88
- Konu Sahibi cocukoloji
-
Rabbim hayırlı bir transfer, bu transfer sonrasında da once karnınızı sonra kucağınızı doldurmak nasip etsinKızlarr Günaydınn
Bugün transfer günün içimde kelebekler uçuşuo rabbim her istiyen ve diliyene nasip etsin hayırlısıyla
Dualarınıızı beklirm kızlar
Çok teşekkürler arkadaşımm darısı hepimize olsun aminnnRabbim hayırlı bir transfer, bu transfer sonrasında da once karnınızı sonra kucağınızı doldurmak nasip etsin
Kızlarr Günaydınn
Bugün transfer günün içimde kelebekler uçuşuo rabbim her istiyen ve diliyene nasip etsin hayırlısıyla
ben hic dinlenmedim desem yeridir. cumartesi transfer oldum o gün eve geldim azıcık yattım aksam kalktım yemek vs yaptım.caliskan_kiz cnm kaç gün dinlendin transferden sonra? Nelere dikkat ettin? Yrn transferim olucak ya stres bastı..
belirtilerim;Ok cnm tabiiii yazarım kızlar belirtelerinizide yazarmısınz pozitif olanlarTurkuazvesari caliskan_kiz @Gizos_02
canım tüm kalbimle dua edeceğim... inşallah güzel sonuçlar alacağız hepimiz...Kızlarr Günaydınn
Canım hayırlısıyla transferin gerçekleşsin bebişin ya da bebişlerin sımsıkı tutunsunlar sana inşallaahKızlarr Günaydınn
T tugba31esgarcanım tüm kalbimle dua edeceğim... inşallah güzel sonuçlar alacağız hepimiz...
Kızlarr Günaydınn
Cnmm çok teşekkür ederim, senin transferin veya sonucun n zmndı cnm senide listeye yazimCanım hayırlısıyla transferin gerçekleşsin bebişin ya da bebişlerin sımsıkı tutunsunlar sana inşallaah
Cnmm çokkk teşekkürlerGünaydın, sımsıkı tutunurlar inşallah
Kizlar iki saat once kan verdim ve negatif malesef rabbim hepinizin yuzunu guldursun ins uzun sure girmem hatta artik hic gormem buraya hakkinizi helal edin
Canım ben dün adet oldum suan estrofeme baslıyorum 1 ekim kontrolum var transferim o gün belli olacakmışCnmm çok teşekkür ederim, senin transferin veya sonucun n zmndı cnm senide listeye yazim
Ok cnm, ozmn yazarsn eklerim listeye.Canım ben dün adet oldum suan estrofeme baslıyorum 1 ekim kontrolum var transferim o gün belli olacakmış
Haklısın cnm çok duygusal bir an her defasında aglamışımdırcocukoloji canım hiç stres yapma, sımsıkı tutunsunlar sana..
ben transfer olurken ekranda pıt pıt gidişini seyrettirmişti bana doktorum. sen de ekranı izle..
insan çok duygulanıyor.
Tamam canımOk cnm, ozmn yazarsn eklerim listeye.
senin transfer oldu mu ? bugündeğil miydi ?Kızlarrr yokmu erken gebelik testi yapanlar
Canım transferin hayırlı olsun sıkı sıkı tutunsun sana inşallahhKızlarr Günaydınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?