2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Kızlarr Günaydınn

Bugün transfer günün içimde kelebekler uçuşuo rabbim her istiyen ve diliyene nasip etsin hayırlısıyla

Dualarınıızı beklirm kızlar

Cuma gününün hürmetine Rabbim bu güzel günde inşallah tutunsunlar sımsıkı bırakmasınlar seni bu son olsun canım benim inşallah güzel haberlerle gel bizlere. Dualarım senle bol bol oku transfere girmeden Sonra Allah'a emanet et kednini bende burdan okucam senin için hep dua ediyorum merak etme kendimden çok sevgili kardeşlerin için hadi bakalım hayırlı uğurlu bir gün olsun

caliskan_kiz cnm kaç gün dinlendin transferden sonra? Nelere dikkat ettin? Yrn transferim olucak ya stres bastı..
ben hic dinlenmedim desem yeridir. cumartesi transfer oldum o gün eve geldim azıcık yattım aksam kalktım yemek vs yaptım.
pazar gunu de aynı sekilde , hatta pazar sabah duş bile aldım.
pazartesi de işe başladım direkt . hatta minibüs metrobüs vs. yol bile yaptım.

Kızlarr Günaydınn

Bugün transfer günün içimde kelebekler uçuşuo rabbim her istiyen ve diliyene nasip etsin hayırlısıyla

Dualarınıızı beklirm kızlar
Canım hayırlısıyla transferin gerçekleşsin bebişin ya da bebişlerin sımsıkı tutunsunlar sana inşallaah

cocukoloji canım hiç stres yapma, sımsıkı tutunsunlar sana..
ben transfer olurken ekranda pıt pıt gidişini seyrettirmişti bana doktorum. sen de ekranı izle..
insan çok duygulanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…