- 10 Mart 2017
- 766
- 963
- 103
- Konu Sahibi cocukoloji
-
Ayyy kuzum hayirli olsun yaa mukemmel bi hbr daha cok mutlu oldum umut oluyo yaa resmen burasi bana allahim devamini erdirsin ins cnmKızlar sabah sabah hayalet mi bu 7. Günde daha :)
Hayırlı olsun canım , sağlıkla kucağına aldığın günleri de görmeyi nasip etsin RabbimKızlar sabah sabah hayalet mi bu 7. Günde daha :)
Çok teşekkür ederim yavrum ama yinede korkuyorum başıma geldi aynısı kanda da pozitif olup sonradan değer düştü yine de pek sevinemiyorumAyyy kuzum hayirli olsun yaa mukemmel bi hbr daha cok mutlu oldum umut oluyo yaa resmen burasi bana allahim devamini erdirsin ins cnm
Amin canım inşallahHayırlı olsun canım , sağlıkla kucağına aldığın günleri de görmeyi nasip etsin Rabbim
Kotuyu cagirma lutfen bu sefer farli olcak ins cnm ins hersey guzel geliscek lutfen oku icini ferahlatÇok teşekkür ederim yavrum ama yinede korkuyorum başıma geldi aynısı kanda da pozitif olup sonradan değer düştü yine de pek sevinemiyorum
merhabalar kızlar....
4.tedavime başlıorm 2tane uzun protokol tedavi 3.dondurulmuş işe oldu düşük yaptım buda son dondurulmuşum geriden gelen bir embriyo bakalım kader kısmet rabbim ol dedimi olur hayırlısı ise olsun duam...
Kızlar sizde anlatın burdan konuşalım...
caliskan_kiz Hamile
cocukoloji 21eylül transferim
yildizsar07 22eylül sonuç
@Turkuazvesari 26eylül sonuç
S_V_S_88 24eylül sonuç
G Gizos_02 27eylül sonuç
Benbirdost 20eylül transfer
@Refik-i hayat 25eylül sonuç
@srfbyzmrt 24eylül sonuç
@tugba31esgar 26eylülsonuç
Cnm adin gibi caliskansin bak:)))birinci olmuşum :)
İnşallah canım benim hergün okuyorum dua ediyorumKotuyu cagirma lutfen bu sefer farli olcak ins cnm ins hersey guzel geliscek lutfen oku icini ferahlat
Hayırlı olsun cnm sağlıkla devamı gelsin inşallahhKızlar sabah sabah hayalet mi bu 7. Günde daha :)
ayy hadi inşallahKızlar sabah sabah hayalet mi bu 7. Günde daha :)
Evetttt cnmmm topigimizin ilk hamilesiiiibirinci olmuşum :)
Aaaaa süperrr hayırlıııı ugurlu olsun cnmmm topigimizinnnn 2.hamilesiiiiiiiKızlar sabah sabah hayalet mi bu 7. Günde daha :)
Cnm hiç test yaptnmı? Erken gebelik testi idrarda çıkar..kızlar belirtileriniz ne durumda, var mı birşeyler ?
İnşallah hamileyimdir canım tutunmuştur meleğim bana sımsıkıAaaaa süperrr hayırlıııı ugurlu olsun cnmmm topigimizinnnn 2.hamilesiiiiiii
Cnm bu kdr erken çıktıysa testte sen rht ol o annesine sıkı sıkı tutunduİnşallah hamileyimdir canım tutunmuştur meleğim bana sımsıkı
Canım benim transfer 20 kasımda.. şafak sayıyorum malesef kiBenbirdost cnm transferin vardı bgn nasıl geçti?
Cnm bnm transferim hayırlısı ile yarın, hayırlısı ile seninde günün gelir günler çabuk geçio...Aa benide etiketlemişsin teşekkür ederim canım ama tarihi yanlış yazmışsın:)) şimdi baktımda herkes eylülde bi ben kasımda
inşallah sorunsuz geçer transferin canım.. topikteki herkes sırasıyla hayırlısı ise güzel haberler versin:))Cnm bnm transferim hayırlısı ile yarın, hayırlısı ile seninde günün gelir günler çabuk geçio...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?