- 22 Ocak 2018
- 189
- 370
- 23
- 38
- Konu Sahibi cocukoloji
-
Kızlarrr yokmu erken gebelik testi yapanlar
Nasıl dı transfer bol bol dinlenKızlarr Günaydınn
Bugün transfer günün içimde kelebekler uçuşuo rabbim her istiyen ve diliyene nasip etsin hayırlısıyla
Dualarınıızı beklirm kızlar
Ben de test yapmayı düşünmüyorum cnm şimdi en azından bi kaç gün daha hamile modunda geçiriyorumKızlarrr yokmu erken gebelik testi yapanlar
Benim de uzun sürdüBenim 5.ci gün embriyosuydu.genetik tarama yapıldı aylar önce 4 tanesinden 2 si sağlam geldi o sebebten 2 adet konuldu. Tam 6 aydır tedavi sürecindeydim biraz uzun sürdü benim hem ameliyat oldum hem cd 56 testi yaptırdım. Serum tedavisi görüyorum yanısıra doktorum elimden geleni yaptı gerisi takdir-i ilahi
Canım şöyle anlatayım 13 yıllık evliyim Ben 2 aşılama iki tüp bebek deneyimim var vücudum yani rahimim embriyo yok kabul etmiyor Çünkü tutuyor ama düşükle sonuçlanıyor bir de 13 sene geçince üstünden Fulya Bahçeci Remzi Bey'e gittim O da benden hem cd56 testi hem de genetik tarama testi istedi genetik tahlillerimi temiz çıktı ama cd56 testi pozitif çıktı Yani rahimde katil hücre var ve bu benim hamile kalmama ya da hamileliğimi ilerle etmeme engel oluyor 6 aydır düzenli şekilde takip deşerek tedavi oldum hem ameliyat oldum hem Rahim dinlendirme oldu Ayrıyetten serum tedavisi alıyorum yurtdışına 4 embriyo yolladım 4 dünden ikisi temiz çıktı ikisini transfer ettiler yani elimizden gelen bütün seçenekleri denemiş oldular üstümde Bakalım sonuç nasıl olacak Bekleyip göreceğizT tugba31esgar doktorunuz cd 56 testini neden istedi sizden? Benim de ngs den gelen 1 adet embiryo transferim olmuştu pozitif sonuç aldım ama kese gelişmedi kürtaj oldum bu testi de araştırdım biraz benim gibi durumda olan hastalara yapılıyormuş ondan sordum.
Benim de uzun sürdü
Mayıs ayından beri beklemedeyim
Dün transfer oldum
Benim de doktorum tüm şartları sağladı
Dediğin gibi gerisi Allah’ın takdiri
Sen hangi il hangi hastanede oldun ?
Evet o bakımdan doktoru sordumHayırlı olsun inşallah tutunsunlar sıkı sıkı sana. Hayırı haberlerini alırız burdan.
Ben Fulya Bahçeci Tüp bebek merkezinde tedavi oldum Doktorum Remzi Abalı tedaviye Mart ayında başladım ama sağolsun Doktorum 13 yıldır bana yapılmayan bütün tetkikleri yaptı genetik tahliller CD 56 testi Ayrıyetten embriyoyu yurtdışına kromozom analizi ne yolladık kendim ameliyat oldum bir dünya bilmediğimiz şeyler öğrendik Bu 6 ay içerisinde bu pürüzler ortadan kalktı ve 7 gün önce transfer oldum 2 adet 5 gün embriyosu transfer ettiler şimdi bekleyip sonucu göreceğiz
13 senenin bana verdiği tecrübeye dayanarak klinikten ve doktorumdan memnunun tutsada tutmasada değişmicek çünkü çok uğraştık onlarda bizde elimizden geleni yaptık ama yeni çıkan tedavi yöntemlerini araştırmak lazım dümdüz bi tüp bebek prosüduru yapıyolar geçiyolar oysa tıbbın bütün nimetlerinden yararlanmak zorundayız zaten olmuyo işi şansa bırakma bu bahsettiğim test ve tetkikleri işte doktorundan araştırsınlar canım.benimEvet o bakımdan doktoru sordum
Ben de bursasayım burda doktorlar ve merkezlerin çoğu sallamasyon iş yapyor
Oldum cnm şuan geldim eve çok agladım çok acıdı transferimsenin transfer oldu mu ? bugündeğil miydi ?
Allahım hayırlı etsin dua ettim güzel.sonuclar alacaksın Allah'ın izniyle hadi bakalım beklemeye geç sende....Oldum cnm şuan geldim eve çok agladım çok acıdı transferim
Ok listeye eklicem cnm seni sonuç tarihin n zmn?Dün ben de dOndurulmus embriyo transferi oldum
İlk denemem
ne oldu şekerim ? neden acıdı ?Oldum cnm şuan geldim eve çok agladım çok acıdı transferim
Hayır cnm progestan fitil bnm vajinamı oldugu gbi tahriş etti hep yara Yara kanıo böle, bide doktor transfer sırasında temizlemek için sıvı döküo ya nasıl acıtıo bni ondan cnm...Allahım hayırlı etsin dua ettim güzel.sonuclar alacaksın Allah'ın izniyle hadi bakalım beklemeye geç sende....
Neden acı çektin hayatım idrar tutma olayından sebebmi??????
Vajina girişim oldugu gbi tahriş fitilden cnm o yüzden çok acıdıne oldu şekerim ? neden acıdı ?
Çok şükür bitti transferde bnde geldim beklicem sizlerle canlarrrrrrNasıl dı transfer bol bol dinlen
Keşke dr.unuza sorup crinone jele başlasaydınız.Hayır cnm progestan fitil bnm vajinamı oldugu gbi tahriş etti hep yara Yara kanıo böle, bide doktor transfer sırasında temizlemek için sıvı döküo ya nasıl acıtıo bni ondan cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?