2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Açıklamanızı çok güzel yapmışsınız öncelikle çok teşekkür ederim, umarım bu kez hem tutunur hem de sağlıkla ilerler, ben de Bahçeci de Cem Bey in hastasıyım kendisinden memnunum açıkçası ama keşke o da benden bunları isteseydi benim de 3. denemedi sadece genetik tarama istedi 2 adet gönderdik 1 tanesi sağlıklı geldi şimdi 2 adet dondurulmuş 5. gün embiryom var ngs ye göndermeye korkuyorum ya ikisi de sağlıksız gelirse diye, bu durumda yeniden tedavi sürecine girmiş olmam gerekiyor en baştan yumurta toplamlar git geller falan zaten ne maddi ne de manevi gücüm var buna diyorum ki bende cd56 testi yaptırsam da ben de de pozitif çıksa tedavi olsam hiç bi sorun olmayıp olmaması daha kötü oluyor çünkü.

Kızlar rahim dinlendirme de olan varmı pazartesi yumurtalarım toplandı ama transfer birdahaki ay rahim dinlendirme uyguluyor doktor benim gibi olan varmı
Bende rahim dinlendirmedeyim kasımda olucam inşallah.. senin ne zaman? Ve bu süreçte kullandığın ilaçların neler?

Bennde doktorumdan memnunum
Bizim de eşimde kromozom bozuklugu çıktı genetik tarama sonucunda
Koca Bursa da pgt siz yapamam diyen tek doktor benim doktorum oldu
Çoğu doktor olursa olur olmazsa olmaz modunda

Bende rahim dinlendirmedeyim kasımda olucam inşallah.. senin ne zaman? Ve bu süreçte kullandığın ilaçların neler?
Benim ekim ortasına denk geliyor gibi bi aksilik çıkmaz sa daha embriyoları takip ediyorlar cumartrsi donduruluacak ona göre netleşecek sanırım henüz ilaç kullanmıyorum senin kaç embriyon var benim şuan 3 tane

Benim ekim ortasına denk geliyor gibi bi aksilik çıkmaz sa daha embriyoları takip ediyorlar cumartrsi donduruluacak ona göre netleşecek sanırım henüz ilaç kullanmıyorum senin kaç embriyon var benim şuan 3 tane
5tane 5.gün embriyosu donduruldu.. 6 eylülde toplanmıştı yumurtalar bekleme süreci stresli oluyor inşallah senin rahat geçer.. bugün kaçıncı günü embriyoların?

5tane 5.gün embriyosu donduruldu.. 6 eylülde toplanmıştı yumurtalar bekleme süreci stresli oluyor inşallah senin rahat geçer.. bugün kaçıncı günü embriyoların?
Bende onu düşünüyorum nasıl zaman geçicek diye eşimde diyo rahat ol tadını çıkar 1 ay belki sonra hamile olacaksın diyo yarın 5.gün olcak canım ben tedavi öncesi çok stres yaptım yumurta sayımı etkiledi o yüzden çok kızıyorum kendime stres yapmıcam diye söz veriyorum ama yinede insanın elinde değil

Benimde sadece sirt agrim var 5. Gun mide bulantim olmustu suan 7. Gunum bitmek uzere yarin 8. Gun test yapmaya korkuyorum rabbim hepimizin yuzunu guldursun biran evvel ins
Son mesajlarini yeni gordum o yuzden duzenleme geregi duydum. Rabbim hakkinda hayirlisini versin

Son düzenleme:

Cd 56 testini yaptirmani öneririm bütün imkanları kullanalım. Sonra keşkeler sarmasın dilimiz

Bennde doktorumdan memnunum
Bizim de eşimde kromozom bozuklugu çıktı genetik tarama sonucunda
Koca Bursa da pgt siz yapamam diyen tek doktor benim doktorum oldu
Çoğu doktor olursa olur olmazsa olmaz modunda

Çok iyi yapmışsın aferin ağlamayana meme yok hesabı. Sen elinden geleni yapmisin takdir Allahım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hep hayırlı haberler alalım insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…