- Konu Sahibi cocukoloji
-
İnşallah daha evvelden 2dusuk bi kimyasalim var dogal yolla hamile oldugumu ogrensem bile benim icin cok heyecanlı olmayacak. İnşallah saglikla sihatle hamilelik olsun tüm bekleyişteki arkadaşlarıma kucaklarimiza almak da nasip olur inşallahCnm senide ekliorum listeye güsel haberlerle gel
Amin inşallah canımUmarım çektiklerinizin kat kat mutlu edici karşılıklarını alırsınız..
Ben tedavi olduğum zaman dahildi. 2016-2017Benim de perşembe günü test günüm
Memorialde dondurulmus kullandik ilk denememiz
Merkezde hcg testi tüp bebek paketine dagil mi ücret olarak merak ettim bian da
Amin canım benim rahim problemliydi onu düzelttik sonra bir sürü aksilik çıktı endometrium çok inceldi işlemlerden toparlamak için çok uğraştık uğraşıyrz mart ayında opu oldu aslında ama hala bekliyoruz işteHayırlısı olsun canım ben de öyle düşünüyorum iyi düşün iyi olsun negatif düşünme sakın hayırlısı diyelim hayırlısı olsun
Canım sağlık ocağı kurbanıyım sonuç çıkmadı bu saatten sonra çıkmaz yarına kalır galibaCnm sonucun çıktımı işallah güsel haberler ver bize...
İnternetten bakmayı sene kagıdınla cnm nete hemen düşüo, hadi hayırlısı cnm...Canım sağlık ocağı kurbanıyım sonuç çıkmadı bu saatten sonra çıkmaz yarına kalır galiba
eskiden diğer değerlerime bakardım çıkardı öğleden sonra... şimdi sistemleri değişmiş sabahtan beri bakıyorum barkodumla zaten hala sonuç çalışılıyor yazıyor.. neyse teşekkür ederim çıkınca yazarım ben iyi akşamlar herkeseİnternetten bakmayı sene kagıdınla cnm nete hemen düşüo, hadi hayırlısı cnm...
Yarın sonucu alıcam bugün saat 17 de kan verdim. Burada bigün sonra veriliyo sonuclar maalesef inşAllah bebeklerim bwni bırkamamışlardır.
Ok cnm iyi akşmlar...eskiden diğer değerlerime bakardım çıkardı öğleden sonra... şimdi sistemleri değişmiş sabahtan beri bakıyorum barkodumla zaten hala sonuç çalışılıyor yazıyor.. neyse teşekkür ederim çıkınca yazarım ben iyi akşamlar herkese
Hayırlı ugurlu olsun bebişin cnmKızlar dayanamadım 12. GÜnümde kan test yaptırdım şimdi normalde doktorum 14. Gün dedi perşembe günü test günüm 67 çıktı sonuç
Cnm bel agrıların devam ediomu? Yada başka belirtilerin varmı?Kızlar dayanamadım 12. GÜnümde kan test yaptırdım şimdi normalde doktorum 14. Gün dedi perşembe günü test günüm 67 çıktı sonuç
Cnımm gözünaydın hayırlı ugurlu olsunSelam kızlar benim de internetteki sistemde yeni onaylandı sonuçlarım beta 210 2 gün sonra tekrarlayacağım. Tsh yüksek biraz ona cnm sıkıldı
Teşekkür ederim cnmCnımm gözünaydın hayırlı ugurlu olsun
Cnm belirtilerin nelerdi ilk günden beri listeye eklim?Selam kızlar benim de internetteki sistemde yeni onaylandı sonuçlarım beta 210 2 gün sonra tekrarlayacağım. Tsh yüksek biraz ona cnm sıkıldı
3. Gün embriyosu canımHayırlı ugurlu olsun bebişin cnmkaçımcı gün embriyosuydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?