- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.743
- 198
- Konu Sahibi cocukoloji
-
Ginseng'i nasıl tükettin canım bir karışım kür falan mı yaptın tarif verir misin? Bide transfer gününe kadar yedin mi?Bu arada transfer hazırlığında olan arkadaşlar nolur bu yazacaklarımı uygulasınlar. Yaklaşık 6 aydır hazır gıda tüketmedim tavuk aslaaaa yemedim yoğurdu kendim mayaladım. Hep bakliyat tükettim kuruyemiş olarak ceviz incir kayısı erik kurusu yedim fazla çay ve kahve tüketmedim (kahve delisi biri olduğum halde) çikolatalı ürünler yaş pasta tarzı şeyleri ağzına sürmedim hep pekmezi sulandirdim meyve suyu niyetine yedim. Keçi boynuzu ve ginseng özü aldım aktardan bagisikligima kuvvet versin diye. Protein ağırlıklı beslendim eğer vaktiniz varsa kendinizi arındırma programına alin bunun tedavinize faydası olacaktır. Allah yar ve yardımcımiz olsun
Allah gonlumuze gore versin canim. İnsallah sabrin sonu mutlulukla sonuclansinNormalde gittiğim merkez herkese 1-1.5 ay rahim dinlendirme süresi veriyormuş zaten ama opuda aynı zamanda histereskopi oldum (rahmimin kalp şeklinde olduğunu söylemişti doktorum orayı opu işleminde histereskopi yöntemiyle düzeltmem gerekiyor demişti..) yani histereskopi olduğum için 2 aydan fazla rahim dinlendirme verdi.. resmen şafak sayıyorum işte 2 ay kaldı çok şükür:))
Ben de merak ediyorum..
Yarın sonucu alıcam bugün saat 17 de kan verdim. Burada bigün sonra veriliyo sonuclar maalesef inşAllah bebeklerim bwni bırkamamışlardır.A Ayperi1453 cnm sonuç günündü bgn n oldu?
Bende hissediyoruö bunda inş yanılmamda ilk günden vucudum tepki verdi.ben kalp atıslarını duyduktan sonra kaybettım bebegımı oyuzden bende 12 haftayı bıtırmeden sevınemem gbı gelıyo:)) evet o zaman erken gebelik yapmıştım, bugün (10. Gün) normalini yaptım canım. Bence benim transferin olduğu gün tutunma gerçekleşti. Başka açıklaması olamaz 3. Güne idrara geçmesinin..
Transfer gününü saymıyorum ertesi günü 1. Gün olarak sayıyorum. Benim 5. Denemede hamilelik (sağlıksızdı) olduğu için kendime özgü belirtileri biliyordum, bişi olduğunu hissettim ondan erken yaptım. Karar senin ama bence 8. Güne kadar bekle derim.
Kendimi hamile saymıyorum, kalp atışından sonra sayacam :)
Çok üzüldümBende hissediyoruö bunda inş yanılmamda ilk günden vucudum tepki verdi.ben kalp atıslarını duyduktan sonra kaybettım bebegımı oyuzden bende 12 haftayı bıtırmeden sevınemem gbı gelıyo
Ngsli olması da çözüm değil bence neden saglıksız oldugu bılınmıyo tabı. D DEROS1986 okuyunca sasırdım ngsye gtmıs saglıklı gelmıs pozıtıfı görmüş saglıksız embrıyo demısler gelısmemıs kürtaj olmus oyüzdenÇok üzüldümBenim kalp atışı olmadan, hiç gelişemeden düşmüştü. Şimdikiler ngs’li olduğu için en azından sağlıksız olmadıklarını biliyorum..
Güsel sonularla gel cnmYarın sonucu alıcam bugün saat 17 de kan verdim. Burada bigün sonra veriliyo sonuclar maalesef inşAllah bebeklerim bwni bırkamamışlardır.
İnşAllah canımGüsel sonularla gel cnm
Çok teşekkür ederim dualarım hepimiz içindi hepimizden güzel haberler alabilmek dileğiyle. Allahım herkese nasip etsin 13 senedir uğraştık tabi bu sefer doktorumun üstün uğraşını eş geçemem çok uzun sürdü ama ince eledi sık dokudu neticesini alıcaz inşallah.
Gelelim transfer sonrasına bi gün bile saymadım 10 gün nasıl geçti bilmiyorum aşırı olumlama yaptım hep güzel şeyler hayal ettik inanmak bi işe çok önemli konulduğu andan itibaren rahimde iğne batması gibi bişiyler hissettim. Belimde kasıklarimda hep ağrı oldu hiç geçmedi yüzümü sivilce bastı ve aşırı iştah kesildi belirtilerim bunlardı canım
Selam cnm seninle test günümüz aynıydı 2 gündür çok fazla adet ağrım var psikolojim baya kötüydü dün idrar testi yaptım şimdi de kan vermeye gidiyorum hakkımızda hayırlısı olsun 10.günümCanım belirtiler arasında akintin nasıldı?
Yoğun mu yoksa kuru mu?
Selam cnm seninle test günümüz aynıydı 2 gündür çok fazla adet ağrım var psikolojim baya kötüydü dün idrar testi yaptım şimdi de kan vermeye gidiyorum hakkımızda hayırlısı olsun 10.günüm
Selam cnm seninle test günümüz aynıydı 2 gündür çok fazla adet ağrım var psikolojim baya kötüydü dün idrar testi yaptım şimdi de kan vermeye gidiyorum hakkımızda hayırlısı olsun 10.günüm
İdrar silik çizgiydi cnm ama hala ağrım ara ara devam ediyor. Sağlık ocağına geldim o da öğleden sonra çıkarmış. SağolasınnHayırlısı olsun canım rahat ol..
Idrar testi nasıl çıktı
Inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Inanıyorum ki müjdeyi vereceksin..:)
İnşallah cnm
Canım 9.cu güne kadar hiç akıntı gelmedi özellikle hep kontrol ettim hiç sıfır akıntı ama 9.cu gün sabah lavaboya gittim köyü kahverengi lekeler geldi peçeteye hatta gün boyu kontrol ettim her lavaboya çıktığımda geldi. Hemşireyle iletişime geçtim coraspirini kes çoğalmasın dedi ama bugün 11.ci gün yine lekelenme var ama rahimdeki batmalar fena bende hala öyle ayağımın üstüne basamıyorum okadar kaşıklarım ağrıyoCanım belirtiler arasında akintin nasıldı?
Yoğun mu yoksa kuru mu?
Keçi boynuzunu aldığım aktar onuda yanında verdi aynı pekmez suyu gibi şişede keçi boynuzda soğuk sıkım oda cam şişede bi kaşık sabah akşam içtim bir şişe almıştım bitince daha almadin transfere kadar değil daha önceki ayda bitmişti yeni almadim çünkü biraz sıkıldım bunları içmekten sanırımGinseng'i nasıl tükettin canım bir karışım kür falan mı yaptın tarif verir misin? Bide transfer gününe kadar yedin mi?
Canım 9.cu güne kadar hiç akıntı gelmedi özellikle hep kontrol ettim hiç sıfır akıntı ama 9.cu gün sabah lavaboya gittim köyü kahverengi lekeler geldi peçeteye hatta gün boyu kontrol ettim her lavaboya çıktığımda geldi. Hemşireyle iletişime geçtim coraspirini kes çoğalmasın dedi ama bugün 11.ci gün yine lekelenme var ama rahimdeki batmalar fena bende hala öyle ayağımın üstüne basamıyorum okadar kaşıklarım ağrıyo
Ha sen ginseng'i sıvı olarak tüketmişsin bende normal toz halinde var.. bende de artık bıkkınlık oldu sürekli kürler falan.. şuan sadece protein olarak dikkat ediyorum...Keçi boynuzunu aldığım aktar onuda yanında verdi aynı pekmez suyu gibi şişede keçi boynuzda soğuk sıkım oda cam şişede bi kaşık sabah akşam içtim bir şişe almıştım bitince daha almadin transfere kadar değil daha önceki ayda bitmişti yeni almadim çünkü biraz sıkıldım bunları içmekten sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?