2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Ginseng'i nasıl tükettin canım bir karışım kür falan mı yaptın tarif verir misin? Bide transfer gününe kadar yedin mi?

Allah gonlumuze gore versin canim. İnsallah sabrin sonu mutlulukla sonuclansin

Bende hissediyoruö bunda inş yanılmamda ilk günden vucudum tepki verdi.ben kalp atıslarını duyduktan sonra kaybettım bebegımı oyuzden bende 12 haftayı bıtırmeden sevınemem gbı gelıyo

Bende hissediyoruö bunda inş yanılmamda ilk günden vucudum tepki verdi.ben kalp atıslarını duyduktan sonra kaybettım bebegımı oyuzden bende 12 haftayı bıtırmeden sevınemem gbı gelıyo
Çok üzüldüm Benim kalp atışı olmadan, hiç gelişemeden düşmüştü. Şimdikiler ngs’li olduğu için en azından sağlıksız olmadıklarını biliyorum..

Çok üzüldüm Benim kalp atışı olmadan, hiç gelişemeden düşmüştü. Şimdikiler ngs’li olduğu için en azından sağlıksız olmadıklarını biliyorum..
Ngsli olması da çözüm değil bence neden saglıksız oldugu bılınmıyo tabı. D DEROS1986 okuyunca sasırdım ngsye gtmıs saglıklı gelmıs pozıtıfı görmüş saglıksız embrıyo demısler gelısmemıs kürtaj olmus oyüzden

Canım belirtiler arasında akintin nasıldı?
Yoğun mu yoksa kuru mu?

Yoğun mu yoksa kuru mu?
Selam cnm seninle test günümüz aynıydı 2 gündür çok fazla adet ağrım var psikolojim baya kötüydü dün idrar testi yaptım şimdi de kan vermeye gidiyorum hakkımızda hayırlısı olsun 10.günüm

Hayırlısı olsun canım rahat ol..
Idrar testi nasıl çıktı
Inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Inanıyorum ki müjdeyi vereceksin..:)

Yoğun mu yoksa kuru mu?
Canım 9.cu güne kadar hiç akıntı gelmedi özellikle hep kontrol ettim hiç sıfır akıntı ama 9.cu gün sabah lavaboya gittim köyü kahverengi lekeler geldi peçeteye hatta gün boyu kontrol ettim her lavaboya çıktığımda geldi. Hemşireyle iletişime geçtim coraspirini kes çoğalmasın dedi ama bugün 11.ci gün yine lekelenme var ama rahimdeki batmalar fena bende hala öyle ayağımın üstüne basamıyorum okadar kaşıklarım ağrıyo

Ginseng'i nasıl tükettin canım bir karışım kür falan mı yaptın tarif verir misin? Bide transfer gününe kadar yedin mi?
Keçi boynuzunu aldığım aktar onuda yanında verdi aynı pekmez suyu gibi şişede keçi boynuzda soğuk sıkım oda cam şişede bi kaşık sabah akşam içtim bir şişe almıştım bitince daha almadin transfere kadar değil daha önceki ayda bitmişti yeni almadim çünkü biraz sıkıldım bunları içmekten sanırım

Jele devam ediyorsan kesilir zaten lekelenmen korkulacak birşey yoktur inşallah ..
Bu kadar oldu ya gerisi gelecektir inşallah kese ve kalp atışını daha sonra bizzat kendisini görüp kucağına alacaksın inşallah:))

Ha sen ginseng'i sıvı olarak tüketmişsin bende normal toz halinde var.. bende de artık bıkkınlık oldu sürekli kürler falan.. şuan sadece protein olarak dikkat ediyorum...

Evet çok nadir öyle bir risk de var, rahimdeki katil hücrelerden kaynaklanıyor diye biliyorum. Bağışıklık sistemimizle alakalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…