2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Cnm belirtilerin nelerdi ilk günden beri listeye eklim?
Ben zaten transferden sonra 6.sayfa da yazmıştım günlerimi cnm sen görmemişsin eklememişsin listeye.. benim odaya geldiğimde çok hafif adet sancım oldu. Sonraki 2 3 gün bişey yoktu sonra bel ve sırt ağrılarım başladı sonra onlar azaldı adet ağrılarım başladı cnm

Ne güzel haberler görüyorum her girdiğimde maşallah sübhanallah la kuvvete illa billah. Allahım herkesin yüzünü güldürsün eliden dualarım karşılığı herkes alsin herkes anne olsun inşallahhhhhhhh... Aminnnnnn
Hayırlı olsun hayirla devam etsin listemiz
Bu bel ağrıları kasik ağrıları kullanılan iğnelerin yan etkisi olabilirmiş hep belirti olarak aramayalım kızlar telefonda hemşire özellikle söyledi protestan iğneler yapar dedi ama tutunma belirtiside olabilir. Yinede kendinizi fazla dinlemeyin kafanız karişmasin güzeller

Benimde bel sırt agrıları çok fena çokkk

Selam kızlar benim de internetteki sistemde yeni onaylandı sonuçlarım beta 210 2 gün sonra tekrarlayacağım. Tsh yüksek biraz ona cnm sıkıldı

Yaaa çok sevindim canım aynı gün transfer olmuştuk:) hayırlı olsun canım:)
T tugba31esgar ile de aynı güne denk geldik o da pozitif aldı darisi benim başıma
Çok umutlandım ve çok sevindim ikinizin adına.

geçen sene kimyasal gebelik oluştu, bu kadar üzülmemiştim... bu kez çok zor geldi..

amin canım bu kez umudum kırıldı elimde değil.. ama inşallah toparlanacağım

Normalde ayaklarım bu mevsimde cok üşür
Suanda dışarısı 12 derece ama ben üzerimde birsey olmadan yatıyorum
Ayaklarımın altı resmen yanıyor
Bugun herkes hırka mont ile dışarıdayken kısacık elbise ile işe gittim
Acaba hamile miyim

Valla ben aralık 2017 de opu oldum bebeler yaşına geldi nerdeyse son 3 kaldı bakalım umarım bu sefer yüzümüz güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…