2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Günaydın hanımlar.. Öncelikle bugün test sonucu bekleyen arkadaşlarım duarım sizinle. İnşallah hayırlı haberler alacaksınız. birşey sorabilir miyim. Şimdi benim yumurtalarım alındı ve donduruldu ya. adetim 13. günü doktora gideceğim perşembe günü. bana söyleyecekler mi genetik teste gönderelim mi yurtdışına diye. Dondurulduktan sonra mı gönderiliyor yumurtalar. İsteğe mi bağlı.

Günaydınlar
Şimdi bu yaptırdığınız merkeze ve doktora göre değişiyor. Benim dktoruma göre dondurulmadan önce gönderilmesi daha mantıklı geliyor.Bozulma riskine karşı dediğim gibi herkesin yaptığı işlem farklı . Bir de şunu soracağım embriyo mu yumurta mı ? Yani dölleme işlemi yapıldı mı ?

Dondurulmadan biopsi yapılıp donduruluyor. Donduktan sonra gönderilemez bence.ama bu yazdığım embriyolar için geçerli. Sadece yumurtanın genetiğe gittiğini duymadım, bilgim yok.

Evet canım 19 adet yumurtadan 15. dölendi. 9 adet yumurtamı 5. gün dondurdular. 4 tanesi AA kalite denildi. dondurmadan önce gönderelim mi diye sormadılar.

Evet canım 19 adet yumurtadan 15. dölendi. 9 adet yumurtamı 5. gün dondurdular. 4 tanesi AA kalite denildi. dondurmadan önce gönderelim mi diye sormadılar.
3.gün dondurulup tekrar çözdürülür 5. Güne gelenlerden örnek alıp tekrar donduruyorlar . Ama 5.güne geleni aynı gün çözüp dondurma olmuyor diye biliyorum

Merhabalar benim sağlıklı embiryoydu fakat sağlıklı gebelik oluşmadı ve böyle durumun oluşma ihtimali %5 dedi doktor 3 ay geçtikten sonra histeroskopi ve cd 56 testi yaptıracağım. 2 adet 6.gün dondurulmuş embiryom var ve ben genetiğe göndermeden transfer olmak istiyorum, korkuyorum ya ikisi de sağlıklı gelmezse diye tutmayacağı varsa zaten tutmaz.

Dondurulmus embrıyo tekrar gonderılebılıyomukı genetıge

Kızlar bugun transferımın 5.günü çok açık pembe leke geldi umarım yerleşme kanamasıdır

3.gün dondurulup tekrar çözdürülür 5. Güne gelenlerden örnek alıp tekrar donduruyorlar . Ama 5.güne geleni aynı gün çözüp dondurma olmuyor diye biliyorum
Ben de öyle düşünüyorum 5.güne gelenleri tekrar dondurma işlemi yapılınca bozulma oluyor diye biliyorum ben de . Benim de 5.gün dondurulmuş embriyolarım var ve doktor önermedi . Zaten ilk tranferimde 3 tane vardı çözülünce 2 tanesi gitti 1 transfer yapıldı.

Dondurulmadan biopsi yapılıp donduruluyor. Donduktan sonra gönderilemez bence.ama bu yazdığım embriyolar için geçerli. Sadece yumurtanın genetiğe gittiğini duymadım, bilgim yok.
Katılıyorum ben de duymadım gittiğini

Valla nasıl bir prosedür işleniyor anlamadım canım ama bence önceden sorulması gerektiğini düşünüyorum.

Benim de perşembe günü test günüm
Memorialde dondurulmus kullandik ilk denememiz
Merkezde hcg testi tüp bebek paketine dagil mi ücret olarak merak ettim bian da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…