- Konu Sahibi cocukoloji
-
GünaydınlarGünaydın hanımlar.. Öncelikle bugün test sonucu bekleyen arkadaşlarım duarım sizinle. İnşallah hayırlı haberler alacaksınız.birşey sorabilir miyim. Şimdi benim yumurtalarım alındı ve donduruldu ya. adetim 13. günü doktora gideceğim perşembe günü. bana söyleyecekler mi genetik teste gönderelim mi yurtdışına diye. Dondurulduktan sonra mı gönderiliyor yumurtalar. İsteğe mi bağlı.
Dondurulmadan biopsi yapılıp donduruluyor. Donduktan sonra gönderilemez bence.ama bu yazdığım embriyolar için geçerli. Sadece yumurtanın genetiğe gittiğini duymadım, bilgim yok.Günaydın hanımlar.. Öncelikle bugün test sonucu bekleyen arkadaşlarım duarım sizinle. İnşallah hayırlı haberler alacaksınız.birşey sorabilir miyim. Şimdi benim yumurtalarım alındı ve donduruldu ya. adetim 13. günü doktora gideceğim perşembe günü. bana söyleyecekler mi genetik teste gönderelim mi yurtdışına diye. Dondurulduktan sonra mı gönderiliyor yumurtalar. İsteğe mi bağlı.
Evet canım 19 adet yumurtadan 15. dölendi. 9 adet yumurtamı 5. gün dondurdular. 4 tanesi AA kalite denildi. dondurmadan önce gönderelim mi diye sormadılar.Günaydınlar
Şimdi bu yaptırdığınız merkeze ve doktora göre değişiyor. Benim dktoruma göre dondurulmadan önce gönderilmesi daha mantıklı geliyor.Bozulma riskine karşı dediğim gibi herkesin yaptığı işlem farklı . Bir de şunu soracağım embriyo mu yumurta mı ? Yani dölleme işlemi yapıldı mı ?
3.gün dondurulup tekrar çözdürülür 5. Güne gelenlerden örnek alıp tekrar donduruyorlar . Ama 5.güne geleni aynı gün çözüp dondurma olmuyor diye biliyorumEvet canım 19 adet yumurtadan 15. dölendi. 9 adet yumurtamı 5. gün dondurdular. 4 tanesi AA kalite denildi. dondurmadan önce gönderelim mi diye sormadılar.
Ozaman sormaları gerekirdi ama sormadılar.Gittiğimde soracağım bende.Dondurulmadan biopsi yapılıp donduruluyor. Donduktan sonra gönderilemez bence.ama bu yazdığım embriyolar için geçerli. Sadece yumurtanın genetiğe gittiğini duymadım, bilgim yok.
Sormama nedenleri ilk denemeniz ve yaşınızın 35 altı olmasıdır. Nedense tüp bebek trendi böyle..Ozaman sormaları gerekirdi ama sormadılar.Gittiğimde soracağım bende.
Dondurulmus embrıyo tekrar gonderılebılıyomukı genetıgeMerhabalar benim sağlıklı embiryoydu fakat sağlıklı gebelik oluşmadı ve böyle durumun oluşma ihtimali %5 dedi doktor 3 ay geçtikten sonra histeroskopi ve cd 56 testi yaptıracağım. 2 adet 6.gün dondurulmuş embiryom var ve ben genetiğe göndermeden transfer olmak istiyorum, korkuyorum ya ikisi de sağlıklı gelmezse diye tutmayacağı varsa zaten tutmaz.
Dondurmadan önce biyopsi aldıklarını istediğimiz zaman genetik testine gönderebileceğimizi söylediler.Dondurulmus embrıyo tekrar gonderılebılıyomukı genetıge
Umarım çektiklerinizin kat kat mutlu edici karşılıklarını alırsınız..Merhabalar. Kısmet olursa rahim kendini toplarsa ekim de inşallah bende transfer olurum nolur artık bir aksilik çıkmasın
Ben de öyle düşünüyorum 5.güne gelenleri tekrar dondurma işlemi yapılınca bozulma oluyor diye biliyorum ben de . Benim de 5.gün dondurulmuş embriyolarım var ve doktor önermedi . Zaten ilk tranferimde 3 tane vardı çözülünce 2 tanesi gitti 1 transfer yapıldı.3.gün dondurulup tekrar çözdürülür 5. Güne gelenlerden örnek alıp tekrar donduruyorlar . Ama 5.güne geleni aynı gün çözüp dondurma olmuyor diye biliyorum
Katılıyorum ben de duymadım gittiğiniDondurulmadan biopsi yapılıp donduruluyor. Donduktan sonra gönderilemez bence.ama bu yazdığım embriyolar için geçerli. Sadece yumurtanın genetiğe gittiğini duymadım, bilgim yok.
Valla nasıl bir prosedür işleniyor anlamadım canım ama bence önceden sorulması gerektiğini düşünüyorum.Evet canım 19 adet yumurtadan 15. dölendi. 9 adet yumurtamı 5. gün dondurdular. 4 tanesi AA kalite denildi. dondurmadan önce gönderelim mi diye sormadılar.
Hayırlısı olsun canım ben de öyle düşünüyorum iyi düşün iyi olsun negatif düşünme sakın hayırlısı diyelim hayırlısı olsunMerhabalar. Kısmet olursa rahim kendini toplarsa ekim de inşallah bende transfer olurum nolur artık bir aksilik çıkmasın
Cnm sonucun çıktımı işallah güsel haberler ver bize...İdrar silik çizgiydi cnm ama hala ağrım ara ara devam ediyor. Sağlık ocağına geldim o da öğleden sonra çıkarmış. Sağolasınn
Cnm moralini bozma işallah yerleşme kanamasıdır cnmKızlar bugun transferımın 5.günü çok açık pembe leke geldi umarım yerleşme kanamasıdır
Cnm senide ekliorum listeye güsel haberlerle gelBenim de perşembe günü test günüm
Memorialde dondurulmus kullandik ilk denememiz
Merkezde hcg testi tüp bebek paketine dagil mi ücret olarak merak ettim bian da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?