- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 44
- Konu Sahibi cocukoloji
-
hadi inşallah canımKızlar günaydın büyük gün geldi hastaneye gidiyorum kan vermeye bakalım artış oldumu 12. Gün değerim 67 çıktı bugün kaç çıkacak
Merhaba hanimlar.simdi doktordan ciktim 2 ekim transfer gunum. İgnelere baslayacagim bgn Tavsiyeleriniz var mi benim icin. Transfer incesi ve sonrasi icin
Olduktan sonra ilk 2-3 gün istirahat ettim benMerhaba hanimlar.simdi doktordan ciktim 2 ekim transfer gunum. İgnelere baslayacagim bgn Tavsiyeleriniz var mi benim icin.
Yok canım 12. Günde akşam saat 8 de gitmiştim merakımdan aslında artışı göremeyiz 48 saat olması lazım ama doktorlar %60 artssa bile yeter diyorlarHadı hayırlı haberler canım aynı saatte gdıyosun dımı saat bıle onemlı yazarsın donunce
tesekkur ederim .Olduktan sonra ilk 2-3 gün istirahat ettim ben
beslenmeme de cok dikkat ettim
yere eğilme yukarı uzanma hareketleri yapmadım
iş de yapmadım hiç
stres yapma
bir de transfere sıkısık gıreceksın sakın abartıp da oncesinde benım gibi bir bucuk litre su içme
sonrası facia olur
ben mahvolmustum
2 tane küçük şişe su içsen yeter
Cubukla yaotim silik cizgi vardi simdi hastaneye gidiyorum bakalimYarın @moonlight23 H hira571 güsel haberler beklioruz eeken gebelik testi varmı aranızda yapan kızlar
Ne iğnesine başlıycaksın canımMerhaba hanimlar.simdi doktordan ciktim 2 ekim transfer gunum. İgnelere baslayacagim bgn Tavsiyeleriniz var mi benim icin.
Ikı katınsayılır canım saatıde dolmamasına ragmen hemde.gozun aydın 5.gun deglmıydı senınkıKızlar 48 saat olmamasına rağmen 77.1 olmuş yeni yeni yerleşiyor benim 3. Gün embriyosu heralde
Yok canım 3. Gün embriyosuIkı katınsayılır canım saatıde dolmamasına ragmen hemde.gozun aydın 5.gun deglmıydı senınkı
Kacıncı gun embrıyosuydu canm dur bakalım 2 gun aonra bellı olur stres yapma canmBenim 32 çıktı dsha önce böyle çıktığında kimyasal yaşamıştım cok üzgünüminsallah artar
Kimyasalı ben 77 de yaşamıştım ama o zaman iğneler yüzünden di bu sefer iğnem yok çatlatma iğnesi fln kullanmadım dondurulmuş olduğu içinBenim 32 çıktı dsha önce böyle çıktığında kimyasal yaşamıştım cok üzgünüminsallah artar
5.gun embriyosu bugun 9.gün 2defa düşürdüm bi defa kimsyasal.... Allah tekrar yaşatmasin insallah ağlamaktan yazamiyrm bileKacıncı gun embrıyosuydu canm dur bakalım 2 gun aonra bellı olur stres yapma canm
Benim de dondurulmuş ama catlatma ignesi yine de vurdurdular. İgneden bi hafta sonra franfer oldu yani igneden buyana 16 gün gecti hala etkisi kalir ki sizceKimyasalı ben 77 de yaşamıştım ama o zaman iğneler yüzünden di bu sefer iğnem yok çatlatma iğnesi fln kullanmadım dondurulmuş olduğu için
Bence yapma canım kendi kan gününe kadar ben onu yaptım çok üzüldüm dayanması zor biliyorum ama sabırBenim de dondurulmuş ama catlatma ignesi yine de vurdurdular. İgneden bi hafta sonra franfer oldu yani igneden buyana 16 gün gecti hala etkisi kalir ki sizce
Günaydın kızlar ,
victoryvivi A Ayperi1453 hayırlı olsun kızlar
@Polyannaaa_ canım belkide yerleşme kanamasıdır , olumsuzu çağırma olumlu düşün bebeğinin seninle olduğuna inann
Yinede güzel gelişmiş canım benim iki gün arayla yapıldı 50 den 52 ye cıkmış normal deil demiKızlar 48 saat olmamasına rağmen 77.1 olmuş yeni yeni yerleşiyor benim 3. Gün embriyosu heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?