- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 44
- Konu Sahibi cocukoloji
-
Evet benım eşim de her muayaneye geldı tüp bebek sürecindeAdam soktadir erkekler bizden farklı esim büyük oğlum da benimle birlikte her Doktor muayenesine geldi Her seferinde yüzünde güller açıyordu Sanki her şeye anlıyormuş gibi Doktorla bizimle muhabbet ediyordu oğlumuz doğduktan sonra bana yaptığı itiraf neydi biliyor musun ben seninle o kadar doktora geldim doktorla Görüştüm ama inan o kadar heyecanlı değildim yani senin kadar heyecanlı değildim Baba olduğumu anlamak Ancak onu kucağıma aldığımda benim için mümkün oldu dedi
Canım kese için HCG 3000 geçmeli 5+3 te kese 6+4 teşekkür kalp atışını gördük darısı hepinize olsun
Oo daha erken bu sözlere eşim doğumdan sonra sen nasıl birseysin dedi anlamadım dedim kendini düşünmeden 9ay geçirdin bebek için gittin masaya yattın sezeryan oldun ben kadın olsa idim evlenmezdim dedihadi ya
Güldürdün beni
benımkı de dokundu ama sanki normal yoldan hamıle kaldım gıbı tepkı verdı
aksam da eve gecerken
cocuk dogurmak ne zormus dedı o kadar
Canım benim Dr adeti başlangıç saymistiEvet benım eşim de her muayaneye geldı tüp bebek sürecinde
erkek kardesımden de biliyorum
kucagına aldıgında saf saf bebişine bakıyordu :)
hamileliğin ilk günü hangi gün sayılıyor
ben de opu ve transfere girerken işte duygulandı benimkiOo daha erken bu sözlere eşim doğumdan sonra sen nasıl birseysin dedi anlamadım dedim kendini düşünmeden 9ay geçirdin bebek için gittin masaya yattın sezeryan oldun ben kadın olsa idim evlenmezdim dedi
Maşallah maşallah çok sevindim transferdaşımCanım unuttum yazmayı 10.cu gün 327 12.gün 650 çıktı. Daha yapma dedi doktor iyi bi artış dedi ama 2 hafta sonra gel ultrasonla bakalım dedi.
Bence yine iyi seninki karnına dokunmuş benimkinde hiç bişey yok alışveriş bile :))
yok canım normal gebelık testı ınternetten almistım 5 tane gun gun yapıcam bakalım c
Cnm onların beta hcgleri çok yüksek o yüzden çıkmıodur... bide erken gebelik testi denesen?Kızlar normal kaset testlerden yapmısmıydınız 6.7.gunlerde erkenmı yaptım negatıf cıkıyo
yok canım normal gebelık testı ınternetten almistım 5 tane gun gun yapıcam bakalım c
ben yapmadım hıcKızlar normal kaset testlerden yapmısmıydınız 6.7.gunlerde erkenmı yaptım negatıf cıkıyo
P Polyannaaa_ cnm yrn test günün neler hissediosun?
Ayyyy çokk şükürrr lekelenme geçmesine sevindm hadi güsel haberlerle gel cnm..Kizlar henüz test yapmadım ama lekelenme geçti..
Tedavi gördüğüm hastanede yaptıracağım testi inşallah yarın.
Birşey hissedemiyorum lekelenme benim moralimi çok bozdu yarın öğrenicem inşallah güzel haberler veririm..
Canım lekelenme benimde olmustu bence en gercek belirtim buydu. 5. Gün gece olmustu. Insallah seninki de hayirlara vesile olur.Kizlar henüz test yapmadım ama lekelenme geçti..
Birşey hissedemiyorum lekelenme benim moralimi çok bozdu yarın öğrenicem inşallah güzel haberler veririm..
Canım bıtane yapsana lutfen benle aynı gun ya senın cok merak edıyorum sende cıkacakmıben yapmadım hıc
erken gebelıkten yaptım
belkı bu aksam da ondan yaparım evde dolu:)
onlar sımdıden belırleyemez sanki ya
Lekenin geçmesine sevindim cnm.. inşallah yarın güzel haberler verirsinKizlar henüz test yapmadım ama lekelenme geçti..
Canım panik olma bu kadar günler aynı olsa da hepimizin bünyesi farklı sen de daha geç sonraki günlerde çıkabilir çizgi... Rabbim yardımcın olsunCanım bıtane yapsana lutfen benle aynı gun ya senın cok merak edıyorum sende cıkacakmı
Haklısın canım dogru dıyosun umudumu kaybetmeyım benCanım panik olma bu kadar günler aynı olsa da hepimizin bünyesi farklı sen de daha geç sonraki günlerde çıkabilir çizgi... Rabbim yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?