- Konu Sahibi cocukoloji
-
Benim evlendıkten bır sene sonra toplardamarıma pıhtı attı baya skıntılı bıyıl gecırdım tabı yas kucuk ve durduk yere olunca ozman daha cocuk falnda dusunmuyoruz ozman bakılmıstı genetıkte cıkmıstı1 sene boyunca kullandım heryerım delık desık olmustu ozman.sonra gebelık olmayınca tup bebege basladık derın ven trambozu gecırdıgımı genetık problem oldugunu aoyledım bana tedavıyle bırlıkte baslıyolar oncesınde bebekten zıyade kendı yasamım skıntıyabgırmesın dıye dvt ölümcül sonuclar dogurabılıyo allah muhafaza.herneyse sansa benım tup bebek denemem tuttu tabı ıgnelerıde kullanıyodum ama kalp atısı sonradan durdu o donem kullanıyodum cleaxsan 0.4 luk kımındoktorlar dozu dusuk gelmıs olabılır dedı gebelık boyunca benım kullanmam gerekıyo ama dedıgım gbı benım pıhtı attıgı ıcın cunku hu hormon ılacları gebelık rıske sokuyo benı.şaibeli bi konu bi hematolojiyle gorusmen gerekır en saglıklısı o sana nekadar doz yetecek ve gebelık boyunca kullanman gerekecekmıHım hibor benim cok Canımı yakıyor
Resmen ağlıyorum vurduktan sonra
Malesef cok yakıyo ben kollarımdan basladım gobege gectım bır aydır kullanıyorumya sımdıden kollarda gobekte yer kalmadı bı vurdugum yer sımdıyah morarıyoHım hibor benim cok Canımı yakıyor
Sana da gecmıs olsun canımBenim evlendıkten bır sene sonra toplardamarıma pıhtı attı baya skıntılı bıyıl gecırdım tabı yas kucuk ve durduk yere olunca ozman daha cocuk falnda dusunmuyoruz ozman bakılmıstı genetıkte cıkmıstı1 sene boyunca kullandım heryerım delık desık olmustu ozman.sonra gebelık olmayınca tup bebege basladık derın ven trambozu gecırdıgımı genetık problem oldugunu aoyledım bana tedavıyle bırlıkte baslıyolar oncesınde bebekten zıyade kendı yasamım skıntıyabgırmesın dıye dvt ölümcül sonuclar dogurabılıyo allah muhafaza.herneyse sansa benım tup bebek denemem tuttu tabı ıgnelerıde kullanıyodum ama kalp atısı sonradan durdu o donem kullanıyodum cleaxsan 0.4 luk kımındoktorlar dozu dusuk gelmıs olabılır dedı gebelık boyunca benım kullanmam gerekıyo ama dedıgım gbı benım pıhtı attıgı ıcın cunku hu hormon ılacları gebelık rıske sokuyo benı.şaibeli bi konu bi hematolojiyle gorusmen gerekır en saglıklısı o sana nekadar doz yetecek ve gebelık boyunca kullanman gerekecekmı
Aynen o sekildeMalesef cok yakıyo ben kollarımdan basladım gobege gectım bır aydır kullanıyorumya sımdıden kollarda gobekte yer kalmadı bı vurdugum yer sımdıyah morarıyo
Sagol canım allahrazıolsun.o kaybımdan sonra 2 tup bebek 2 asılama yaptrdım sonuc yok bun4. Denemem ıns bunda yuzum guler.igneler için rapor cıkarttır canım ucretsız alırsın bıde sureklı yazdrman gerekmezSana da gecmıs olsun canım
Zor zamanlar atlatmışsın sen de
Benim de yakıyor cnm öncesinde ve sonrasında yapacağım yere buz ped koyuyorum birde eşim ilacı çok yavaş veriyor o zaman daha az yanıyor dene istersen cnmHım hibor benim cok Canımı yakıyor
Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun bu yolda...Benim evlendıkten bır sene sonra toplardamarıma pıhtı attı baya skıntılı bıyıl gecırdım tabı yas kucuk ve durduk yere olunca ozman daha cocuk falnda dusunmuyoruz ozman bakılmıstı genetıkte cıkmıstı1 sene boyunca kullandım heryerım delık desık olmustu ozman.sonra gebelık olmayınca tup bebege basladık derın ven trambozu gecırdıgımı genetık problem oldugunu aoyledım bana tedavıyle bırlıkte baslıyolar oncesınde bebekten zıyade kendı yasamım skıntıyabgırmesın dıye dvt ölümcül sonuclar dogurabılıyo allah muhafaza.herneyse sansa benım tup bebek denemem tuttu tabı ıgnelerıde kullanıyodum ama kalp atısı sonradan durdu o donem kullanıyodum cleaxsan 0.4 luk kımındoktorlar dozu dusuk gelmıs olabılır dedı gebelık boyunca benım kullanmam gerekıyo ama dedıgım gbı benım pıhtı attıgı ıcın cunku hu hormon ılacları gebelık rıske sokuyo benı.şaibeli bi konu bi hematolojiyle gorusmen gerekır en saglıklısı o sana nekadar doz yetecek ve gebelık boyunca kullanman gerekecekmı
Cnm adet günün ne zamandı, işallah yerleşme kanamasıdır cnm eger devamı gelmediyse işallah gelmez...Günaydın kizlar..
Dün akımtim koyu sarıdan kahverengiye döndü. Afedersiniz tuvalette ise pembe oldu akinti şimdi birşey yok. Test günumden önce adet olur muyum ki of kafam cok karıştı. Jelime devam ediyorum inşallah yarına kadar birşey olmaz. Benim hep adet öncesi böyle olur. Rabbim yardımcınız olsun..
inşallah canımSagol canım allahrazıolsun.o kaybımdan sonra 2 tup bebek 2 asılama yaptrdım sonuc yok bun4. Denemem ıns bunda yuzum guler.igneler için rapor cıkarttır canım ucretsız alırsın bıde sureklı yazdrman gerekmez
Canım doktoruna bu durumdan haber ver ona göre ilaç verirler belki testi bugüne alırlar bir konuşGünaydın kizlar..
Dün akımtim koyu sarıdan kahverengiye döndü. Afedersiniz tuvalette ise pembe oldu akinti şimdi birşey yok. Test günumden önce adet olur muyum ki of kafam cok karıştı. Jelime devam ediyorum inşallah yarına kadar birşey olmaz. Benim hep adet öncesi böyle olur. Rabbim yardımcınız olsun..
Günaydın kizlar..
Hadı hayırlı haberler canım aynı saatte gdıyosun dımı saat bıle onemlı yazarsın donunceKızlar günaydın büyük gün geldi hastaneye gidiyorum kan vermeye bakalım artış oldumu 12. Gün değerim 67 çıktı bugün kaç çıkacak
Canım zaten bır gun var test gunune bugun bı baktr gebelık varsa ıns ona gore belkı bıılac falan bısey verırlerdıGünaydın kizlar..
2. Kan testin kaç çıktı cnm yazmadınGünaydın canım. Benimde 9.cu gün leke geldi hemşireyi aradığımda eğer koyudan açık pembeye dönerse kan yaptır dedi bende 10.cu gün gidip yaptım adet oluyorum sandım çünkü
Buyurun :)
İdrar testi yaptım sabah böyle
ben hala şoktayımMaşallah en beğendiğim fotolar bakmaya doyamıyorum çok mutlu oluyorum
Tebrik ederim arkadaşlar Allah tamamına erdirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?