- Konu Sahibi cocukoloji
-
Aglama canım erkenmıs 9.gun dıyosun bana 12.gun verdı kan testını ıns yukselır canm stres yapıp bebısınıde kasma canm5.gun embriyosu bugun 9.gün 2defa düşürdüm bi defa kimsyasal.... Allah tekrar yaşatmasin insallah ağlamaktan yazamiyrm bile
Mesaj tekrarıben hala şoktayım
sen de böyle mi olmustun
gecen sene bir arkadasımın haberını almıstım o da tüp yapmıstı
cok ağlamıstım
çok duygusalımdır normalde
kendımde gram gozyası cıkmadı
şokta mıyım acaba
evde de bir bayram havası olmadı henuz
Ben de inanamadim HCG yüksek çıkmıştı ama önceki deneyimler hep korku veriyordu bana kese görünecek mi diye korkuyordum kese burda yolk keseside burda deyince ağladım ondan önce aglamadim bende bir hafta sonra yine gittik o zaman daha stresliydik kalp atışı varmı bu soru bizi çok veriyordu Dr karnımdan bakti vee sesesizlik kalp atışı ekranda göründü işte o anki mutluluk anlatılmaz darısı sizlere olsunben hala şoktayım
sen de böyle mi olmustun
gecen sene bir arkadasımın haberını almıstım o da tüp yapmıstı
cok ağlamıstım
çok duygusalımdır normalde
kendımde gram gozyası cıkmadı
şokta mıyım acaba
evde de bir bayram havası olmadı henuz
Canım unuttum yazmayı 10.cu gün 327 12.gün 650 çıktı. Daha yapma dedi doktor iyi bi artış dedi ama 2 hafta sonra gel ultrasonla bakalım dedi.2. Kan testin kaç çıktı cnm yazmadın
Teşekkür ederim canım inşallah cok sağolAglama canım erkenmıs 9.gun dıyosun bana 12.gun verdı kan testını ıns yukselır canm stres yapıp bebısınıde kasma canm
Hadi gözünaydın cnm hayırlı olsunCubukla yaotim silik cizgi vardi simdi hastaneye gidiyorum bakalim
Progestan ignesi kalcadan her gun 1 tane . Bana jel fln vermediler Estrofem sabah aksam 2 ve coraspirin 1 . Gebelik testine kadar kullanacakmsiimNe iğnesine başlıycaksın canım
Maşallahh canım çok güzel artmış çok şükür... sağlıkla gelsin devamı inşallahCanım unuttum yazmayı 10.cu gün 327 12.gün 650 çıktı. Daha yapma dedi doktor iyi bi artış dedi ama 2 hafta sonra gel ultrasonla bakalım dedi.
eşim de ben gibi işteBen de inanamadim HCG yüksek çıkmıştı ama önceki deneyimler hep korku veriyordu bana kese görünecek mi diye korkuyordum kese burda yolk keseside burda deyince ağladım ondan önce aglamadim bende bir hafta sonra yine gittik o zaman daha stresliydik kalp atışı varmı bu soru bizi çok veriyordu Dr karnımdan bakti vee sesesizlik kalp atışı ekranda göründü işte o anki mutluluk anlatılmaz darısı sizlere olsun
Esin nasıl karşıladi testi görünce yıllardır istediğiniz şeydi
hangi iğneler yüzünden kimyasal yasadın ?Kimyasalı ben 77 de yaşamıştım ama o zaman iğneler yüzünden di bu sefer iğnem yok çatlatma iğnesi fln kullanmadım dondurulmuş olduğu için
Choriomon 5000 dehangi iğneler yüzünden kimyasal yasadın ?
ne içindi bu iğneChoriomon 5000 de
hadi ya :)Bizde aynı şeyleri yaşadık kan sonucunu aldık ama sevinemedik bile bünye algılayamıyor galiba bakalım bugün ki sonuçta nasıl tepki olacak :)victoryvivi
victoryvivi Aynen bizdede aynı duygularını bellimi edemiyo henüz farkında mı değil anlamadım her akşam marketten iki poşet dolusu şeyle geliyo bizimkinin de sevinme göstergesi alışveriş yapıp beni memnun etmek. Ah bu adamlar çok ilgincler ya
Bence yine iyi seninki karnına dokunmuş benimkinde hiç bişey yok alışveriş bile :))Ay çok güldüm ya
beni de sinir etti aksam işte
ben saatlerce konusuruz sanıyordum
Sevgi göstergeleri böyle işte napalım.
Adam soktadir erkekler bizden farklı esim büyük oğlum da benimle birlikte her Doktor muayenesine geldi Her seferinde yüzünde güller açıyordu Sanki her şeye anlıyormuş gibi Doktorla bizimle muhabbet ediyordu oğlumuz doğduktan sonra bana yaptığı itiraf neydi biliyor musun ben seninle o kadar doktora geldim doktorla Görüştüm ama inan o kadar heyecanlı değildim yani senin kadar heyecanlı değildim Baba olduğumu anlamak Ancak onu kucağıma aldığımda benim için mümkün oldu dedieşim de ben gibi işte
ben dayanamadım whatsaptan yazdım :)
ciddi misin dedi önce
sonra konustuk biraz ama silik deyınce cızgı daha erken kanda bır cıksın dedı
Akşam da testı gosterdım yıne silik dedi
öyle o da havalara ucmadı
eve gelırken bana süt almıs
sevdiğim peynırlerden almıs
ananas almıs ceviz falan almıs
onun sevinmesi bu şekilde oluyor işte
Karnımı falan sevdi gece minik mi, var burda falan dedi o kadar
bız kızkıza konustugumuz gibi onunla uzun uzun kritik yapamadık o bakımdan kk da takıldım gece daha cok
kese testten ne kadar sonra gorunuyor
bir de kalp atısı keseden ne kadar sonra duyuluyor
hadi yaBence yine iyi seninki karnına dokunmuş benimkinde hiç bişey yok alışveriş bile :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?