2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Mesaj tekrarı

Ben de inanamadim HCG yüksek çıkmıştı ama önceki deneyimler hep korku veriyordu bana kese görünecek mi diye korkuyordum kese burda yolk keseside burda deyince ağladım ondan önce aglamadim bende bir hafta sonra yine gittik o zaman daha stresliydik kalp atışı varmı bu soru bizi çok veriyordu Dr karnımdan bakti vee sesesizlik kalp atışı ekranda göründü işte o anki mutluluk anlatılmaz darısı sizlere olsun

Esin nasıl karşıladi testi görünce yıllardır istediğiniz şeydi

eşim de ben gibi işte
ben dayanamadım whatsaptan yazdım :)
ciddi misin dedi önce
sonra konustuk biraz ama silik deyınce cızgı daha erken kanda bır cıksın dedı

Akşam da testı gosterdım yıne silik dedi
öyle o da havalara ucmadı
eve gelırken bana süt almıs
sevdiğim peynırlerden almıs
ananas almıs ceviz falan almıs
onun sevinmesi bu şekilde oluyor işte

Karnımı falan sevdi gece minik mi, var burda falan dedi o kadar
bız kızkıza konustugumuz gibi onunla uzun uzun kritik yapamadık o bakımdan kk da takıldım gece daha cok

kese testten ne kadar sonra gorunuyor
bir de kalp atısı keseden ne kadar sonra duyuluyor

Bizde aynı şeyleri yaşadık kan sonucunu aldık ama sevinemedik bile bünye algılayamıyor galiba bakalım bugün ki sonuçta nasıl tepki olacak :) victoryvivi
hadi ya :)
çok garip kaç zamandır emek veriyoruz:)
inşallah keseyı de gorur kalp atısını da duyarsınız canım .

başkalarında ağlayan ben kendimde odun oldum hala şoktayımÇOK GARİP

victoryvivi Aynen bizdede aynı duygularını bellimi edemiyo henüz farkında mı değil anlamadım her akşam marketten iki poşet dolusu şeyle geliyo bizimkinin de sevinme göstergesi alışveriş yapıp beni memnun etmek. Ah bu adamlar çok ilgincler ya

Ay çok güldüm ya
beni de sinir etti aksam işte
ben saatlerce konusuruz sanıyordum

Sevgi göstergeleri böyle işte napalım.

Allah nasip etsin inşallah kucağımıza alalimda bak ozaman nasıl duygular ortaya çıkıyor sabredelim inşallah herşey güzel olsun Rabbim herkesin gönlüne göre versin yine en büyük destek yani başımızda olan eşlerde

Adam soktadir erkekler bizden farklı esim büyük oğlum da benimle birlikte her Doktor muayenesine geldi Her seferinde yüzünde güller açıyordu Sanki her şeye anlıyormuş gibi Doktorla bizimle muhabbet ediyordu oğlumuz doğduktan sonra bana yaptığı itiraf neydi biliyor musun ben seninle o kadar doktora geldim doktorla Görüştüm ama inan o kadar heyecanlı değildim yani senin kadar heyecanlı değildim Baba olduğumu anlamak Ancak onu kucağıma aldığımda benim için mümkün oldu dedi

Canım kese için HCG 3000 geçmeli 5+3 te kese 6+4 teşekkür kalp atışını gördük darısı hepinize olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…