2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Canım bıtane yapsana lutfen benle aynı gun ya senın cok merak edıyorum sende cıkacakmı
Bak biri erken gebelik
Diğeri normal
Alsana sen de bi test
Normal olanda cok dikkatli bakarsan var silik çizgi
Bir iki dakika sonra belirdi hemen değil ama belki fotodan anlasılmaz

Eklentiler

• CAB3CA11-5617-4CEA-A05E-DECCAFED5274.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 68
  • 5838380B-EFD0-4DA6-B5E8-A7F4E1A9ED10.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 70
Bak biri erken gebelik
Diğeri normal
Alsana sen de bi test
Aa yapmışsın sen maşallah çok mutlu oldum canım benim sağlıcakla kucağına al şimdiden

Ben ne zaman cesaret edip test yapıcam acaba korkuma eve gebelik testi de almadım

İnsallah bakalım kanda da bir çıksaydı verseydim
Dayanamadım 6. Gün çıktı erken testte
Inanır mısın bulunduğum yerde eczanelerde erken gebelik testi satılmiuo olsa yarın alırdım netten sipariş etsem gelesiye kan testi günüm gelicek . Olmazsa yarın normal test alayım bende şansımı deneyeyim bi

Ben de netten aldım
Eczanede 20 t idi aynısını 12 tl ye aldım
Bir günde geldi
Ben ilk normal testi yapmaya cesaret edemedim :)

Bak biri erken gebelik
Diğeri normal
Alsana sen de bi test
Canım evet bende 20 eylulde transfer oldum evet bellı canım ondada benım hıc yok sımdılık yarın sabah erkenden bırdaha deneyım bakalım erken gebelık 2.tedavımde 2 kez yaptım ıkısıde pozıtıf vermıstı predıktor kanda negatıf alınca cok kotu olmustum baya umutlanmıstım oyuzden ondan almadım neyse umarım ıdrara gec gecıyodur benım ondan yoktur

Ciddi misin cok üzüldüm suanda

İnsallaj bu sefer herseyde pozitif olur sonuc

Ovitrelle nın etkisi ile mı pozitif çıkmıştı acaba canım InşAllah bu sefer nasip eyler Rabbim benim 22sinde oldu transferim. Ben transfer olduğum günü de sayıyorum öğle olunca 6. Günündeyim dedim yarın cesaret edebilirsem test alıp yapmak istiyorum

Olabılır canım ozman catlatma ıgnesı kullanmıstım dondurlmus degıldı.bıde ılk tedavıde tutmustu kaybettım 2.cı de oyle poztıf gorunce tuttu dıye baya kaptrmıstım kendımı bu 4. Tedavım ıns bunda nasıp olur.senın yarın 6. Gun oluyo

Ben cumartesi günü transferim oldu doktorumda 3 ekim çarşamba günü transferin 12. Günü kan ver diye not düştü ilk günü sayınca çarşamba günü 12. Gün oluyo o yüzden transfer gününü de sayıyorlar diye düşündüm.

Kizlar lekelenme tamamen bitti. Eğer o adet olsaydı kesilmezdi değil mi? Crinone jel engel olamazdı gelmesine değil mi?
Ya sabaha kadar bunları dusunucem sanirim test yapana kadar rahat yok galiba
Sizleri de rahatsız ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…