- Konu Sahibi cocukoloji
-
Cnm tabikiii kesemezzz jel, rabbin eliyle işallah hamilesin cnm güsel haberlerle gel cnm...Kizlar lekelenme tamamen bitti. Eğer o adet olsaydı kesilmezdi değil mi? Crinone jel engel olamazdı gelmesine değil mi?
Ya sabaha kadar bunları dusunucem sanirim test yapana kadar rahat yok galiba
Sizleri de rahatsız ediyorum..
Inşallah canım bende öyle umuyorum..Cnm tabikiii kesemezzz jel, rabbin eliyle işallah hamilesin cnm güsel haberlerle gel cnm...
Benim 6. Gün çıktıKızlarrr yrn 7.günüm galiba dayanamayıp sabah test ypıcm erken gebelik testi sizce çıkarmı?
Bı sen bı ben kaldık zaten yap cıkmazsa beklemeye devam canm bende normal test yapcam sabah ılk ıdrrlaKızlarrr yrn 7.günüm galiba dayanamayıp sabah test ypıcm erken gebelik testi sizce çıkarmı?
Ben yaptım 5 ve 6. Gün silik çıktı. Bugün 7.güne girdimBı sen bı ben kaldık zaten yap cıkmazsa beklemeye devam canm bende normal test yapcam sabah ılk ıdrrla
Canim bende jel kullaniyordum bir defa kırmızı minik geldi sonra bir kac kez jelle kahve geldi ve benimde kesildi sen kötü düşünme insallah iyi haber alırsın.Kizlar lekelenme tamamen bitti. Eğer o adet olsaydı kesilmezdi değil mi? Crinone jel engel olamazdı gelmesine değil mi?
Ya sabaha kadar bunları dusunucem sanirim test yapana kadar rahat yok galiba
Sizleri de rahatsız ediyorum..
Canım sen kendini hazir hissediyorsan yap yoksa bekle. Ama biran geliyor kendini testin başında buluyorsun hemde öylesine bir bahaneyleKızlarrr yrn 7.günüm galiba dayanamayıp sabah test ypıcm erken gebelik testi sizce çıkarmı?
Maşallah bunun farkında olması bile cok güzel. Görev gibi gorende cok :)Oo daha erken bu sözlere eşim doğumdan sonra sen nasıl birseysin dedi anlamadım dedim kendini düşünmeden 9ay geçirdin bebek için gittin masaya yattın sezeryan oldun ben kadın olsa idim evlenmezdim dedi
Canım bence hemen olumsuz düşünme. Ben 7. Gun normal gebelik testininin başında buldum kendimi ve cok silik cizgi görünüyordu bayağı korktum çünkü ben transfer günü catlatma ignesi yapmıştım. Etkisi 10 gune yakin sürüyor zaten. Ben o cizgiyi ilac etkisidir dedim ama sonra gun gün koyulasmaya başladı. Oyle aman aman bir koyulukta degildi. Korkularını ve kaygini anliyorum Sabır et canim elimizden baska da birsey gelmiyor. Insallah gonlundeki hayır olur senin kucağında olurKızlar normal kaset testlerden yapmısmıydınız 6.7.gunlerde erkenmı yaptım negatıf cıkıyo
yok canım normal gebelık testı ınternetten almistım 5 tane gun gun yapıcam bakalım c
Maşallah canim hadi inşallah.Doktorum aradı cumartesi günü artışımızıda gördükmü sıra kesemizde dedi :)))
ben de opu ve transfere girerken işte duygulandı benimki
transferden beri zaten koltuktan kaldırmıyor
hep o baktı bana sağolsun ama işte davranısları ıle bellı edıyor
keske oturup konu hakkında ıkı lafın belını kırsak
Günaydın canımGünaydın kızlar benim testim yine negatifbeklemeye devam ama yinede.inşallah güzel hayırlı haberler alacagımız bı gun olur.test sonucunu alanlar evde yapanlar haberlerınızı beklıyorum
Bu sabah ben yıne test yaptımGünaydın canım
Kan testi kaçıncı gün DEDİ dr
Embriyo kaçıncı gündü ?
günaydınKızlarrr günaydınnn ben kndime güvenemedim bugün 7.gün yapamadım test ya 9yada 10.gün yaparım dedim
Aynen öyle oldugünaydın
en cesaretli benim sanırım forumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?