- 10 Mart 2017
- 766
- 963
- 103
- Konu Sahibi cocukoloji
-
İns sonucun guzel olur cnm kac yumurta toplandi pekiBenimle aynısın bendede yaş 30 ve sebepsiz inferlilite tüp bebek başladık dün yumurta toplamam oldu
Gayet iyi çıkmıl neden igne verdi anlamadım?Benden istediler progesteron 15.58 çıktı iğne verdi prolutex 25 mg onu vuruluyorum
Hadiiii bakalım şanslı ugurlu gelsin arkadaşım sana bu topikkkkMerhaba kızlar, benim 8. Deneme, 2 adet ngs li sağlıklı dondurulmuş embriyo transferim oldu. 26 eylül test günüm. Hep aklımda bu konu var, herkese bol şans diliyorum
Hayırlı ugurlu olur işallah cnmmMerhaba kızlarr ,
Benim de 3.gün 12 hücreli bir adet embriyocuğum var ve Allah nasip ederse ekim ayı içinde transferim gerçekleşecek.. Lucrin kullanıyorum 8.günüm
Güsel haberlerle gel arkadaşım rabbimm hepimize nasip eder işallahSelam kızlar ben de 15 eylül de dondurulmuş transfer oldum test tarihim 27 eylül belirtim de YÖK 2. Denemem... Rabbim herkesle bir hayırlısını versin
Tesekkur ederim canım Allah isteyen herkesi evlatları ile ödüllendirsin inşallahHayırlı ugurlu olur işallah cnmm
Amin canım inşallah beklemek kısmı zor kısa süreli hamilelik oyunuGüsel haberlerle gel arkadaşım rabbimm hepimize nasip eder işallah
Sağol canım, hepimiz için inşallahhHadiiii bakalım şanslı ugurlu gelsin arkadaşım sana bu topikkkk
10 yumurta toplandı ama 3 tanesi döllenmiş bakalım inşallah olumlu gelişirİns sonucun guzel olur cnm kac yumurta toplandi peki
Bende de çok oluyor akıntı anlamıyorum yıldız ağrılarım gitti ara ara geliyor artık :/akıntım oluyor, adet oldum sanıyorum.. sabırrrr inşallah
Anlamadım ki bende embriyolar yumurtlamış içerde heralde daha iyi tutunsun diye miGayet iyi çıkmıl neden igne verdi anlamadım?
O nasıl bişey oluyormuş ilk defa duydum acaba hücresi mi büyüdüAnlamadım ki bende embriyolar yumurtlamış içerde heralde daha iyi tutunsun diye mi
O igneyi genelde eger embriyo tutunmuşsa rahimde düşmesin diye veriolar ama 10nun altında çıkanlara, hadi hayırlısı cnm...Anlamadım ki bende embriyolar yumurtlamış içerde heralde daha iyi tutunsun diye mi
canım ne iğnesi yaptırmıştınO igneyi genelde eger embriyo tutunmuşsa rahimde düşmesin diye veriolar ama 10nun altında çıkanlara, hadi hayırlısı cnm...
Ay canım ağzından bal damlıyor hadi hayırlısı inşallahO igneyi genelde eger embriyo tutunmuşsa rahimde düşmesin diye veriolar ama 10nun altında çıkanlara, hadi hayırlısı cnm...
Prolutex 25 mg canımcanım ne iğnesi yaptırmıştın
proluton depot yaptırdım ben transfer öncesi . pozitif olursa tekrar yaptıracağım ve clexane 0,4 aşlayacağım. inşallahhh....Prolutex 25 mg canım
O kadar çok ilaç ve tedavi şekli var ki artık kafam karışıyor :) Burada olmak rahatlatıyor beni bilgi sahibi oluyorum benim 4. Denemem ilk def transfer sonrası iğne oluyorum ve ilk defa progesteron değerim bu değerde diğerlerinde hep 40 50 arasıydı ve tutmadı hiçproluton depot yaptırdım ben transfer öncesi . pozitif olursa tekrar yaptıracağım ve clexane 0,4 aşlayacağım. inşallahhh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?