2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Cnm bnm tuttugunda hep progestanım 15degerindeydi bunuda sölemeden geçemicem, içime doguyo senin bu iş hayırlısıyla tutmuş

Slm kizlar benim 20 agustosta yumurtalarım toplandi 31 eylulde ilk reglimi oldum doktorum bir sonraki ay reglinin ikinci gunu gel dedi...rahmim dinlenecekmis daha iyi olurmus...ekimde olacak buyuk ihtimal transfer.3 tane embriyo var bakalim neler olacak:)

Gunaydinlarrr canlarr nasilsiniz bakalim kimlerde ne belirti ya da his var ogrenelim bakalim bende heyecan ve korku basladi bugun 7. Gun oldu bile hayirlisi hepimiz icin ins

Cnm bnm tuttugunda hep progestanım 15degerindeydi bunuda sölemeden geçemicem, içime doguyo senin bu iş hayırlısıyla tutmuş
İnşallah canım tutunmuştur Rabbim nerede varsa kimsenin kucağını boş bırakmasın e2 kaçtı senin benim 64.26 çıktı diğer 3 denemede 400 ün altına düşmedi

Gunaydinlarrr canlarr nasilsiniz bakalim kimlerde ne belirti ya da his var ogrenelim bakalim bende heyecan ve korku basladi bugun 7. Gun oldu bile hayirlisi hepimiz icin ins
Günaydınnn :) Bende ağrı sızı gitti akıntım çok oluyor arada rahimde kasılma oluyor ama lekelenme fln yok herkeste oluyor mu bu lekelenme

Benim kasıklarımda karıncalanma devam ediyor, bir sağ bir sol taraf ve neredeyse her an bu his var. Nadir mide bulantım var. Dün sabah ağzımda metal tadıyla uyandım. 5. Günüm. Böyle..

Merhaba kizlar bende agustosta opu oldum 8 tane blastozyt donduruldu, ohss oldugum icin transfer gerceklesmedi, insallah benimde ekimde transferim gerceklesecek bu ikinci denemem, ilkinde tutmadi dondurulacak embroyada kalmamisti allahim bizede nasip etsin insallahhh

Merhabalar,
Benim 8 eylül transferim oldu bugun test yaptırdım, 343 degerim. şuan tutmus insallah saglıklı devam eder.
ilk denememde boş gebelik olmuştu
Hayırlısı olsun inşallah. Darısı başımıza ♡ Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bugün benimde 6.günüm bariz bir belirtim yok. Ara ara bazen sağda bazen solda kasık ağrım oluyor. Akıntım kanamam yok. Hayırlısı olsun hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…