- Konu Sahibi cocukoloji
-
Cnm bnm tuttugunda hep progestanım 15degerindeydi bunuda sölemeden geçemicem, içime doguyo senin bu iş hayırlısıyla tutmuşO kadar çok ilaç ve tedavi şekli var ki artık kafam karışıyor :) Burada olmak rahatlatıyor beni bilgi sahibi oluyorum benim 4. Denemem ilk def transfer sonrası iğne oluyorum ve ilk defa progesteron değerim bu değerde diğerlerinde hep 40 50 arasıydı ve tutmadı hiç
İnşallah canım tutunmuşturCnm bnm tuttugunda hep progestanım 15degerindeydi bunuda sölemeden geçemicem, içime doguyo senin bu iş hayırlısıyla tutmuş
Günaydınnn :) Bende ağrı sızı gitti akıntım çok oluyor arada rahimde kasılma oluyor ama lekelenme fln yok herkeste oluyor mu bu lekelenmeGunaydinlarrr canlarr nasilsiniz bakalim kimlerde ne belirti ya da his var ogrenelim bakalim bende heyecan ve korku basladi bugun 7. Gun oldu bile hayirlisi hepimiz icin ins
Gunaydinlarrr canlarr nasilsiniz bakalim kimlerde ne belirti ya da his var ogrenelim bakalim bende heyecan ve korku basladi bugun 7. Gun oldu bile hayirlisi hepimiz icin ins
Bende lekelenme ya da akıntı yok.Günaydınnn :) Bende ağrı sızı gitti akıntım çok oluyor arada rahimde kasılma oluyor ama lekelenme fln yok herkeste oluyor mu bu lekelenme
Bana vermedi crinone jel medicalde tedavi gördüğümde vermişlerdi onu erol hoca hiç kullanmadı bana ben kullanırken evet o çok akıyodu ama bu sefer hep sıvı akıntı oluyorBende lekelenme ya da akıntı yok.
Sadece crinone jel geliyo. 5. Günüm.
Hayırlısı olsun canım rabbim keseyi görmeyi de nasip etsin inşallahMerhabalar,
Benim 8 eylül transferim oldu bugun test yaptırdım, 343 degerim. şuan tutmus insallah saglıklı devam eder.
ilk denememde boş gebelik olmuştu
Benimde bu şuanki senin degerlerindeydi cnm...İnşallah canım tutunmuşturRabbim nerede varsa kimsenin kucağını boş bırakmasın e2 kaçtı senin benim 64.26 çıktı diğer 3 denemede 400 ün altına düşmedi
Aaaaa cnm gözünaydın hayırlı ugurlu olsun degerin çokkkkk güzellllMerhabalar,
Benim 8 eylül transferim oldu bugun test yaptırdım, 343 degerim. şuan tutmus insallah saglıklı devam eder.
Yokk degerin çok güzel cnm işallah herşey yolunda gider bu kaçıncı denemeydi cnm?Merhabalar,
Ananas ve kabak çekirdeği yiyorum birde transfer olmadan önce 20 gün soğan suyu içtim bBenimde bu şuanki senin degerlerindeydi cnm...
Hayırlısı olsun inşallah. Darısı başımıza ♡ Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhabalar,
BNde çok ananas yemiştim cnm..Ananas ve kabak çekirdeği yiyorum birde transfer olmadan önce 20 gün soğan suyu içtim b
bu ikinci deneme. dondurulmuş 6. gün embriyosuYokk degerin çok güzel cnm işallah herşey yolunda gider bu kaçıncı denemeydi cnm?
Aaa hatırladım cnm bnmde son 1tane cuma günü transfer olck 6.gün embriyosu, kaç tane transfer edildi cnm?bu ikinci deneme. dondurulmuş 6. gün embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?