- Konu Sahibi cocukoloji
-
Nasıl olmuştu cnm??? Bnm geçen hamileligimde 11.günümde beta 84olmasına ragmen bu test negatifti nerdeyse, hiç çıkmamıştı, bgn 7.günüm acaba erkenmi yptımmm oooofff oooffff içim içimi yiyoooo ooffffCanım atsana bı testını uzulme dur demekkı benım gbı senınde ıdarara gec gecıyo benım tutan hamılelıgımdede aynı oyle olmustu
Kasıgımda hala agrıo oofff oooffff çokk moralimm bozulduuu anlatamamCanım atsana bı testını uzulme dur demekkı benım gbı senınde ıdarara gec gecıyo benım tutan hamılelıgımdede aynı oyle olmustu
Benımde kanda 200 e yakındı ama erken gebelıkte ip gbı var dıodum ben harıc herkes yok demıstı testın yerımı acaba dıe arada kalmıstım hatta dusun deger 200 de bellı olması gerekır normaldeNasıl olmuştu cnm??? Bnm geçen hamileligimde 11.günümde beta 84olmasına ragmen bu test negatifti nerdeyse, hiç çıkmamıştı, bgn 7.günüm acaba erkenmi yptımmm oooofff oooffff içim içimi yiyoooo ooffff
Yolla cnm bakalımBenım bu 3 saat sonra cıkan cızgı ne yaa
Görüomsn bak demek olabiliomuş rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize çok zor süreçler...Benımde kanda 200 e yakındı ama erken gebelıkte ip gbı var dıodum ben harıc herkes yok demıstı testın yerımı acaba dıe arada kalmıstım hatta dusun deger 200 de bellı olması gerekır normalde
Oooo o cok iyiymişBu forumda en cesaretli olan 2.gün yapmaya başlamıştı
İnşallah çıkar canım yaKızlarrr dayanamadım ve erken gebelik testi yaptım bgn 7.günüm ama malesef çıkmadı kocaman bi tek çizgibu transferimden önceki transferimde 11.gün ypmştm nerdeyse hiç görünmüodu 2.çizgi ozmn hamileydim, kızlar sizce erkenmi yaptım
Üzülüo insan çok zor süreçler ama elden n gelir rabbim n diosa o oluo...İnşallah çıkar canım ya
Kan vermeden üzülme olur mu
Cnm gözünaydın çok sevindim senin adına, kaçıncı günün cnm?Dosya boyutu buyuk gelıyo yuklenmıyo
Bir kan ver bakalım canım yaÜzülüo insan çok zor süreçler ama elden n gelir rabbim n diosa o oluo...
Kanı ancak gününde veririm yüregim kaldırmıo, 3ekimde vercm..Bir kan ver bakalım canım ya
İnsallah vardır dualarım seninle
Ben hata oldgnu hiç düşünmüorm çnkü megatif olan degişmio gözün aydın kaçıncı gün bgn?Kızlar ama bu tam 3 saat sonra cıktı ılk 1 saatte bembeyaZdı hata olabılır yanı
Canım bı testını atsanaKanı ancak gününde veririm yüregim kaldırmıo, 3ekimde vercm..
Cnm tek çizgi yok bişiCanım bı testını atsana
E senin de var çizgi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?