- Konu Sahibi cocukoloji
-
Canım bunda var sılık bak ben 10 dakıka oldu test yapalı hala sılık bıle cıkmadı beklıyorum basındaBak bidaha yolluorm
Günaydınlar... Canım birincisi kendin vücudunu daha önce ki deneyiminden tanimissin çıkmıyor diyorsun ikincisi bu testte cizgi var. Üzülme canim bence bugun bidaha yap icin rahat etsin yada git kan ver bu arada kalma hissi seni daha cok uzmesin.Bak bidaha yolluorm
Var mi bir degisme canim ??Eki Görüntüle 2193351 13 dakıka oldu test hala böyle sılık bıle yok dun oyüzden inanmamıştım bakalım dünkü çizgi çıkacakmı bundada başında nöbet tutuyorum resmenyarım saat sonra cıkan sonuçlar gecersıZdır yazıyo
Cnm ama bnm dünkü testde geç çıktı snradan, internette araştırdım dioki eger kanda beta düşükse idrar testi geç okur geç geçer dioEki Görüntüle 2193351 13 dakıka oldu test hala böyle sılık bıle yok dun oyüzden inanmamıştım bakalım dünkü çizgi çıkacakmı bundada başında nöbet tutuyorum resmenyarım saat sonra cıkan sonuçlar gecersıZdır yazıyo
Cnm hak veriorm evt vücudumu tanıdm geçen defaki hamilelikteki aynı belirtiler ama test sonradan ikinci çizgi çıktı artık test ypıck yğregim yok kendimi test günüm sabahı saglık ocagından randevu aldım..Günaydınlar... Canım birincisi kendin vücudunu daha önce ki deneyiminden tanimissin çıkmıyor diyorsun ikincisi bu testte cizgi var. Üzülme canim bence bugun bidaha yap icin rahat etsin yada git kan ver bu arada kalma hissi seni daha cok uzmesin.
Cnm bekle bak belki dünkü test gbi snradan çıkar yada erken gebelik alıp denesen böle dha çok yıprandın ama dünkü testinde çıkmış geçte olsa demekki kanında beta var yoksa o silik çizgide çıkmazdı bnce sence?Eki Görüntüle 2193351 13 dakıka oldu test hala böyle sılık bıle yok dun oyüzden inanmamıştım bakalım dünkü çizgi çıkacakmı bundada başında nöbet tutuyorum resmenyarım saat sonra cıkan sonuçlar gecersıZdır yazıyo
Maşallah ne güzel haberler ne güzelCanım benimde bugün 14.Gün 3..Gün embriyosu 399 cıktı değerim nasıl iyi bir değer mi?
Ben de 3. Gün yapmıştımBu forumda en cesaretli olan 2.gün yapmaya başlamıştı
Cnm çok sevindim ama bak çıkmış yineEki Görüntüle 2193372
Canm bı saat bekledım hıc bırsey yoktu uyudum sımdı kalktım baktm dünkü gbi belirgin değil testler hatalı bugun bi erken gebelık testı alayım barı
Kız bende senden bahsediyordum zaten:)) 2.gün diye kalmış aklımda :)) olsun 3.gün yapsan da yine rekor sendeBen de 3. Gün yapmıştım
Canım bunda çizgi varBak bidaha yolluorm
:))Kız bende senden bahsediyordum zaten:)) 2.gün diye kalmış aklımda :)) olsun 3.gün yapsan da yine rekor sende
Bana da var gibi geldiCanım bunda çizgi var
Cnm ama sonradan çıktı geçerlimidirkiiCanım bunda çizgi var
Geç okumuş olabilir. Erken gebelik yapacak mısın?Cnm ama sonradan çıktı geçerlimidirkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?