- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
- Konu Sahibi cocukoloji
-
Kontrole gittik ama transfer provası olmadımMerhaba bende kasımda nasipse donmuş transfer olacağım. Ekim adetin bitince 2-3 gün içinde kontrole gel dedi doktorum. Transfer provası gibi birşey yapacakmış yapışıklık vs. Varmı diye bakacakmış siz böyle birşey yaşadınız mı?
Amin cnmmcocukoloji bende çift olarak gördüm test günü güzel haberlerini alıcaz inşallah moralini bozma sakın:))
Benım gecen hafta persembe gunuydu transferım bu pazartesı ıse baalayacagım fazla olmusnoldu ılk dort gun alıp gecen hasta baslasaydım kendımıde bukadar dınlemezdım aslında dıye dusundumMerhablar arkadaslar
Ekimin 15 i gibi dondurumus transferim olacak cok heyecanliyim
Allahtan is buldum pek dusunmem. Onceden transfer olan arkadaslar transfer sonrasi kac gun raporalmamgerekir
Cnm bu erken gebelik testiydi ztn, geç okuma durumu olabiliomuGeç okumuş olabilir. Erken gebelik yapacak mısın?
Nasıl birşey olduğunu merak ediyorum ağrılı sancılı birşey mi acaba?Kontrole gittik ama transfer provası olmadım
Sanirim Şişli memorial e giden bir arkadaşıma olmustu
Var canm allahın ıznıyle benım ılk gebelıgımdede ondan daha sılıktı nezman cıktı tam nekadar sure sonra kan tahlılıne kadar yapmayacaksın bırdahabdımıCnm bu erken gebelik testiydi ztn, geç okuma durumu olabiliomu
Hayirli olsun hakkinda zor bir surec allah sabir versinBenım gecen hafta persembe gunuydu transferım bu pazartesı ıse baalayacagım fazla olmusnoldu ılk dort gun alıp gecen hasta baslasaydım kendımıde bukadar dınlemezdım aslında dıye dusundum
Cnmm işte testi bıraktım içeri gttm bi yarım saate çıktı işte geçerlimidirkiiiii nettede yazıoki geç okuyabiliomuş idrar testleri n diosun???Var canm allahın ıznıyle benım ılk gebelıgımdede ondan daha sılıktı nezman cıktı tam nekadar sure sonra kan tahlılıne kadar yapmayacaksın bırdahabdımı
Benim 3. gün çok silik olan da çizgi haline hemen gelmemişti. İdrarda beta hcg yoksa hiç bi zaman çıkmaz diye düşünüyorum. Ne önce ne de sonra..Cnm bu erken gebelik testiydi ztn, geç okuma durumu olabiliomu
Yanı durduk yere cıkacagına ınanmıyorum benım baya gec olması bıde dunkune gore bugunknn sılık olması benı baya suphelendırdı ama sonucta negatıf dıyemeyız ıkımızede bence umut var moral bozmayalım canmCnmm işte testi bıraktım içeri gttm bi yarım saate çıktı işte geçerlimidirkiiiii nettede yazıoki geç okuyabiliomuş idrar testleri n diosun???
Cnmmm haklısın bnde umutluyum ikimiz içindeYanı durduk yere cıkacagına ınanmıyorum benım baya gec olması bıde dunkune gore bugunknn sılık olması benı baya suphelendırdı ama sonucta negatıf dıyemeyız ıkımızede bence umut var moral bozmayalım canm
Cnm bnde öle düşünüorum işallah düşüncelerimiz dogrudur saol arkadaşımBenim 3. gün çok silik olan da çizgi haline hemen gelmemişti. İdrarda beta hcg yoksa hiç bi zaman çıkmaz diye düşünüyorum. Ne önce ne de sonra..
Transfer ağrılı sancılı DEĞİL canımNasıl birşey olduğunu merak ediyorum ağrılı sancılı birşey mi acaba?
Anladım canım insan yaşamadığı ve bilmediği birşeyle ilgili tedirgin oluyor teşekkür ederim cevabın için.Transfer ağrılı sancılı DEĞİL canım
Cok kısa sürüyor
Muayene gbi düşün
Canım sen pazar gunu verceksın dımı kanı yukselısı gormek ıcınTransfer ağrılı sancılı DEĞİL canım
Cok kısa sürüyor
Muayene gbi düşün
Ben anestezili transfer oldum ilk denemem de çok gerilip titremiştim. Yeni doktoruma bunu anlatınca ikinci transferimi anestezili yaptıAnladım canım insan yaşamadığı ve bilmediği birşeyle ilgili tedirgin oluyor teşekkür ederim cevabın için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?