- 25 Mayıs 2010
- 1.049
- 1.447
- 133
- Konu Sahibi cocukoloji
-
Hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim sabrını kuvvetini versin.. Geride donmuş olması bile avantaj...Benim degerim düşmüş kimyasal oldu yani diger dondurulmuslarla kasima kaldi artık
Bende doktoruma opu da anestezi varda ben trasferden korkuyorum demiştim. Acaba ondan mı provaya çağırdı beni böyle. Peki extra ücret istediler mi anestezi için.Ben anestezili transfer oldum ilk denemem de çok gerilip titremiştim. Yeni doktoruma bunu anlatınca ikinci transferimi anestezili yaptı
Amin her seferinde artık alisirim olumsuz biseye desem de hep taze üzüluyo insan nasipten ötesi yok tabiHakkınızda hayırlısı olsun Rabbim sabrını kuvvetini versin.. Geride donmuş olması bile avantaj...
Evet ekstra ücret verdim. Ama ben o ameliyathaneye girince hep titriyorum kasıyorum kendimi panik atak var biraz. Riske atmayalım dedi. Çok şükür tuttu şimdilikBende doktoruma opu da anestezi varda ben trasferden korkuyorum demiştim. Acaba ondan mı provaya çağırdı beni böyle. Peki extra ücret istediler mi anestezi için.
Kaç kere denesekte her seferinde ayrı üzüntü olacak bunlar normal yaşadıklarımız kolay değil Rabbime sığınıp dua etmek en güzeli.. tutsa bile ne olacağı belli değil nasip...Amin her seferinde artık alisirim olumsuz biseye desem de hep taze üzüluyo insan nasipten ötesi yok tabi
Yaaa çok sevindim kucağına almakta nasip olsun inşallah. Şu prova olayına bir bakcam ne kadar dayanabiliyorum ona göre karar veririm bende.Evet ekstra ücret verdim. Ama ben o ameliyathaneye girince hep titriyorum kasıyorum kendimi panik atak var biraz. Riske atmayalım dedi. Çok şükür tuttu şimdilik
Amin teşekkür ederim.Hayırlısı olsun cnm hakkındaYaaa çok sevindim kucağına almakta nasip olsun inşallah. Şu prova olayına bir bakcam ne kadar dayanabiliyorum ona göre karar veririm bende.
Evet yarın vereceğimCanım sen pazar gunu verceksın dımı kanı yukselısı gormek ıcın
İnşallah canımCnm bnde öle düşünüorum işallah düşüncelerimiz dogrudur saol arkadaşım
Üzgünüm, bundan sonra umarım gerek olmaz ama baştan denemeniz gerekirse embriyolara ngs yaptırın. Düşükler ve kimyasalın olması sağlıksız embriyo ihtimalini gösteriyor..Benim degerim düşmüş kimyasal oldu yani diger dondurulmuslarla kasima kaldi artık
Aaaa bekle biras cnm çıkıcaktır eminimErken gebelık testı yaptım hıcbısey cıkmadı kızlar ya
Cnm bnm bak üzüldüm şimdi ama donmuşunun olmasına çok sevindim ne güsel işte çok kolay dondurulmuş transferi hiçbişe anlamıosun işallahhh güsel hayırlı en güzeli olur bu defa cnmmAmin her seferinde artık alisirim olumsuz biseye desem de hep taze üzüluyo insan nasipten ötesi yok tabi
Canım 1 saat gectı hıcbısey yok ıcını actım dusun demekkı dıger testler hatalymıs yada kımyasal oldu moralım bozuldu bayaAaaa bekle biras cnm çıkıcaktır eminim
benımde bu pzt 1 ekımMerhablar arkadaslar
Ekimin 15 i gibi dondurumus transferim olacak cok heyecanliyim
Allahtan is buldum pek dusunmem. Onceden transfer olan arkadaslar transfer sonrasi kac gun raporalmamgerekir
Cnm ama beta olmasaydı diger testlerdede çıkmazdı bi diger testlerdende yarın yapmayı dene bnce bgn daha deneme, kafa çok karışıo insan çok yıpranıo cnm hayırlısı ile işallah rabbim hayırlısını nasip eder bizlereCanım 1 saat gectı hıcbısey yok ıcını actım dusun demekkı dıger testler hatalymıs yada kımyasal oldu moralım bozuldu baya
Anlamadımkı ya daha yapmam zaten ya kan verıp kurtulcam tamamenCnm ama beta olmasaydı diger testlerdede çıkmazdı bi diger testlerdende yarın yapmayı dene bnce bgn daha deneme, kafa çok karışıo insan çok yıpranıo cnm hayırlısı ile işallah rabbim hayırlısını nasip eder bizlere
İnş ya dedım erken gebelık alayım kafamdakı soru ısaretı gtsın daha beter oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?