- Konu Sahibi cocukoloji
-
Amin cnm hadiii güsel haberlerini bekliorz topigimizeeBugün benimde 6.günüm bariz bir belirtim yok. Ara ara bazen sağda bazen solda kasık ağrım oluyor. Akıntım kanamam yok. Hayırlısı olsun hepimiz için
1 tanecik :)Aaa hatırladım cnm bnmde son 1tane cuma günü transfer olck 6.gün embriyosu, kaç tane transfer edildi cnm?
Ayyyy cnm bnm bana nasıl umut oldun anlatamammm1 tanecik :)
Ben canım milyonda bir görülen pkolardan bide rahimin arka duvarına yapışık 4 tane ameliyatlada alınamıyo tek tavsiyem soğan suyu iç derimKızlar hamileleri tebrik ediyor Allah tamamına erdirsin diyorum :) aranızda pko olan var mı
Canım geçmiş olsun tam anlamadım kistlerden 4 tane rahim arka duvarına mi yapışık? Ne durumdasın şu an tüp bebek yaptirdin mi hiçBen canım milyonda bir görülen pkolardan bide rahimin arka duvarına yapışık 4 tane ameliyatlada alınamıyo tek tavsiyem soğan suyu iç derim
canım benim de 1 ay sonra transfer olduKızlar rahim dinlendirme de olan varmı pazartesi yumurtalarım toplandı ama transfer birdahaki ay rahim dinlendirme uyguluyor doktor benim gibi olan varmı
Progesteronu nasıl alıyorsunuz peki, fitille mi?Bana vermedi crinone jel medicalde tedavi gördüğümde vermişlerdi onu erol hoca hiç kullanmadı bana ben kullanırken evet o çok akıyodu ama bu sefer hep sıvı akıntı oluyor
Benim 3 ay sonra transfer olduKızlar rahim dinlendirme de olan varmı pazartesi yumurtalarım toplandı ama transfer birdahaki ay rahim dinlendirme uyguluyor doktor benim gibi olan varmı
Ayyyy cnm bnm bana nasıl umut oldun anlatamammmRAbbim hepimizin yüzünü güldürsün işallah....
4 adet ayrı ayrı boyutlarda rahim duvarına yapışık kist canım 4. Denemem bu transferden önce soğan suyu içtim şimdi bu süreçte de çok dikkat ediyorumCanım geçmiş olsun tam anlamadım kistlerden 4 tane rahim arka duvarına mi yapışık? Ne durumdasın şu an tüp bebek yaptirdin mi hiç
Sağlık dolu devam etsin inşallah, çok tebrik ederimbu ikinci deneme. dondurulmuş 6. gün embriyosu
Hem fitil olarak hemde iğneye başladım 3. Günüm bugünProgesteronu nasıl alıyorsunuz peki, fitille mi?
Inşallah tutunur canım hayırlı olsun4 adet ayrı ayrı boyutlarda rahim duvarına yapışık kist canım 4. Denemem bu transferden önce soğan suyu içtim şimdi bu süreçte de çok dikkat ediyorum
Güzel haberler getirirsin umarımBenimde sadece sirt agrim var 5. Gun mide bulantim olmustu suan 7. Gunum bitmek uzere yarin 8. Gun test yapmaya korkuyorum rabbim hepimizin yuzunu guldursun biran evvel ins
En yakın kimin transferi veya sonucu var paylaşalım herkes en azından kndinkini takip edebilim birbirimizi
Benim transferim 21eylül cuma
Benim 27 eylül test günümBenim test günüm 26 eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?