2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Hayırlısı olsun canım inş bi mucize olurda yükselir degerın pazartesı gunu

G Gizos_02 Tatlım ilk değerin iyiymiş bu demek oluyorki embriyo rahime tutunmaya çalışıyo ama değerler iki gün arayla iki katı en az yükselmesi sağlıklı bir tutunma ve kese oluşumu demek seninki düşmeye başlamış kimyasal gebelik olabilir. Ama hayat mucizelerle dolu inşallah yaniliyorumdur inşallah yükselir

Cnm rabbim işallah bebeginin tutunmasına yardım edicek hiç üzülme degerim düşük diye bnm geçen hamileligim ilk 86ydı snra 410 oldu ama snra tutunsada düşürdüm bebegi yaniiii degere takılma inankiii o bebegin gelecegi varsa yinede tutunur, sen moralini bozma sürekli dinlen...

Tatlım konuyu takip edemiyorum çok rahatsızım ama aklım burda sen ne yaptın bugün kaçıncı gün test yaptım mı beni bilgilendir canim
Cnm işte dün 7.günümdü erken gebelik testi yaptım gördünmü? Önce çizgi yoktu snra silik çıktı n kdr geçerli bilmiorm cnm sence?

Eklentiler

• 5966AB2E-974E-4D04-BD02-59CFD1098528.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 50
Orda bir hayalet çizgi gördüm sanki ama erken yapmışsın gülüm biliyorum sende sabirsizlaniyosun bu çok normal ama orda ikinci çizgi olması bence güzel bi haber gibime geldi ama yinede test yapmak için erken 7.ci gün şimdi senin içine kurt düşmüştür iyice kafan karışacak ama bence tuttu o silik çizgi beni çok umutlandırdı ne yalan söyliyim

Bugün kaçıncı günü transferinin????????
5.gun embrıyosu 9.gun canım dün normal testte 3 saat gbı bı zamandan sonra baya net cıktı bugun sabahta yaptım oda sonradan cıktı erken gebelık aldım onda hıc gorunmuyo cok zorlarsam bı ip gbı gölgemi buharlasma çizgisimi belli bıle degıl resımde ımkansız cıkmıyo

Tabi canım doktorum gebelik var kimsayal diyemem beta hcg ni yükseltecek ilaç kullanmıyosun olabilir böyle şeyler sabır edicez dedi

Aminn cnm aminnn işallahhh hayırlısı olsun hepimiz için rabbim her istiyen ve diliyenin karnını bebişlerle doldursun

Ben de 6.Gün yaptım
Çizgi silikti
Hamileymısım

Evet canım ya grip gibi bişi oldum boğazım şiş ağzım yara iştah sıfır bide halsizlik yataktan hiç çıkmaz oldum üşüyorum sürekli geceleri yanıyorum karmakarışık ruh halindeyim bide adet sancısı gibi ağrım var batma hissi buat zaten hiç bitmiyo öyle işte biraz dertliyim

Oh oh maşallah silik çizgi bile sevindiriyor ya bide o rakamlari görünce şok olacaksınız şok
Ben yaptım kan testi
İkinciyi yapacağım yarın
Valla ben şoktayım sanki
Duygusal olamadım cok garip duygular içindeyim
Başkalarının hamilelik haberinde ağlardım
Kendim cok durgunum
Normalde cok duygusal merhametliyim

Kendimde bir acayip oldum enteresan yani tam anlatamıyorum
Çok sıradan birşeyimiş gibiyim

Çok geçmiş olsn cnm acil şifalar diliorm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…