- Konu Sahibi cocukoloji
-
Hayırlısı olsun canım inş bi mucize olurda yükselir degerın pazartesı gunuKızlar 12. Gün değer 67 14. Gün değeri 77.1 16. Gün değeri 67.1 doktorum gebelik var neden tutarsız gidiyo anlamadım dedi bir daha pazartesi günü beta hcg istedi bazı hamileliklerde oluyo böyle bol bol dinleniceksin dedi
İnşallah canımHayırlısı olsun canım inş bi mucize olurda yükselir degerın pazartesı gunu
Diorum ya her test farklı rabbim işallah yüzümüzü güldürürİnş ya dedım erken gebelık alayım kafamdakı soru ısaretı gtsın daha beter oldu
Diorum ya her test farklı rabbim işallah yüzümüzü güldürür
Erken gebelık testı yaptım hıcbısey cıkmadı kızlar ya
Cnm rabbim işallah bebeginin tutunmasına yardım edicekKızlar 12. Gün değer 67 14. Gün değeri 77.1 16. Gün değeri 67.1 doktorum gebelik var neden tutarsız gidiyo anlamadım dedi bir daha pazartesi günü beta hcg istedi bazı hamileliklerde oluyo böyle bol bol dinleniceksin dedi
Cnm işte dün 7.günümdü erken gebelik testi yaptım gördünmü? Önce çizgi yoktu snra silik çıktı n kdr geçerli bilmiorm cnm sence?Tatlım konuyu takip edemiyorum çok rahatsızım ama aklım burda sen ne yaptın bugün kaçıncı gün test yaptım mı beni bilgilendir canim
5.gun embrıyosu 9.gun canım dün normal testte 3 saat gbı bı zamandan sonra baya net cıktı bugun sabahta yaptım oda sonradan cıktı erken gebelık aldım onda hıc gorunmuyo cok zorlarsam bı ip gbı gölgemi buharlasma çizgisimi belli bıle degıl resımde ımkansız cıkmıyoBugün kaçıncı günü transferinin????????
Tabi canım doktorum gebelik var kimsayal diyemem beta hcg ni yükseltecek ilaç kullanmıyosun olabilir böyle şeyler sabır edicez dediCnm rabbim işallah bebeginin tutunmasına yardım edicekhiç üzülme degerim düşük diye bnm geçen hamileligim ilk 86ydı snra 410 oldu ama snra tutunsada düşürdüm bebegi yaniiii degere takılma inankiii o bebegin gelecegi varsa yinede tutunur, sen moralini bozma sürekli dinlen...
Amin cnm amin...Tabi canım doktorum gebelik var kimsayal diyemem beta hcg ni yükseltecek ilaç kullanmıyosun olabilir böyle şeyler sabır edicez dedi
Aminn cnm aminnn işallahhh hayırlısı olsun hepimiz için rabbim her istiyen ve diliyenin karnını bebişlerle doldursunOrda bir hayalet çizgi gördüm sanki ama erken yapmışsın gülüm biliyorum sende sabirsizlaniyosun bu çok normal ama orda ikinci çizgi olması bence güzel bi haber gibime geldi ama yinede test yapmak için erken 7.ci gün şimdi senin içine kurt düşmüştür iyice kafan karışacak ama bence tuttu o silik çizgi beni çok umutlandırdı ne yalan söyliyim
Ben de 6.Gün yaptımOrda bir hayalet çizgi gördüm sanki ama erken yapmışsın gülüm biliyorum sende sabirsizlaniyosun bu çok normal ama orda ikinci çizgi olması bence güzel bi haber gibime geldi ama yinede test yapmak için erken 7.ci gün şimdi senin içine kurt düşmüştür iyice kafan karışacak ama bence tuttu o silik çizgi beni çok umutlandırdı ne yalan söyliyim
Aminnn işallah cnmmBen de 6.Gün yaptım
Çizgi silikti
Hamileymısım
Tatlım konuyu takip edemiyorum çok rahatsızım ama aklım burda sen ne yaptın bugün kaçıncı gün test yaptım mı beni bilgilendir canim
Oh oh maşallah silik çizgi bile sevindiriyor ya bide o rakamlari görünce şok olacaksınız şokBen de 6.Gün yaptım
Çizgi silikti
Hamileymısım
Ben yaptım kan testiOh oh maşallah silik çizgi bile sevindiriyor ya bide o rakamlari görünce şok olacaksınız şok
Çok geçmiş olsn cnm acil şifalar diliorm..Evet canım ya grip gibi bişi oldum boğazım şiş ağzım yara iştah sıfır bide halsizlik yataktan hiç çıkmaz oldum üşüyorum sürekli geceleri yanıyorum karmakarışık ruh halindeyim bide adet sancısı gibi ağrım var batma hissi buat zaten hiç bitmiyo öyle işte biraz dertliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?