- 22 Ocak 2018
- 189
- 370
- 23
- 38
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.001
Evet canım ya grip gibi bişi oldum boğazım şiş ağzım yara iştah sıfır bide halsizlik yataktan hiç çıkmaz oldum üşüyorum sürekli geceleri yanıyorum karmakarışık ruh halindeyim bide adet sancısı gibi ağrım var batma hissi buat zaten hiç bitmiyo öyle işte biraz dertliyim
Aaaa cnm şokkk oldumm şuan cnmm, nasıl yani yaa okdr testinde silik çıkmıştı ama, nasıl böle oldu inanki şuan çok üzüldüm cnmmKızlar kan verdım 4. Denemde bu sonucla husran oldu 0.1 sonuc hayırlısını ıstedım hep hayırlısındemekkı buymus enazından test yapıp stres olmaktan kurtuldumsonuc bekleyenlerın allah gonlundekını nasıp etsın ınsallah hamıle olanlarda sag saglım kucagınıza alırsınız ınsallah arada gırer bakarım neyaptınız ne ettınız diye kendinize ıyı bakın canlar
Benimde bu kasık ve bel agrım hiç bırakmadı bni rabbim sen hayır eyle...Geçmiş olsun canım dikkat et olur mu..
Bol bol dinlen.. benim de kaşık ve bel ağrılarım var insan tedirgin oluyor ağrı oldukça.. umarım herşey yolundadır.
Kızlar kan verdım 4. Denemde bu sonucla husran oldu 0.1 sonuc hayırlısını ıstedım hep hayırlısındemekkı buymus enazından test yapıp stres olmaktan kurtuldumsonuc bekleyenlerın allah gonlundekını nasıp etsın ınsallah hamıle olanlarda sag saglım kucagınıza alırsınız ınsallah arada gırer bakarım neyaptınız ne ettınız diye kendinize ıyı bakın canlar
Benimde bu kasık ve bel agrım hiç bırakmadı bni rabbim sen hayır eyle...
Cnm bnm bgn 8.gnm ayakta uzun kaldımmo biras yoruldmmu bel agrım kasık baskım artıo seninde böyle bi agrımı?Evet kızlar ya benim çok ağrım oluyo bazen acaba benmi abartıyorum diyorum ama kasiklarimdaki baskı beni çok zorluyo hele belim hiç bel ağrısı bilmedim bu yaşıma kadar kopacak gibi ağrıyı dayanamadım doktoruma sordum herkesin ağrı eşiği farklıdır bazıları hiç ağrı sizi bilmez bazıları adet gibi şancı çeker yapacak pek bisi yok dedi sizdemi öylesiniz benmi böyleyim bilemedim
Kızlar mrb
Bende Ekim ortası gibi doldurulmuş transfer yapılacak ancak malesef grip oldum sizce ilaç kullanmam sakıncalı olur mu bi yandan da adet oluyorum çok canım sıkıldı
Evet canım sakin iş miş yapma ayakta fazla durma bend e oyleyim ben namaz kılarken abdest alırken falan az ayakta dolanıyorum eğilip kalkıyorum ya offff nasıl agriyo kaşıklarım yatınca azaliyo zaten iş yaptığım yok yemekte yapmıyorum dikkat edelim malum okadar emek verdikCnm bnm bgn 8.gnm ayakta uzun kaldımmo biras yoruldmmu bel agrım kasık baskım artıo seninde böyle bi agrımı?
Teşelkkür ederim canım hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah bende bilemedim ya kararsız kaldım umarım iyice kötü olmadan geçerCanım çok geçmiş olsun öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah sonuç iyi olur rabbim işinizi gücünüzü rast getirsin
Grip olman kötü olmuş bağışıklık sistemini güçlendirmek lazım transfer öncesi bunun için vitamin desteği veriyo ya zaten doktorlar ama grip olman iyi olmamış bende şuan gribim ama bana yasak ilaç kullanmak senin için belki yasak değildir çünkü daha transfer olmadin bunu tüp bebek doktoruna msj atarak öğrenebilirsin çünkü ben en ufak detayları bile whatsaptan sordun
Hadi ya üzüldüm canımKızlar kan verdım 4. Denemde bu sonucla husran oldu 0.1 sonuc hayırlısını ıstedım hep hayırlısındemekkı buymus enazından test yapıp stres olmaktan kurtuldumsonuc bekleyenlerın allah gonlundekını nasıp etsın ınsallah hamıle olanlarda sag saglım kucagınıza alırsınız ınsallah arada gırer bakarım neyaptınız ne ettınız diye kendinize ıyı bakın canlar
Cnmmm yaaa agrılarımızda bnzio ayy allahımmm lütfennn bebektendirEvet canım sakin iş miş yapma ayakta fazla durma bend e oyleyim ben namaz kılarken abdest alırken falan az ayakta dolanıyorum eğilip kalkıyorum ya offff nasıl agriyo kaşıklarım yatınca azaliyo zaten iş yaptığım yok yemekte yapmıyorum dikkat edelim malum okadar emek verdik
Ben transferden beri sabah akşam 10-15 dklık yürüyüş yapıyorum iyi geliyor.. ben ilkgünden beri normal hayatıma devam ettim. Zaten yemek yapmak zorundayım. Size ne zamana verdiler randevuyu muayene içinEvet canım sakin iş miş yapma ayakta fazla durma bend e oyleyim ben namaz kılarken abdest alırken falan az ayakta dolanıyorum eğilip kalkıyorum ya offff nasıl agriyo kaşıklarım yatınca azaliyo zaten iş yaptığım yok yemekte yapmıyorum dikkat edelim malum okadar emek verdik
Yürüyüş cok iyi değil ilk zamanlar içinBen transferden beri sabah akşam 10-15 dklık yürüyüş yapıyorum iyi geliyor.. ben ilkgünden beri normal hayatıma devam ettim. Zaten yemek yapmak zorundayım. Size ne zamana verdiler randevuyu muayene için
Vajinal jel sonrası özellikle yürüyüş yapmam gerektiğini söylüyorlar spor amaçlı tempolu yürümüyorum normal yürüyorumYürüyüş cok iyi değil ilk zamanlar için
Evet ben de sabah yarım saat akşam yarım saat jel sonrası yürüyorum. Günde 1 saat yürüyüş hamilelik boyunca yapılabiliyor.Vajinal jel sonrası özellikle yürüyüş yapmam gerektiğini söylüyorlar spor amaçlı tempolu yürümüyorum normal yürüyorum
Ne güzel canım ya bende normal hayatima devam etmek istiyorum ama çok ağrım var ayakta fazla duramiyorum eşimde beni görüyo o halimi hiç bişi yaptirmiyo ev hanımı gibi oldu iyice. Umarım geçer diye dua ediyorum benim rahim gebeliği reddettiği için daha önceki düşükten biliyorum sanırım tutunmaya orda barınmaya yer etmeye çalışıyo embriyo o sebebten beni rahatsız ediyo diye düşünüyorumBen transferden beri sabah akşam 10-15 dklık yürüyüş yapıyorum iyi geliyor.. ben ilkgünden beri normal hayatıma devam ettim. Zaten yemek yapmak zorundayım. Size ne zamana verdiler randevuyu muayene için
Canım histeroskopı yapıldı genetıkte yapıldı eşimle bana.skıntı yok bnm ve esımın herseyı normalken olmayınca bız bır asılamadan sonra dırek tup bebege gttık özele hersey nırmal gttı 11 yumurta toplandı 1 tanesı ısleme alınabılecek olgunlukta cıktı 2.gun transfer ettıler kalp atısları durdu sonradan.2.tedavıde 10 yumurtadan yıne aynınsekılde 2 kalıtesız embrıyo cıkınca ılk gunden oosıt maturasyon teshısı konuldu olgun gorunen yumurtalar olgun cıkmıyo elımde olan tek yumurtada kalıtesız oluyo.neyse dedım bunıs uzatacak rapor aldım 2 asılama yapıldı tabı 3.denemeyı bahcecıde yaptım bana buyume hormonu verdıelr ılaclar dısında 3 catlatma ıgnesı verdıler bu sekılde cvp veren hastalar oluyo dedıler yumurta toplandı 9 taneden 6 olgun cıkınxa havalara uctum hepsıde dollendı 5.gune kadar geldi 5.gun 6 yı bekleyıp pgt gondercez dedıler 6.gun aradılar hepsının gelısımı durmus yanı 3.de transfer olamadım.4. Tedavıde yıne farklı seyler katarak 10 yumurtadan 9 olgun elde edıldı hepsı dollendı 5.gun yıne 6 tane ama 6.gunu beklıcez dedı bende korktum dedım oncekı gbı olursa pgt olmazsa suan dondurabılırm 4 tanesı ıyı dedı dondurdular o ıkısı konuldu yanı 2 embrıyo konuldu ve tutmadı dıger 2 sıde bunlardan ddaha kalıtesızdı onlardanda umudum kalmadı artık belkı bu embrıyolarıda 6.gune beklesler bu tedavımde ıptal olacaktı.yanı ben enazından yumurtalarım olgun cıkmıyodu onu aşmış oldum vardır bır hayır bundada dıyorum bakalmHadi ya üzüldüm canım
Allah nasip ederse oluyor iste
Birsey sormak istiyorum 4. Deneme dedin ya
Embriyoların pgt ye gitti mi
Sana histeroskopi yapıldı Mİ
Bir de esin ve sen tüp bebek öncesi
Kandan genetik tarama testi yaptırmış mıydınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?