- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.281
Üzüldüm canım hayırlısı olsun seni geçmiş konulardan da tanıyorum sağlık olsun en önemlisi oİzmir. Daha önce farklı merkezlerde denedim şimdi irenbedeyim. Doktorum da merkez de elinden geleni yaptı. Daha hala vakti gelmemiş sanırım
Hakkımızda hayırlısı hepimizin bende irenbede tedavi oluyorumİzmir. Daha önce farklı merkezlerde denedim şimdi irenbedeyim. Doktorum da merkez de elinden geleni yaptı. Daha hala vakti gelmemiş sanırım
Kızlar selam,
Test günüm 12. Gündü bugün 7. Gün dayanamayıp erken gebelik test yaptım ikinci çizginin olması gereken yer bembeyaz, zaten ne zaman gördüm ki ben 2. Çizgiyi :/
Neyse hayırlısı neyse o olsun artık test gününü bekler kan veririm
cevabın için teşekkür ederim canım. Evet erken yaptım maalesef ama Enteresan bir şekilde yapınca en azından bir rahatlama geldi 12. Gün Pazartesi’ye geliyor dediğin gibi haftasonu kanda baktırırım bakalım belki.Hayırlı olsun tedavin inşallah ama başımıza ne geliyosa bu sabırsızlıktan geliyo. Tabiki erken yapmışsın ama yapıp iki çizgiyi görende oldu burda ama çıkmayıp kanda gebeliği görende oldu eee şimdi olan sana olacak 5 gün daha beklemek zor olacak bana soracak olursan az çok yaşadığım deneyimlere dayanarak 5 gün nasıl dayanicam diyosan 9.cu yada 10.cu gün kanda cikiyor zaten gebelik.varsa az yada çok bi değer çıkacaktır şimdiden hakkında hayırlısı olsun demorize olma bazen testler yanıltıcı oluyo kendini pskolojik olumsuzlamaya sokma canım
İnşallah olmaz devamı canımKizceler kan geldi lavaboda icime bi ateş oturdu sanki inşallah devamı olmaz duanizda tuğba kardeşinizide unutmayın. Allahım sana emanetiz sen bizi koru
Kizceler kan geldi lavaboda icime bi ateş oturdu sanki inşallah devamı olmaz duanizda tuğba kardeşinizide unutmayın. Allahım sana emanetiz sen bizi koru
Kizceler kan geldi lavaboda icime bi ateş oturdu sanki inşallah devamı olmaz duanizda tuğba kardeşinizide unutmayın. Allahım sana emanetiz sen bizi koru
7.günümde erken gebelik testinde silik çıktı.
Adet günümden 3gün geçti adet olmadım her tedavimde gününden önce bile adet olmuşumdur.
Saglık ocagı doktoru dediki test sonucun ertesi gün ögleden snra çıkar..
Testi sbh yaptırdım bu ne şimdi?
T tugba31esgar P Polyannaaa_Turkuazvesari
Biliomsn üzülmedim sadece şaşırdım, artık alıştım, çnkü hayırlı deil demekki artık öyle düşünüorum...Canim benim ne denebilir kii şuan da seni o kadar iyi anlıyorum kiiii((
Cnm deger kaç bn göremedim degeri???cocukoloji Canım değer çok düşük geldi bana ama inşallah yaniliyorumdur çok kafa karıştırıcı bir rakam benimde kafam karıştı bi arastirayim
Yoksa deger 5ten düşükmüdür diyo???5 çıkmış değer zaten en altı 5 dır beta hcg nın
Canım benımde 7.gun sılık cıkmıstı sonradan erken gebelıkte 9.gun cıkmadı dedıgım testede kan verıp geldıkten snra baktım baya belırgındı ne denılenılır gercekten bılmıyorum adet ılaclardan olmuyo sanırım ben 9.gun ılacları bıraktım ona ragmen 4.gun gectı hala olmadım adet.benımde 4. Tedavımdı ınsan alısıyor dedıgın gbı ıns bırdaha tedavıye gerek kalmadan olur nedıyeyım7.günümde erken gebelik testinde silik çıktı.
Adet günümden 3gün geçti adet olmadım her tedavimde gününden önce bile adet olmuşumdur.
Saglık ocagı doktoru dediki test sonucun ertesi gün ögleden snra çıkar..
Testi sbh yaptırdım bu ne şimdi?
T tugba31esgar P Polyannaaa_Turkuazvesari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?