2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Iste bende tam bu nedenden iptal ettirmedim.tutacagi varsa tutar. Canim insallah tutanlardan olur seninkide Allah yardimcin olsun. Insallah yuzun bu sefer guler.
aynen tatlım bence iyi yapmışsın olacağı varsa her türlü oluyor inan ki inşallah herkesin yüzü güler burada biri üzülünce üzülüyorum sevinince seviniyorum umut oluyor bana

aynen tatlım bence iyi yapmışsın olacağı varsa her türlü oluyor inan ki inşallah herkesin yüzü güler burada biri üzülünce üzülüyorum sevinince seviniyorum umut oluyor bana
Az once doktor aradi transveri iptal etti lh degerim yuksek cikmis. Dupostan baslicam bende sasirdim artik.

Arkadaşlar meraba.. Çok şükür dış gebelik degilmis durumum. Kese gözüktü. Hcg değerlerim yavaş ilerliyor ama bu hafta yükselişe geçti. 5+6 gözüküyorum. Bebeğin yavaş geliştiğini söyledi doktorum. Kürtaj olabilme ihtimalim de var. Dua ediyorum bol bol. En azından dış gebelik olmadığını anladık. Bebegim inşallah bana tutunmaya devam eder. Bunada şükrediyorum Rabbim sen büyüksün..

Ayy inşallah çok güzel ilerler herşeyy

Sabır diliyorum canım..

Canim dualarim seninle icini rahat tut bol bol dua et cig kabak cekirdegi ananas ye bol. İnsallah bebegin seninle olacak.

Cnm adına çokk ama çokkk sevindim, rabbin eliyle çok güsel oluck herşey, bnde 1 hftadır giremedim kaynım kalp krizi geçirdi vefat etti...

Merhaba arkadaşlar..
Benim hazıran da tüp bebek tedavim malesef negatif oldu..
2 tane 5.gün embriyolarım var..
Adetin kaçıncı günü transfer yapılıyor..
Yine iğneler vurulacakmiyim
Hiç bi bilgim yok negatifi duyunca çok yıprandık o yüzden daha fazla soru sormadık doktora..
Sanırım biraz ara vermek istiyorum sinirlerim çok yıprandı.. Piskolojik teravi görmeye başladım...

Merhaba dondurulmuşsa, herkesin farklı olabiliyor 3-5 gün kadar. Benim 22. Gün olmuştu transfer. İğne olunmuyor çünkü yumurta toplanmıyor. Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…