- 18 Ekim 2017
- 323
- 321
- 23
- 33
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.521
aynen tatlım bence iyi yapmışsın olacağı varsa her türlü oluyor inan kiIste bende tam bu nedenden iptal ettirmedim.tutacagi varsa tutar. Canim insallah tutanlardan olur seninkide Allah yardimcin olsun. Insallah yuzun bu sefer guler.
Az once doktor aradi transveri iptal etti lh degerim yuksek cikmis. Dupostan baslicam bende sasirdim artik.aynen tatlım bence iyi yapmışsın olacağı varsa her türlü oluyor inan kiinşallah herkesin yüzü güler burada biri üzülünce üzülüyorum sevinince seviniyorum umut oluyor bana
Transverim iptal etti doktor lh degerim yuksek cikmis.aynı gibi 8 di benimde 5gün sonra transfer oldu moralinizi bozmayın daha kalınlaşma artar transfer vaktine kadar
Beklemek gerçekten zor ama üzülme canımAz once doktor aradi transveri iptal etti lh degerim yuksek cikmis. Dupostan baslicam bende sasirdim artik.
Bunda da bi hayir vardır...hersey daha guzel olur insallah senin icin...Transverim iptal etti doktor lh degerim yuksek cikmis.
Ayy inşallah çok güzel ilerler herşeyyArkadaşlar meraba.. Çok şükür dış gebelik degilmis durumum. Kese gözüktü. Hcg değerlerim yavaş ilerliyor ama bu hafta yükselişe geçti. 5+6 gözüküyorum. Bebeğin yavaş geliştiğini söyledi doktorum. Kürtaj olabilme ihtimalim de var. Dua ediyorum bol bol. En azından dış gebelik olmadığını anladık. Bebegim inşallah bana tutunmaya devam eder. Bunada şükrediyorum Rabbim sen büyüksün..
Sabır diliyorum canım..Arkadaşlar meraba.. Çok şükür dış gebelik degilmis durumum. Kese gözüktü. Hcg değerlerim yavaş ilerliyor ama bu hafta yükselişe geçti. 5+6 gözüküyorum. Bebeğin yavaş geliştiğini söyledi doktorum. Kürtaj olabilme ihtimalim de var. Dua ediyorum bol bol. En azından dış gebelik olmadığını anladık. Bebegim inşallah bana tutunmaya devam eder. Bunada şükrediyorum Rabbim sen büyüksün..
Canim dualarim seninle icini rahat tut bol bol dua et cig kabak cekirdegi ananas ye bol. İnsallah bebegin seninle olacak.Arkadaşlar meraba.. Çok şükür dış gebelik degilmis durumum. Kese gözüktü. Hcg değerlerim yavaş ilerliyor ama bu hafta yükselişe geçti. 5+6 gözüküyorum. Bebeğin yavaş geliştiğini söyledi doktorum. Kürtaj olabilme ihtimalim de var. Dua ediyorum bol bol. En azından dış gebelik olmadığını anladık. Bebegim inşallah bana tutunmaya devam eder. Bunada şükrediyorum Rabbim sen büyüksün..
Cnm adına çokk ama çokkk sevindim, rabbin eliyle çok güsel oluck herşey, bnde 1 hftadır giremedim kaynım kalp krizi geçirdi vefat etti...Arkadaşlar meraba.. Çok şükür dış gebelik degilmis durumum. Kese gözüktü. Hcg değerlerim yavaş ilerliyor ama bu hafta yükselişe geçti. 5+6 gözüküyorum. Bebeğin yavaş geliştiğini söyledi doktorum. Kürtaj olabilme ihtimalim de var. Dua ediyorum bol bol. En azından dış gebelik olmadığını anladık. Bebegim inşallah bana tutunmaya devam eder. Bunada şükrediyorum Rabbim sen büyüksün..
Allah rahmet eylesin canım benim..Cnm adına çokk ama çokkk sevindim, rabbin eliyle çok güsel oluck herşey, bnde 1 hftadır giremedim kaynım kalp krizi geçirdi vefat etti...
Allah rahmet eylesin kalanlarına sabırlar versin..Cnm adına çokk ama çokkk sevindim, rabbin eliyle çok güsel oluck herşey, bnde 1 hftadır giremedim kaynım kalp krizi geçirdi vefat etti...
Başınız sağolsunCnm adına çokk ama çokkk sevindim, rabbin eliyle çok güsel oluck herşey, bnde 1 hftadır giremedim kaynım kalp krizi geçirdi vefat etti...
Merhaba dondurulmuşsa, herkesin farklı olabiliyor 3-5 gün kadar. Benim 22. Gün olmuştu transfer. İğne olunmuyor çünkü yumurta toplanmıyor. Sevgiler..Merhaba arkadaşlar..
Benim hazıran da tüp bebek tedavim malesef negatif oldu..
2 tane 5.gün embriyolarım var..
Adetin kaçıncı günü transfer yapılıyor..
Yine iğneler vurulacakmiyim
Hiç bi bilgim yok negatifi duyunca çok yıprandık o yüzden daha fazla soru sormadık doktora..
Sanırım biraz ara vermek istiyorum sinirlerim çok yıprandı.. Piskolojik teravi görmeye başladım...
Basiniz sagolsunCnm adına çokk ama çokkk sevindim, rabbin eliyle çok güsel oluck herşey, bnde 1 hftadır giremedim kaynım kalp krizi geçirdi vefat etti...
Bol şans diliyorumArkadaslar yarin transferim var cok degisik bir heyecan hem gerginim hem mutluyum hem umitliyim hem umitsizim . Yastiga ceyrek kala uyuyan ben 10 gundur uyuyamiyorum . Ne hissedecegimi bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar..
Benim hazıran da tüp bebek tedavim malesef negatif oldu..
2 tane 5.gün embriyolarım var..
Adetin kaçıncı günü transfer yapılıyor..
Yine iğneler vurulacakmiyim
Hiç bi bilgim yok negatifi duyunca çok yıprandık o yüzden daha fazla soru sormadık doktora..
Sanırım biraz ara vermek istiyorum sinirlerim çok yıprandı.. Piskolojik teravi görmeye başladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?